Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Mizuno

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Mizuno – laadukkaita ja kestäviä varusteita

Mizuno on urheiluvarusteita ja -vaatteita valmistava monialayritys, jonka on perustanut veljekset Rizo ja Rihachi Mizuno vuonna 1906 Osakassa, Japanissa. Yrityksen perinteikkäät tavat ja merkittävät innovaatiot ovat tuotemerkin ytimessä ja yrityksen pääasiallisena tavoitteena on tarjota laadukkaita, innovatiivisia ja kestäviä tuotteita urheilijoille ympäri maailman. Mizunon erikoisosaaminen liittyy erilaisiin urheilussa tarvittaviin jalkineisiin ja he panostavat jatkuvasti tuotteidensa tuotekehitykseen ja tuotetutkimukseen. Yksi merkittävimmistä Mizunon innovaatioista on Mizuno Wave -välipohjatekniikka, joka tarjoaa Mizunon jalkineisiin upean vaimennuksen ja erinomaisen vakauden. Toinen vastaavanlainen innovaatio on kenkien pohjamateriaali Mizuno Enerzy, joka on kilpailijoitaan 17 % pehmeämpää ja tarjoaa jopa 15 % pomppua askelluksella. Mizuno on aina ollut japanilaisen minimalistinen, mutta huipputekninen ja sillä kärjellä he ovat valloittaneet myös eurooppalaisia urheiluvarustemarkkinoita. Addnaturella on kattavasti erilaisia Mizuno-tuotteita, kuten Mizuno-takit, Mizuno-housut ja -juoksukengät.

Mizuno Naisten juoksuvaatteet ja kengät

Mizunolla on kattava valikoima kaikkea

Addnaturella on kasvava määrä Mizunon tuotteita valikoimassaan. Mizunolla on kuitenkin laajalti erilaisia varusteita erilaisiin palloilulajeihin, golfiin, talviurheiluun ja erikoisempiin lajeihin, kuten judoon ja rugbyyn. Addnaturella olemme toistaiseksi keskittyneet Mizunon vaate- ja jalkinevalikoimiin, jotka palvelevat parhaiten asiakkaitamme, mutta valikoimamme elää jatkuvasti. Mizunon oman ideologian mukaan he haluavat panostaa ja vaikuttaa yhteiskuntaan urheilun kautta, tuottamalla laadukkaita varusteita ja erilaisia vaatteita ja muita tuotteita. Yrityksen mukaan liikkuva ihminen pyrkii aina eteenpäin, pidemmälle ja korkeammalle. Mizuno kokee tehtäväkseen ruokkia tätä tehtävää laadukkaiden välineiden avulla. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Mizuno on pysynyt jatkuvasti erilaisten innovaatioiden aallonharjalla ja voinut tuottaa järkeviä ja innovatiivisia tuotteita urheilevien ja liikkuvien ihmisten käytettäväksi. Addnaturella on toistaiseksi Mizunon vaatteista valikoimissaan takkeja ja liivejä, housuja, shortseja ja väliasuja sekä paitoja ja toppeja. Jalkineet ja juoksu ovat selkeästi isoimmat Mizunon tuoteryhmät Addnaturen verkkokaupassa ja jalkineita meillä onkin runsaasti.

Valitse Mizunon kengät

Oikeanlaiset kengät valitsemalla pystyt vaikuttamaan urheilusuorituksiisi, ehkäisemään erilaista rasitusta ja pienentämään erilaisten vammojen syntymistä. Kenkä kannattaa valita tarvittavan pidon ja alustan joustavuuden mukaisesti, sopivalla tuella nilkalle ja jalkapohjalle. Kengät tulisi valita niin, että varpailla on riittävästi tilaa, kenkä ei purista eikä hierrä mistään, eikä kantapää pääse liikkumaan kengässä. Oikeankokoisilla kengillä teet urheilusuorituksista miellyttäviä ja parannat suoritustasi kerta toisensa jälkeen. Vääränkokoisilla kengillä saat tehtyä urheilusta itsellesi haastavaa. Lisäksi sinun tulisi kiinnittää huomiota pronaatioon eli jalan asentoon juoksuaskeleen aikana. Jos juoksusi on neutraalia, jalkateräsi osuu maahan suoraan päkiä ja kantapää edellä. Jos askeleesi on ylipronatoivaa, jalkateräsi kääntyvät sisäänpäin ja kengät kuluvat sisäreunoilta. Jos askeleesi on alipronatoivaa eli sinulla on supinoiva jalka, jalkateräsi kääntyvät ulospäin ja kengät kuluvat päkiän ulkoreunalta. Tällä on merkitystä siihen, minkälaiset kengät eri urheilulajeihin tulee valita. Pohjallisilla voit toki korjata osan vahinkoa, mutta et kaikkea tai kovin suurta osaa. Mizunolla on kehittyneet välipohjateknologiset ratkaisut, jotka auttavat iskunvaimennuksessa sekä kengän pompussa. Juoksukenkien lisäksi Addnature tarjoaa erilaisia Mizunon sisäpelikenkiä, jotka eroavat juoksukengistä usealla eri tavalla. Kun juoksu- tai lenkkikengäton tarkoitettu pitkiin juoksuihin vaihtelevassa maastossa, sisäpelikengillä on tarkoitus tehdä lyhyitä sprinttejä ja nopeita käännöksiä. Niiden tulee siis kestää kovempaa kulutusta, mutta eri tavalla. Mizuno on panostanut paljon sisäpelikenkiin ja niiden pohjien reunat onkin aina pyöristetty ja kengissä on todella iso kiertojäykkyys. Varren korkeus valitaan lajin mukaan – futsalissa ja salibandyssä pärjää matalammilla kengillä, kun taas lentopallossa ja koripallossa hypitään paljon ja siksi tukea nilkalle on hyvä olla enemmän.

Lukuisat laatumerkit löytyvät Addnaturelta

Addnature on todellinen urheilijan verkkokauppa, sillä saat meiltä kattavasti esimerkiksi Mizunon erilaiset vaatteet, varusteet ja jalkineet, kaikki kerralla ja samasta paikasta. Voit selailla tuotteita tuoteryhmittäin, tehdä sanahakuja, etsiä tietynvärisiä tuotteita tai tiettyä kokoa. Kun löydät etsimiäsi tuotteita, voit verrata niitä keskenään tai toisten valmistajien tuotteisiin. Meillä voit tehdä ostoksesi kätevästi, sillä kun löydät sopivat tuotteet, lisäilet ne vain ostoskoriin ja laitat tilaus- ja toimitustiedot kuntoon. Toimitamme tilauksesi sinulle pienpakettitoimituksena valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Saat meiltä ostoksillesi aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden ja yli 99 euron arvoiset tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.