Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi
Nalgene -juomapullot urheiluun ja vaellukseen
Nalgene -juomapullot urheiluun ja vaellukseen
Nalgene-juomapullot ja muut muovituotteet löysivät itse tiensä retkeilijöiden vakiovarustukseen, sillä alkujaan Nalgenen kehittämillä tuotteilla oli aivan toinen käyttöalue; laboratorio. Tuotemerkin valmistamat tuotteet olivat niin käteviä ja innovatiivisia, että ne löysivät tiensä ulkoilijoiden, retkeilijöiden ja muiden aktiiviliikkujien reppuihin ja rinkkoihin. Nykyisin Nalgene keskittyy pääosin retkeilytuotteiden tuotantoon.

Nalgene

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • sininen
 • musta
 • läpinäkyvä

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nalgene Buddy Lounaslaatikko, sininen/vihreä
Nalgene Buddy Lounaslaatikko, sininen/vihreä sininen/vihreä
Nalgene
Buddy Lounaslaatikko, sininen/vihreä
OVH € 44,95 € 26,95
- 40 %
Nalgene Buddy Lounaslaatikko, vihreä
Nalgene Buddy Lounaslaatikko, vihreä vihreä
Nalgene
Buddy Lounaslaatikko, vihreä
OVH € 29,95 € 19,95
- 33 %
Nalgene Pullopussi Rannehihnalla
Nalgene Pullopussi Rannehihnalla
Nalgene
Insulated Sleeve with Handle 32oz
OVH € 16,95 € 10,95
- 35 %
Nalgene Wide Mouth Bottle Rectangular
Nalgene Wide Mouth Bottle Rectangular
Nalgene
Wide Mouth Bottle Rectangular
€ 1,95
 • Versiot: 125ml

Nalgene juomapullot vaativiin tilanteisiin!

Paljon laadukkaita Nalgene- juomapulloja netissä! Nalgenen tarina alkoi New Yorkissa jo vuonna 1949 kemistin Emanuel Goldbergin toimesta, ja yrityksestä on sittemmin tullut erittäin tunnettu. Nalgene haluaa helpottaa ihmisten arkea osoittaen samaan aikaan kunnioitusta ympäristöä kohtaan. Siksi yritys on kehittänyt uudelleenkäytettäviä pulloja kuntoharjoitteluun, vaellukseen ja tutkimusretkille. Pullot ovat tunnettuja kestävyydestään ja täysin vapaita BPA:sta.

Nalgenen pullot tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon

Nalgenen tarina alkoi vuonna 1949. Kemisti, Emanuel Goldberg, Rochesterista, New Yorkin osavaltiosta suunnitteli työkalun pipetteihin, joka oli kokonaan valmistettu muovista ja ensimmäinen laatuaan. Hän käynnisti niin kutsutun Nalge Company:n yhdessä kolmen työntekijän kanssa. Siitä lähtien on Nalgene kasvanut rohkeasti ja tasaisesti, ja nykyisin yritys on keskittynyt valmistamaan kaikenlaisia laadukkaita ja ympäristöystävällisiä säiliöitä vesipulloista eväsrasioihin.

Tuotemerkin kehitys johtavaksi valmistajaksi

Jo varhaisessa vaiheessa Nalgene alkoi valmistaa pulloja, suodattimia ja säilytysastioita – mutta silloin nämä oli tarkoitettu laboratoriotarvikkeiksi, ja tähän tarkoitukseen niitä myös käytettiin, ja ne olivat hyvää laatua. Niitä ei kuitenkaan olltu suunniteltu yksityiskäyttöön retkille, mutta niin kuitenkin tapahtui kun tutkijat huomasivat, miten erinomaisia ominaisuuksia pienemmillä tuotteilla oli, ja kun Nalgene sai tietää tästä, oli siemen alan laajentamiselle jo kylvettynä. Tämä saavutettiin 70-luvulla, minkä ansiosta Nalgenella on pitkä historia yksityiskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valmistajana, mutta vielä pidempi historia aiemmalla alueella.

Jopa partiolaisryhmällä, jossa silloisen toimitusjohtajan poika oli mukana, oli merkittävä rooli, sille he saivat yrityksen ymmärtämään mahdollisuudet, jotka heidän innovaatioillaan oli. He käyttivät nimittäin Nalgenen laboratoriopulloja vesipulloina ja säilytysastioina hyvällä menestyksellä.

Täydellinen valinta sinulle, joka olet ympäristötietoinen ja etsit laatua

Addnature.fi sisältää laajan valikoiman erilaisia Nalgenen tuotteita niin, että voit varustaa itsesi lähes kaikilla varusteilla, mitä tarvitset viettääksesi aktiivista elämää ulkotiloissa, oli mielessäsi sitten rauhallinen retki tai haastava tutkimusmatka erämaassa – toisin sanoen niin kokeneille käyttäjille, joilla on vaativa maku kuin harrastelijalle, joka mieluiten haluaa vain niin mukavan ja viihtyisän retken kuin mahdollista. Riippumatta muista vaatimuksista ja ehdoista, Nalgene-tuotteet ovat täydellinen valinta ympäristöystävällisiä tarvikkeita etsivälle, sillä nämä tuotteet on valmistettu kokonaan kierrätettävistä materiaaleista, joten ne voidaan hyvällä omallatunnolla valita ja ottaa mukaan luontoon. Kun sinulla on hyvä ympäristötietoisuus, sinun on helpompi keskittyä haluamaasi; toteuttamaan retki suunnitelmien mukaisesti tai hankkimaan miellyttävä kokemus kauniista ympäristöstä. Siksi voi olla erittäin hyvä hankkia ympäristöystävälliset varusteet Nalgenelta hyvään hintaan osoitteesta Addnature.fi.

Lisätietoa tuotteista ja valikoimasta

Addnaturelta löytyvät Nalgenen tuotteet soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin erikokoisina ja muilla kriteereillä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka niitä parhaiten käytetään. Näin löydät useimmat tarvikkeet suurelle tutkimusretkellesi yhdestä ja samasta paikasta. Voit myös hankkia kotiin useita eri muunnelmia, jotka sopivat muihin aktiviteetteihin, joihin lähdet mukaan. Nalgene-tuotteet ovat aina hyviä kumppaneita mukana, ja niiden avulla voidaan varata energiaa mukaan kätevällä tavalla. Meidän laajasta Nalgene-valikoimasta löytyy suosittuja malleja kuten:

 • Bottle Carrier Hand Held. Hyvin eristetty pullo kotelossa Nalgenen yhden litran mallille. Suljetaan vetoketjulla, mikä tarjoaa täydellisen suojan. Sopii hyvin estämään nesteen jäätyminen talvella.
 • Multidrink Tritan. Pullo pillillä, tiivis kansi ja suuri aukko, joka on valmistettu kestävästä materiaalista. Sisältää monitoimikannen ja kierrekorkin, mikä tekee siitä helpon täytettävän lavuaareista ja vastaavista.
 • 1L Wide Mouth Bottles. Tyylikäs ja leveä pullo, joka ei sisällä BPA:ta. Saatavilla herkullisen pinkin tai vihreän värisenä.