paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Mizuno

124 Tuotetta
Mizuno valmistaa näyttävät juosukengät
Mizuno

Mizuno valmistaa näyttävät juoksukengät

Mizuno aloitti toimintansa Osakassa vuonna 1906. Sen tavoitteena on edistää urheilua ja tukea urheilevaa yhteisöä. Tämä japanilainen perheyritys on kehittänyt suosittuja tuotteita urheilun eri osa-alueille. Se valmistaa teknisiä urheilujalkineita ja -vaatteita juoksuun, jalkapalloon, sisäliikuntaan ja myös talviurheiluun. Jalkineet on suunniteltu vähentämään jalkaan kohdistuvaa tärähdysvoimaa. Ne tekevät liikkumisesta pehmeämpää ja luonnollisempaa joka askeleella.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Mizuno tarjoaa laaja-alaista urheiluvarusteosaamista

Osta Mizuno -urheilukengät netistä! Mizuno on tuonut itsensä Euroopan urheiluvaate- ja varustemarkkinoille japanilaisella minimalistisella tyylillä ja laaja-alaisella osaamisella. Osakasta 1906 alkunsa saanut Mizuno tarjoaa laadukkaita varusteita juoksijoille, palloilulajeihin, talviurheiluun tai golfiin ja myös hieman harvinaisempiin lajeihin kuten judoon tai rugbyyn. Yrityksen ideologia tiivistyy sen haluun antaa panoksensa yhteiskunnan kehitykseen ajamalla urheilun asiaa ja tuottamalla laadukkaita tuotteita ja varusteita. Liikkuva ihminen pyrkii pidemmälle, korkeammalle ja kauemmas. Mizuno tukee tätä kunnianhimoa tarjoamalla laadukkaita tuotteita eri urheilulajeihin sekä harrastajalle että kilpaurheiluun. Jatkuvan tuotekehittelyn avulla Mizuno pyrkii tuomaan markkinoille yhä paremmin liikkujan tarpeihiin vastaavia kenkiä, asuja ja varusteita.

Miten ikinä liikutkin, varusteilla on väliä

Ihmisen keho on tarkoitettu liikkumaan. Paikallaan olo jäykistää ja kipeyttää niin nivelet kuin lihakset, puhumattakaan siitä että ylimääräistä rasvakerrosta pääsee helposti karttumaan. Ulkoilma toimii melkein kuin lääkkeenä, liikkuminen antaa ihmiselle paljon enemmän kuin vain fyysistä rasitusta - joka sekin on hyväksi. Itsensä haastaminen, omien voimiensa ja niiden rajojen etsiminen on samalla itsetutkiskelua ja oppimista. Joukkuelajeissa liikunnan ilon voi jakaa muiden kanssa, iloita omasta ja muiden onnistumisesta. Golf puolestaan yhdistää liikunnan, sosiaalisen aspektin sekä rauhallisen ja miltei meditatiivisen etenemisen. Golffari kävelee huomaamatta kymmeniä kilometrejä päivä aikana. Mutta koska vauhti on verkkainen, se ei tunnu liian raskaalta. Golf tarjoaa haasteita myös tasapainolle ja keskittymiselle. Olipa lajisi mikä hyvänsä, varmista että varusteet ovat kunnossa ja ajan tasalla. Näin voit keskittyä suoritukseen ja voit olla varma että liikkuminen on nautinto. Mitä haasteellisimmissa sää- tai maasto-oloissa urheilet, sitä suurempi merkitys varusteilla on. Monissa lajeissa tärkeimmät varusteet ovat kengät. Juokseminen, vaellus, sisäpelit tai jalkapallo edellyttävät erilaista kenkää, jotta suoritus olisi optimaalinen.

Miksi valita Mizunon lenkkeilykengät?

Asianmukaiset jalkineet parantavat suoritusta, ehkäisevät rasitusta ja pienentävät vammariskejä. Pito ja jousto alustan materiaalin mukaan, tuki nilkalle ja jalkapohjalle sekä lajin mukaan muut ominaisuudet tekevät Mizuno-kengistä ylivoimaisen mukavat käyttää. Mizuno-juoksukengät ovat kevyet mutta hyvintuetut. Löydät omat mallit naisille ja miehille, erilaisiin askelluksiin ja käyttötarkoituksiin. Pronatoivalle tai supinoivalle askeltajalle on omat kenkänsä. Täydennä kengän istuvuutta ja sopivuutta oikeanlaisella pohjallisella. Erityisesti Mizunon välipohjateknologia on edistynyttä, samoin iskunvaimennukseen kehitetyt ratkaisut. Mizuno kuuluu juoksukenkävalmistajien eliittiin, ja jalkineita voi nähdä lenkkipolkujen lisäksi paljon myös kilpailukäytössä. Sisäpelikengät eroavat lenkkareista merkittävästi, ne on tarkoitettu nopeaan ja vauhdikkaaseen sprinttiin sekä äkkinäisiin käännöksiin. Kenkien materiaalin on myös kestettävät kulutusta ulkokenkää enemmän, kova alusta ja kaatumiset kuluttavat kenkää nopeasti. Kosteudenkestävyyden sijaan kengissä on satsattu kulutuksenkestävyyteen. Sisäpelikenkiä ei suositella juoksukengiksi, koska niiden tarjoama tuki jalalle on erilainen. Mizuno- sisäpelikenkien pohjat reunat on pyöristetty ja kenkien kiertojäykkyys on juoksukenkiä suurempi. Joihinkin lajeihin, kuten kori- tai lentopalloon sopivat puolivarrelliset kengät. Sisäjalkapallo- eli futsalkengät muistuttavat jalkapallokenkiä madalletun kärkensä osalta mutta luonnollisesti niissä ei tarvita nappuloita.

Kenkävalikoima

Mizunon valikoimissa on kenkiä joka lähtöön ja lajiin, sunnuntailenkkeilijästä kuin aktiiviurheilijaan.
Mizuno-urheiluvaatteissa ja -asusteissa on omat tuotteet niin hiihtolajeihin, jalkapalloiluun, juoksuun kuin sisäpeleihinkin. Yksi teknisistä alusasumallistoista on saaneet kuvaavan nimen "virtual body", se myötäilee ihoa ja liikkumista täydellisesti. Aluskerrosten paidat ja housut on valmistettu moderneimmista teknisistä sekoitemateriaaleista, esimerkiksi BlindStitch tai Breath Thermo. Ne ovat patentoidusti takaamassa lämpimyyden ja kosteuden siirron iholta eri sääolosuhteissa. Käsineet, päähineet ja huivit täydentävät Mizuno-talvimalliston. Jalkapalloon tai sisäpeleihin saat Mizunolta kenkien lisäksi peli- ja verryttely- tai lämmittelyasut. Golfharrastaja löytää niin pallot, mailat, bagit kuin muutkin golftarvikkeet Mizunon valikoimista, samoin kuin tyylikkäät mutta silti tekniset asut viheriölle. Lisäksi Mizuno valmistaa judoasuja ja vöitä.

Lisätietoja malleista

Kaikkia Mizuno-tuotteita yhdistää niiden minimalistinen suunnittelu. Vaatteissa ei ole mitään ylimääräistä tai turhaa, jokainen yksityiskohta on tarpeellinen. Mallit, väritys ja leikkaukset ovat saaneet vaikutteita japanilaisesta kulttuurista ja länsimainen urheilija saa kokea ripauksen itämaisuutta pukiessaan pelkistetyn ulkoiluvaatteen. Mizuno tarjoaa vaatteita, varusteita ja jalkineita moniin lajeihin, esimerkiksi:
  • Juoksuun
  • Jalkapalloon ja rugbyyn
  • Sisäpeleihin
  • Golfiin
  • Hiihtolajeihin
  • Judoon

Addnature-verkkokaupassa kaikki mitä urheiluun ja ulkoiluun tarvitset

Nettiostaminen on tätä päivää ja vapauttaa aikaa liikunnalle. Addnature.fi on hyvä lähtpaikka verkko-ostoksille, etkä ole sidottu kauppojen aukioloaikoihin. Tuotteet ovat haettavissa monenlaisten hakuominaisuuksien avulla, voit esimerkiksi nähdä yhdellä kertaa kaikki myynnissä olevat Mizuno-merkin tuotteet. Voit hakea myös lajin, hinnan tai tuotteen värin mukaan. Ostoprosessi on helppo, löydät siihen apua Addnaturen verkkosivujen usein kysytyistä kysymyksistä tai myös asiakaspalvelusta. Maksamiseen voit käyttää verkkopankkiasi, luottokortteja tai osamaksuvaihtoehtoa. Addnature-paketin toimitusaika on nopea, hyödyt lisää sadan päivän ilmaisest palautusoikeudesta mikäli jokin ostos meni pieleen. Mizuno-tuotteiden kirjo ja lukuisat muut huipputuotteet kaikkiin ulkoilu- ja liikuntalajeihin odottavat jo osoitteessa Addnature.fi. Tervetuloa ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.