Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

Nigor

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • oranssi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nigor Guam 2 teltta, vihreä
Nigor Guam 2 teltta, vihreä vihreä
Nigor
Guam 2 teltta, vihreä
€ 689,95 € 489,95
- € 200,00
ilmainen toimitus
Nigor Spix Teltta, oranssi
Nigor Spix Teltta, oranssi oranssi
Nigor
Spix Teltta, oranssi
€ 1.399,00 € 840,95
- € 558,05
ilmainen toimitus
Nigor WickiUp 4 Pohjakangas, harmaa
Nigor WickiUp 4 Pohjakangas, harmaa harmaa
Nigor
WickiUp 4 Pohjakangas, harmaa
€ 179,95 € 112,95
- 37 %
ilmainen toimitus
Nigor Guam 4 Pohjakangas, oranssi
Nigor Guam 4 Pohjakangas, oranssi oranssi
Nigor
Guam 4 Pohjakangas, oranssi
€ 119,95 € 76,95
- 36 %

NIGOR – luontoa etsimässä

NIGORin filosofiassa ei ole helppoa rakentaa tuotteita, joilla vastustetaan luonnonvoimia. Kuitenkin retkeilijät, vaeltajat ja todelliset ulkoilmaihmiset ovat niitä, jotka kulkevat näitä haastavia polkuja ja uhmaavat hurjempaakin säätä. NIGOR on vuosien varrella kehittänyt erinäisiä innovaatioita, joilla luonnonvoimia ei varsinaisesti vastusteta, niiden kanssa eläminen vain on helpompaa. Tämä tuotemerkki ei kuitenkaan ole valmis tekemään kompromisseja ja siksi tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja hyvin suunniteltuja. NIGORin pääasiallinen tarkoitus on luoda tuotteita, joiden kanssa pääset nauttimaan elämyksistä, kuten luonnosta, kaikessa monimuotoisuudessaan. NIGOR on hollantilainen retkeilytuotteita valmistava yritys ja sen ovat perustaneet ihmiset, joiden intohimona on luonnossa liikkuminen. Retkeilijöiltä, retkeilijöille. Nigor Stork 4 BTC Teltta hiekan värinen

NIGOR-teltat sujuvaan ja mukavaan retkeilyyn

Addnaturella on todella runsas valikoima erilaisia tuotteita retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Löydät yhdestä verkkokaupasta kaiken tarvitsemasi retkeilyyn ja vapaa-ajan viettoon. NIGOR-teltat ja muut retkeilytuotteet on valmistettu Euroopan vetisiä olosuhteita silmällä pitäen ja siksi niiden tuotekehitykseen ja valmistukseen on käytetty paljon aikaa. Tutustu esimerkiksi Addnaturen valikoimasta löytyviin telttoihin, joita löytyy erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin. Kevyemmät puoliteltat suojaavat hyvin kevyeltä sateelta ja pieneltä tuulelta, mutta pidempään leiriytymiseen kannattaa harkita esimerkiksi hollantilaisen teltanvalmistusperinteen mukaisia, hieman tiipiin oloisia telttoja. Niissä on hyvät tilat nukkumiseen ja ne pitävät sinut kuivana hieman rankemmallakin sateella. Näissä teltoissa on sisä- ja ulkoteltat erikseen ja niissä mahtuu nukkumaan useampikin leiriytyjä samanaikaisesti. Teltat on valmistettu vahvoista kankaista ja niiden putket ovat Duralumiinia, joka kestää tavallista alumiinia paremmin. NIGORilta löytyy lisäksi tunnelitelttoja, joissa on kätevät säilytystilat ruuanlaitto- ja nukkumatilojen lisäksi. Ne soveltuvat käytettäviksi keväällä, kesällä ja syksyllä. Talvikäyttökin onnistuu, tietyin rajoituksin. Tunneliteltta on isosta koostaan huolimatta kevyt kantaa, sillä sen telttarunko on tehty todella kevyestä ja kestävästä materiaalista, joka helpottaa teltan mukana kuljettamista ja sen kanssa vaeltamista.

Erilaisten telttojen lisäksi Addnaturen valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia muita NIGOR-tuotteita, kuten retkituoleja ja retkipöytiä, kenttäsänkyjä, kiiloja ja telttatarvikkeita. Kannattaakin tutustua huolellisesti koko kategoriaan, jotta löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivat tuotteet.

Addnature tarjoaa parasta retkeilyyn

NIGOR-telttojen, -tuolien ja -retkeilyvarusteiden lisäksi Addnaturella on kattava valikoima muiden valmistajien tuotteita. Kannattaa myös muistaa, että retkeily on paljon muutakin kuin teltta ja tuoli, sillä tarvitset ensi alkuun kunnon vaatteet ja asusteet, sekä jalkineet. Suosittelemme tutustumaan kerrospukeutumiseen ja sitä kautta etsimään itsellesi kunnon vaatteet ja varusteet, sillä pääset jo reissussasi pitkälle. Nälkä ja janokaan eivät saisi matkalla vaivata, joten tutustu myös varustekategoriaan, josta löydät erilaiset ruuanlaittovälineet ja ruuan ja nesteen säilytystuotteet. Ostosten tekeminen Addnaturella on todella vaivatonta ja saat tehtyä tilauksesi helposti. Tuotteet toimitamme suoraan valitsemallasi toimitustavalla ja saat lisäksi tilauksellesi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden. Aloita seuraavaan seikkailuusi valmistautuminen jo tänään.