paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Millet

93 Tuotetta
Millet - perinteisiin perustuvaa kokemusta ulkoiluun!
Millet

Millet - perinteitä ja kokemusta ulkoiluun!

Ranskalainen Millet on erikoistunut tuottamaan varusteita ammattikiipeilijöille ja Alppien tutkimusretkeilijöille. Vuodesta 1920 brändi on valmistanut reput, vaatteet ja varusteet kiipeilyyn, vaellukseen, sekä hiihtoon. Jo 50-luvulta lähtien se on ollut mukana korkealle tähyävissä hankkeissa, kuten ranskalaisen retkikunnan mukana Annapurnan valloituksessa. Näiltä matkoilta saatuja kokemuksia yritys on käyttänyt tuotteidensa kehittämiseen.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Millet tarjoaa alppilaatua kaikkeen ulkoiluun

Addnaturen verkkokaupassa Millet -tuotteet Laadukkaiden ulkoiluvaatteiden konsepti tulee usein joko pohjoismaista tai Alppien ääreltä. Luonnollisesti, koska näissä oloissa valmistajat ymmärtävät parhaiten ankaran sään vaatimukset ja vaikutukset. Ranskalainen Millet ei ole poikkeus, se on valmistanut korkealaatuisia talviurheiluvarusteita 1950-luvulta saakka. Tekniikat, materiaalit ja mallit ovat tänä aikana kehittyneet valtavasti, mutta yrityksen perusideologia on edelleen sama: Millet tarjoaa uuttaluovaa, kekseliästä ja tarkoituksenmukaista designia ulkoilijalle. Millet-valikoimissa on kaikki tarvittava moniin eri lajeihin, kuten lasketteluun, kiipeilyyn, vaellukseen, maastopyöräilyyn ja myös urheilulliseen vapaa-aikaan. Vaatteiden lisäksi Milletilta löytyvät niin makuupussit kuin kiipeilytarvikkeetkin.

Teknisten innovaatioiden ylivoimaa

Suomen sää voi olla armoton, tai ainakin se vaatii ulkoilijalta hieman etukäteissuunnittelua. Välivuodenaikoina lämpötilan vaihtelut ja kosteus edellyttävät vaatteelta tiettyjä ominaisuuksia, talvilajeissa tärkeintä on lämpimänä pysyminen ja kosteudensiirto kerroksien läpi. Talvella liikkumiseen ja taukoihin saatetaan tarvita omat asunsa, ohuemmat materiaalit ovat riittäviä suorituksen aikana mutta tauolla on lisättävä lämpimiä kerroksia. Ominaisuudet eivät ole pelkästään mukavuustekijöitä, ne takaavat liikkujan turvallisuuden. Hypotermia voi olla jopa vaarallista, ja jo paleleminen heikentää suorituskykyä ja tekee liikkumisesta epämiellyttävää. Erityisesti on huolehdittava siitä, että hikoilun aiheuttama kosteus pääsee pois iholta. Hengittävvyyden ja tuulenpitävyyden lisäksi myös talviurheiluvaatteiden leikkauksilla ja malleilla on merkitystä: riittävän pitkä selkäosa takeissa estää lumen pääsyn takin alle, samoin housujen korkea vyötärö. Kainaloiden tuuletusaukot, hupun tiiviys tai juomapullon kiinnitysmahdollisuus ovat edesauttamassa liikuntasuorituksen jouhevuutta kylmissä tai kosteissa olosuhteissa.

Tuotteiden suunnittelu ja materiaalit

Milletin tuotteet on suunniteltu ajatellen Alppien säätä, joten ne soveltuvat erinomaisesti Suomen talveen. Jotta vaatteiden ominaisuudet olisivat optimaalisia ulkoliikuntaan, Millet-materiaaleissa käytetään teknisiä käsittelyjä ja kalvoja, kuten Gore Tex, PolarTek, Down Tec ja Windstopper. Vettähylkivät tai kokonaan vedenpitävät materiaalit ovat samalla kevyitä, kahisemattomia ja hengittäviä joten ne sopivat moneen säähän ja eri vuodenaikoihin. Löydät Milletin mallistoissa kaikki tarvitsemasi, alusasuista tai sukista sadetakkiin ja päähineisiin asti. Ohut aluskerros siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta, fleece- tai muusta hengittävän lämmittävästä sekoitemateriaalista valmistetut välikerrokset on helppo pukea säätilan mukaan ja täydentää asu tuultapitävällä päällyskerroksella. Sormikkaat ja lapaset kiinnität hihoihin klipsillä, jotta ne pysyvät menossa mukana.

Millet -tuotteet retkelle tai vaellukseen

Kypärämyssyt, pipot ja läpälliset päähineet pitävät pääsi lämpimänä pakkassäässä. Vielä kauluri niskaa ja kaulaa suojaamaan, näin joka sentti palelevasta ihosta on lämpimässä. Millet-vaatteiden rennot leikkaukset, värikkäät ja hauskat mallit tekevät niistä hyvät kumppanit myös urheiluharrastusten ulkopuolella. Arkikäytössä ja vapaa-aikana osaat arvostaa teknisiä materiaaleja ja vaatteiden hengittävyyttä. Hupullinen untuvatakki pelastaa pakkasaamun työmatkan ja vettähylkivät housut voivat tulle tarpeeseen kaikkina vuodenaikoina. T-paidat, shortsit ja housut ovat puolestaan osa arkipukeutumistasi, mikäli liikunta on elämäntapasi. Vaatteiden lisäksi Millet valmistaa jalkineita, makuupusseja ja -alustoja sekä erikokoisia reppuja ja laukkuja. Makuupusseissa on sekä synteettisistä materiaaleista että untuvasta valmistettuja, jo tuotteiden nimistö on innostava ja retkeilyyn houkuttava. Vaikka käyttäisit makuupussia vain kesäfestareilla tai lähimetsissä, voit valita tuotteen nimeltä "World roof" tai "7 summits". Reppumallistossa on kokovaihtoehtoja päivärepuista aina 65-litraisiin rinkkoihin. Reppujen ja rinkkojen värityksessä ei ole pihistelty, mallisto on tulvillan kirkkaanvärisiä laukkuja jotka sopivat hyvin myös arkipäivän piritykseksi. Oma kokonaisuutensa on kiipeilytarvikkeet, Milletin valikoimissa on kenkiä, köysiä ja muita varusteita. Ohutpohjaiset ja hyvin pitävät kiipeilytossut sopivat kesäkaudella ulos ja sisälle boulderointiin, moni suomalainen sisäkiipeilijä haaveilee vuorista isolla V-kirjaimella selatessaan Millet-köysivalikoimaa. Jos kiipeilet vakavasti, tarvitset myös pussit köysille ja "mankalle" eli käsien pitoa parantavalle magnesiumjauheelle.[br] Älä anna sään lannistaa liikuntaintoasi, täydennä vaatteet ja varusteet kuntoon eri vuodenaikoihin ja lajeihin sopiviksi ja nauti ulkoilusta ympäri vuoden! Millet-tuotteissa on omat mallistot esimerkiksi seuraaviin lajeihin:
  • Vaellus ja retkeily
  • Hiihtolajit
  • Kiipeily ja vuoristovaellus
  • MXP-pyöräily

Addnature on helppo tapa täydentää varustevalikoimaa

Aktiivinen elämäntapa tarkoittaa sitä, että vietät vapaa-aikasi mieluummin luonnossa kuin kaupoissa pyörien. Varusteet, vaattet ja tarvikkeet on helpointa hankkia verkkokaupan valikoimista. Addnature.fi -verkkokaupassa Millet ja lukuisat muut laatumerkit ulkoiluun, retkeilyyn ja liikuntaan odottavat sinulle sopivaa selailuajankohtaa. Verkkosivuilla on monipuolinen valikoima kauden uutuustuotteita ja vaihtuvia tarjouksia. Havainnolliset kuvat ja tuotekuvaukset helpottavat valintaasi, voit rajata hakua esimerkiksi tuotenimikkeittäin tai vaikkapa lempivärisi perusteella. Vertaile eri vaihtoehtoja, voit myös lukea arvioita ja muiden käyttäjien kokemuksia verkon keskustelupalstoilta. Tuotevalmistajien sivuilla on kullanarvoista tietoa esimerkiksi tuotteiden hoidosta ja pesusta. Kerää tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin, maksuvaihtoehdon valitset taloustilanteesi mukaan joko kertamaksun verkkopankin tai luottokortin avulla tai jaksottaen maksun osamaksulle. Nopea toimitusaika ja joustava sadan päivän ilmainen palautusoikeus lisäävät verkko-ostamisen sujuvuutta. Millet-vaatteet, asusteet tai varusteet ovat vain parin klikkauksen päässä. Jos jokin verkkakauppaan liittyvä kysymys jäi vielä mietityttämään, kysäise Addnaturen asiakaspalvelulta lisätietoja. Kun ylläsi on Millet-laatua, ei ulkoilemaan lähtiessä tarvitse tuijotella pakkasmittaria.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.