Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Retkivarusteet pakomatkalle luontoon

Micropur

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • valkoinen

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Micropur Forte MF 1.000F Neste 100ml
Micropur Forte MF 1.000F Neste 100ml
Micropur
Forte MF 1.000F Neste 100ml
€ 17,95

Anna Micropurin tuotteiden puhdistaa juomavetesi

Puhtaan veden löytäminen on etenkin pidemmillä vaelluksilla ja retkillä seikka, joka täytyy ottaa huomioon valmiiksi jo heti reittiä suunnitellessa. Näin varsinkin silloin, kun reissu kohdistuu Pohjoismaiden ulkopuolelle ja kohteisiin, joissa puhdas juomavesi ei ole kaupungeissakaan itsestäänselvyys. Puhdasta vettä on voi toki ottaa mukaan myös kotoa, mutta vaeltamisen kuormituksen takia vedenkulutus on myös hyvin korkeaa, ja vesi paitsi painaa, vie myös paljon tilaa rinkasta tai kulkuvälineestä. Avuksi kannattaa tässä tapauksessa ottaa Micropurin valmistamat nerokkaat vedenpuhdistustuotteet. Korkealaatuisista tuotteistaan tunnetun Micropurin valikoimasta löytyy veden puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita eri kokoisissa pakkauksissa, joka lähtöön. Micropur on osa sveitsiläistä Katadyn-nimistä firmaa, joka tunnetaan paitsi sen valmistamista ulkoilutarvikkeista, myös retkikuntien varustamisesta sekä katastrofiavuksi sopivista tuotteista.

Näppärät tuotteet nopeaan vedenpuhdistukseen reissun päällä

Erilaiset vedenpuhdistustuotteet ovat pitkillä reissulla erinomainen lisävaruste – parhaassa tapauksessa raikasta vettä löytyy reitin varrelta ja puhdistus on tarpeetonta, pahimmassa tapauksessa puhdistustuotteet pelastavat koko reissun! Veden puhdistaminen Micropurin tekemillä laadukkailla tuotteilla on erittäin helppoa ja nopeaa. Luotettavuuden lisäksi tuotteet ovat myös erittäin monikäyttöisiä ja sopivat moniin eri ympäristöihin, sillä ne puhdistavat veden niin bakteereista, viruksista kuin alkueläimistäkin. Puhdistettu vesi käy sekä juomavedeksi että hampaiden pesemiseen. Tehokkaat tuotteet pitävät veden puhtaana jopa 6 kuukautta.

Mikä meidän mielestämme Micropur-vedenpuhdistustuotteissa on parasta? Helppouden ja luotettavuuden lisäksi ehdottomasti raikas, luonnollinen maku! Arvokasta on myös se, että Micropurin tuotteiden ansiosta reissulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana, mikä jättää enemmän energiaa itse vaeltamiseen ja kokemuksesta nauttimiseen.

Kaikenlaisiin retkiin kaikenlaiset tarvikkeet näppärästi Addnaturelta

Micropurin tuotteet ovat erinomainen investointi etenkin pitkille reissuille, tai jos reitin vedenottopaikoista ei ole tietoa. Addnaturelta löydät myös kaikki muut retkeilyvarusteet niin pitkiin kuin lyhyempiinkin retkiin! Olemme erittäin ylpeitä asiakaspalvelumme tasosta, ja haluamme, että asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä. Nettikaupassamme saat ammattitaitoista neuvontaa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyviin kysymyksiin – ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Lisäksi tarjoamme 30 päivän avokaupan sekä ilmaisen palautuksen tilauksellesi.