paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Pyöräilyvaatteet (1 081 Tuotetta)

Sukupuoli

Valittu:

Valmistaja

Valittu:

Koko

Valittu:

Lasten koko

Valittu:

Kengännumero

Valittu:

Värit

Valittu:

Hinta (€)

  • -
    Valitse

Asiakaspalaute

Valittu:
Lajittele
Sivu 1 /
19
 
Lajittele
Sivu 1 /
19

Laadukkaat pyöräilyvaatteet helpottavat liikkumista

Pyöräilyvaatteet Pyöräily voidaan jakaa kolmeen pääkategoriaan: pyöräliikenne, vapaa-ajan pyöräily sekä kilpapyöräily. Pyöräliikenteeksi lasketaan pyöräily, joka tapahtuu pyörän käyttämiseen esimerkiksi työmatkoihin, kauppareissuihin sekä muille asioille ja rientoihin. Pyöräilemisen etuja työmatkoilla ja muiden asioiden hoidossa on, että se on samalla erinomaista hyötyliikuntaa. Etenkin kaupunkiolosuhteissa ei pyörää nopeampaa kulkuneuvoa olekaan. Vapaa-ajan pyöräilyä puolestaan on nimenomaan pyöräretkeily. Pyöräretkien pituuden vaihtelevat pienistä päiväretkistä aina pidempiin, useiden päivien tai viikkojen matkoihin. Onpa joku pyöräillyt useampia kuukausiakin mannerten halki. Kilpapyöräily on kategoriana valtaisa ja se kätkee alleen useat kilpapyöräilyn muodot, joita harrastetaan aktiivisesti ja joissa kilpaillaan. Tunnetuimpia kilpapyöräilylajeja ovat maantiepyöräily, maastopyöräily, ratapyöräily sekä BMX-pyöräily. Yhteistä kaikille näille eri alalajeille on että turvavarusteiden, pyöräilyvälineiden ja -vaatteiden merkitys sekä lajin turvallisuuden että mielekkyyden kannalta on suuri.

Oikeat pyöräilyvaatteet lisäävät pyöräilyn tarjoamaa nautintoa!

Itsestään selvää on, että tärkein pyöräilijän varuste on ehdottomasti pyöräilykypärä ja siitä onkin lähdettävä liikkeelle pyöräilyvarusteiden hankinnassa. Myös pyöräilyyn varta vasten suunnitellut pyöräilyvaatteet sekä niiden tukevat materiaalit ja vartalonmyötäinen suunnittelu ovat ratkaisevassa asemassa - ne edesauttavat niin pyöräilyn mielekkyyttä kuin turvallisuuttakin.
Oikeanlaiset pyöräilyvaatteet istuvat hyvin päälle, ovat hengittäviä ja tukevia sekä pitävät ihosi kuivana ja lämpimänä. Materiaalit ovat kevyitä, joustavat hyvin liikkeiden mukana sekä suojaavat pyöräilijää erinomaisesti niin sateelta, tuulelta kuin auringon UV-säteiltäkin. Maantiepyöräilyyn tyypillinen valinta on säämiskälliset lyhyet pyöräilyhousut, jossa säämiskä estää hiertymiä ja napakka, sileä materiaali on virtaviivaisena suoraan ihoa vasten. Maastopyöräily puolestaan vaatii pidempiä lahkeita ja hihoja, sillä maastosta riippuen kivet, sora ja oksat voivat muuten päästä raapimaan ihoa.
Pohtiessasi itsellesi sopivia pyöräilyvaatteita on hyvä aloittaa kartoitus siitä, millainen pyöräilijä on. Liikutko pyörällä vain työ- tai vapaa-ajan matkoja vai harrastatko lisäksi esimerkiksi pyöräsuunnistusta? Tunnista, millaisia vaatimuksia harrastuksesi tai aktiviteettisi vaatii pyöräilyvaatteelta; tarvitsetko tukea, pitkiä vai lyhyitä hihoja ja lahkeita tai kenties veden- ja säänpitävyyttä? Kuten muissakin lajeissa, huomiota kannattaa kiinnittää myös pyöräilyyn sopiviin sukkiin ja alusvaatteisiin. Sukat auttavat pitämään jalkasi hyväkuntoisina ja kuivina, jolloin ne myöskin säilyvät lämpiminä ja säryttöminä. Pyöräilyalusvaatteiden ensisijainen tehtävä on suojata ihoa ikäviltä ja kipeiltä hankaumilta ja hiertymiltä, mitä satulan päällä istuminen voi pitkillä matkoilla pyöräiltäessä aiheuttaa.
Addnaturen kattava pyöräilyvaatteiden valikoima pitää sisällään:
  • Naisten, miesten ja lasten pyöräilytakit useissa eri malleissa, kuoseissa ja leikkauksissa. Valitse vuodenaikaan, säähän ja pyöräily-ympäristöön parhaiten sopiva pyöräilytakki.
  • Pyöräilyhousut lajin ja omien mieltymysten mukaan. Valitse lahkeen pituus, housujen istuvuus ja materiaali sen mukaan pyöräiletkö maantiellä, maastossa tai harrastat kenties BMX-pyöräilyä.
  • Laadukkaat saumattomat pyöräilysukat, jotka hengittävät ja pitävät jalkasi kuivina sekä suojaavat niitä hankaumilta.
  • Pyöräilypaidat joko käytettäviksi sellaisinaan tai yhdistettyinä pyöräilyyn sopivaan takkiin.
  • Suojaavat ja tukevat pyöräilyalusvaatteet erityisesti aktiiviharrastajille, jotka tarvitsevat alusvaatteiltaan enemmän. Kattava ja monipuolinen valikoima alushousuja haaravahvikkeella eli säämiskällä niin miehille kuin naisillekin.

Anna itsellesi mahdollisuus nauttia pyöräilystä kunnon vaatteiden avulla

Pyöräily tuntuu silloin parhaalta, kun vaatteet ovat kohdallaan. Parhaat varusteet tukevat suoritusta ja edesauttavat pyöräilyn riemua. Addnaturen verkkokaupasta löydät kaikki pyöräilyyn tarvitsemasi vaatteet ja varusteet. Olipa lajisi sitten maastopyöräily, maantieajo tai BMX-pyöräily, löydät kaikki lajiin tarvitsemasi tuotteet samalta sivustolta. Tilaa tuotteet nopeasti ja helposti suoraan kotiisi. Jos tuotteet eivät jostain syystä ole mieluisia, voit palauttaa ne 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden ansiosta. Kaiken tämän päälle lähetämme yli 99€ ostokset ilman toimituskuluja. Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa tilaamalla kaikki urheilu- ja ulkoilutarvikkeesi Addnaturelta.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.