Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä
Nike - urheiluvaatteiden moniosaaja!
Nike - urheiluvaatteiden moniosaaja!
Bill Bowerman ja Phil Knight perustivat Blue Ribbon Sportsin vuonna 1964. Sen nimi muutettiin Nikeksi joitakin vuosia myöhemmin. Yritys sai nimensä voiton jumalattarelta. Nimivalinta kuvastaa myös yrityksen omaa voittokulkua urheilutuotteiden parissa. Aktiivinen kehitystyö on edelleen jatkuvaa ja innokasta. Yritys tekee urheiluvaatteita, jalkineita, asusteita. Tuotteet on suunnattu ammattiurheilijoille ja kaikille muillekin liikuntaa harrastaville ihmisille.

Nike

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XS

Valmistaja

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nike Power Epic Caprit Naiset, harmaa
Nike Power Epic Caprit Naiset, harmaa harmaa
Nike
Power Epic Caprit Naiset, harmaa
€ 68,95 € 40,95
- 41 %
  • Versiot: XS

Nike - edelläkävijän valinta

Nike tarjoaa laadukkaat urheiluvarusteet edullisesti! Nike on Yhdysvalloista lähtöisin oleva tuotemerkki ja yritys, jonka urheilutuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja. Urheilujätti työllistää kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailman ja yrityksen brändi on yksi maailman arvokkaimmista tuotemerkeistä. Nike perustettiin vuonna 1964 nimellä Blue Ribbon Sports. Nike aloitti tuotantonsa valmistamalla juoksukenkiä, jotka kuuluvat edelleen yrityksen tärkeimpiin myyntiartikkeleihin. Vuonna 1971 yritys otti käyttöön paremmin tavoitteitaan kuvaavan kreikkalaisen voiton jumalattaren Niken nimen. Nike kasvatti suosiotaan nopeasti valloittamalla ensin kotimaansa ja pian sen jälkeen koko maailman. Yrityksen 80-luvun lopulla lanseeraama "Just Do It" slogan kasvoi globaaliksi ilmiöksi, jonka tunnistaa nykyään jokainen aktiiviliikkuja kuin myös huippu-urheilua seuraava penkkiurheilija. Ilmiö sai ja saa edelleen urheilun ystävät kannustamaan, liikkumaan ja jopa liikuttumaan. Nike sponsoroi useita huippu-urheiljoita, joiden avulla yritys kehittää ja markkinoi tuotteita, mutta suunnittelee tuotteensa ensisijaisesti kaikille, jotka arvostavat mukavuutta, tyylikkyyttä ja uusia innovaatioita.

Tuotemerkin tavoite ja kehitys

Niken vallankumouksellisen ajattelun ansiosta rennot ja mukavat urheiluvaatteet eivät kuulu nykyään vain jumppasaleille tai pelikentille vaan kaikkeen vapaa-aikaan. Niken tuotekehityksen sydämessä on yrityksen pääkonttorissa Oregonin Beavertonissa sijaitseva tutkimuslaboratorio. Siellä tutkijat ovat jo 30 vuoden ajan luoneet parhaita mahdollisia ratkaisuja erilaisten liikkujien tarpeisiin. Urheilututkimus on yhdistelmä biomekaniikkaa, fysiologiaa, biolääketiedettä, fysiikkaa, matematiikkaa, kinesiologiaa ja järjestelmäosaamista. Niken nykyisillä tutkijoilla on yhteensä yli 250 vuotta kokemusta urheilututkimuksesta näiltä eri aloilta. Innovaatiot syntyvät kun urheilusuoritukseen liittyvä tieteellinen ymmärrys yhdistetään maailman parhaiden urheilijoiden palautteena kertomiin oivalluksiin. Laboratoriossa ideat testataan ja niiden pohjalta luodaan uusia tuotteita, joilla parannetaan tuloksia, vähennetään loukkaantumisriskiä sekä tehostetaan aisteja ja tuntumaa urheilusuorituksen aikana. Kehitystyön ansiosta jokaisella liikkujalla on mahdollisuus saada huippu-urheilijoiden ja -tutkijoiden räätälöimät tuotteet harrastuksensa tueksi.

Kestävää kehitystä ja uutta teknologiaa

Niken tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja ja sen vuoksi ne pysyvät tyylikkäinä käytöstä toiseen. Tuotekehityksessä on panostettu materiaalien kestävyyteen myös toisella tavalla; vähentämällä niiden valmistuksesta johtuvaa kuormitusta luonnolle ja terveydelle. Tuotteiden terveysvaikutukset pyritään maksimoimaan materiaalivalinnoilla ja ympäristön haittavaikutukset minimoimaan vähentämällä prosesseista syntyvää jätettä sekä käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tehostamalla tuotantoa. Kestävään toimintaan ja tuotteisiin tähtäävät innovaatiot pitävät yrityksen kehityksen kärjessä vuodesta toiseen. Helppohoitoisten materiaalien ansiosta Niken tuotteet sopivat kaikille liikkujille.

Niken tuotevalikoima

Valikoimassa on paljon erityylisiä tuotteita, joista on helppo valita mieleisensä. Omaan lajiin sopivan kokonaisuuden voi rakentaa yhdistelemällä eri tuotteita yrityksen monipuolisesta tuotevalikoimasta, johon kuuluu muun muassa:

Valitse Niken kengät oman lajisi ja askelluksesi mukaan, jotta saat parhaan mahdollisen tuen urheilusuoritukseesi. Viimeisimmät kenkämallit ovat uuden Nike Flyknit teknologian ansiosta entistäkin kevyempiä ja hengittäviä mutta silti hyvin tukevia kohdista, joissa uutta materiaalia on käytetty. Niken juoksu- ja ulkoiluvaatteet suojaavat kylmältä, viimalta ja kosteudelta. Säänkestävyys vaihtelee tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Osassa ulkoiluvaatteista on vettähylkivä päällikangas kun taas toiset ovat vedenkestäviä. Storm-FIT kangas estää tuulen ja sateen läpäisyn ja pitää lämmön vaatteen sisällä. Vahvistetut saumat varmistavat suojan. Ulkoiluvaatteiden ja muiden kuntoiluasujen Dri-FIT kangas siirtää kosteuden pois iholta materiaalin pinnalle, josta se haihtuu nopeasti. Ihoa vasten pidettävissä vaatteissa on myös huomaamattomat saumat mukavuuden lisäämiseksi. Hämärässä liikkuvien turvallisuuden lisäämiseksi kaikissa ulkoiluvaatteissa on heijastimia.
Niken kuntoiluvaatteet pitävät ihon kuivana ja olon mukavana kovankin treenin aikana. Voit liikkua vapaasti ja tiedät näyttäväsi hyvältä joka tilanteessa. Vaatteet antavat tukea liikunnan aikana ja auttavat hyvän ryhdin ylläpitämisessä. Tyylikkäät leikkaukset ja huippumuodikkaat kuosit ovat viehättäviä kaikissa Niken asuissa. Kaikkien Niken vaatteiden muotoilu on tehty lajiin sopivaksi ja niiden ergonomia tekee liikkumisestasi luonnollista ja vaivatonta. Nike on kehittänyt vaatteita myös kuntoilun jälkeiseen palautumiseen. Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista puristamalla vartaloa kevyesti oikeista kohdista. Kompressio vähentää lihasten turvotusta, edistää verenkiertoa ja kiihdyttää elimistön lymfakiertoa.

Lisätietoa tuotteista ja materiaaleista

Niken urheiluvaatteiden teknologia ei rajoitu vain materiaalien teknisiin ominaisuuksiin. Nike on luonut urheiluvaatteidensa kanssa yhteensopivia mittauslaitteita. Esimerkiksi voit yhdistää juoksukenkiin laitteen, joka välittää kännykkään tietoa askeleesi pituudesta tai voit seurata aktiivisuustasoasi koko päivän tai viikon aikana aktiivisuusrannekkeella. Niken erilaiset mobiililaitteiden sovellukset keräävät tietoa urheilusuorituksista ja analysoivat tulokset. Sovellusten avulla kuntoilijat voivat jakaa kokemuksiaan verkon välityksellä missä tahansa he treenaavatkin. Sovellukset on integroitu toimimaan saumattomasti Niken muiden tuotteiden kanssa ja ne antavat käyttäjälleen mahdollisuuden seurata kuntonsa kehittymistä uudella tavalla ja jakaa onnistumisen riemun muiden sovellusten käyttäjien kanssa.

Tilaa urheilutuotteet verkkokaupasta nopeasti ja turvallisesti - 30 päivän palautusoikeus kaikilla tuotteilla

Voit tilata kaikki haluamasi Nike-tuotteet verkkokaupastamme nopeasti ja helposti silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian ja toimitamme tuotteet sinulle valitsemallasi toimitustavalla ja luvatussa aikataulussa. Valikoimistamme löydät vain laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla. Voit siis helposti täydentää tilaustasi muilla laatutuotteilla käyttämällä verkkokauppamme sivustolla olevia hakutoimintoja. Voit etsiä tuotteita hinnan, käyttötarkoituksen, käyttäjän sukupuolen tai värin mukaan, tai tuotemerkin nimellä. Jos tilaamasi tuote ei syystä tai toisesta sovikaan sinulle, voit palauttaa tuotteen ilman kuluja 30 päivän sisällä sen ostosta. Asiakaspalautuksen tekemiseen on tarkemmat ohjeet verkkokauppamme sivuilla. Lisäksi sivustolla on tietoa erilaisista toimitustavoistamme. Voit olla tarvittaessa yhteydessä myös asiakaspalveluumme.