paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

New Balance

68 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

New Balance – syntynyt liikkumaan

New Balancen yli 100-vuotinen historia takaa heille yhden tärkeimmistä yrityksen ominaisuuksista: kokemuksen. Tuon kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen avulla New Balance onkin nykyään yksi maailman tunnetuimmista ja ikonisimmista urheilualan jalkine- ja tekstiilivalmistajista. Heidän visionsa on auttaa urheilijoita pääsemään tavoitteisiinsa, olipa kyseessä sitten mitali arvokisoissa tai ensimmäinen maraton harrastejuoksijalle. Yrityksen visiona on ohjata ihmisiä kohti terveellisempää, liikunnallisempaa elämäntapaa.

Amerikasta ja Iso-Britanniasta tärähtää

New Balancen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1906, jolloin William J. Riley, maahanmuuttaja Irlannista, perusti yrityksen nimeltä New Balance Arch Support Company. Yrityksen perusajatuksena oli tuottaa kenkien istuvuutta parantavia tukia ja yksi ensimmäisistä tuotteista olikin joustava jalkaholvin kolmipisteinen tuki. Yrityksen nimen kerrotaan saaneen alkunsa Williamin pihalla parveilleista kanoista ja hänen tavastaan selittää tukensa toimivuus kanan jalan avulla, jota hän säilytti työpöydällään. Hän selitti tukensa parantavan tasapainoa, josta yrityksen nimi on johdettu.

Alkuvuosien tuotannosta yrityksen painopiste siirtyi pian jalkineiden valmistukseen, josta se tunnetaan vielä nykyäänkin parhaiten. Yrityksen 1960- ja 1970-luvuilla suunnittelemien juoksukenkien kautta New Balance osui tuotannollaan kultasuoneen: kautta maailman nopeasti levinneeseen juoksuinnostukseen. New Balancen tuotteet valtasivat kenkäkaupat läpi koko Amerikan ja varmistivat paikkansa myydyimpien kenkien joukossa. Edelleen tänä päivänä yrityksen tuotteet edustavat kehityksen keihäänkärkeä ja kengät valmistetaan pääasiassa Amerikassa sekä Iso-Britanniassa, jälkimmäisessä lähinnä Euroopan markkinoille. Tuotteiden selkärankana on edelleen jo tuolloin tehtyjä oivalluksia, jotka ovat muokanneet New Balancen kengistä monikäyttöisiä ja kestäviä. Voidaan siis puhua jo yhdestä jalkinelegendasta.

New Balancen jo ikoniseksi muodostunut, yrityksen alkukirjain N:stä muodostuva logo tähdittää yrityksen kenkiä, tehden niistä helposti tunnistettavia. Nämä kengät eivät ole kuitenkaan vain ulkonäöllisesti mieleenpainuvia, vaan myös niiden valmistusmateriaalit ja muotoilu varmistavat unohtumattoman miellyttävän käyttökokemuksen. Väreissä riittää valinnanvaraa aina hieman hillitymmistä mustan, harmaan ja valkoisen eri yhdistelmistä räiskyvin neonsävyin varustettuihin juoksulajalkineisiin, joiden avulla saat varmasti liikkumiseesi helposti uutta puhtia. Eikä näiden kenkien käyttöalue rajoitu suinkaan vain juoksuun ja muuhun urheiluun, vaan tyylikkyytensä puolesta voit siirtyä ne jaloissasi halutessasi vaikka suoraan treeneistä kaupungin ihmisvilinään. Brändi on siis säilyttänyt otteensa monikäyttöisten, kestävien ja trendikkäiden jalkineiden valmistajana.

Lenkkipolulta juoksuradalle

Addnaturen suuresta valikoimasta löydät valtavan määrän New Balancen ja muiden valmistajien juoksukenkiä ja juoksuvarusteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotamme valikoimaamme niin paljon, että tarjoamme ostoksillesi100 päivän avokaupan – sinulla on siis runsaasti aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet ovat odotustesi mukaiset. Ja jos näin ei jostain syystä ole, käytössäsi on käyttämättömille tuotteille myös maksuttomat palautukset. Valitse siis tuotteesi, toimitus- ja maksutapasi ja laita tilaus vetämään jo tänään, niin pääset pian nauttimaan uusista New Balancen kengistäsi.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.