paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin

Nokian

2 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Nokian kumisaappaat valmistuvat yli satavuotisella käsityötaidolla

Addnaturen Vuonna 1898 perustettiin Helsingissä Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö, jonka tavoitteena oli valmistaa laadukkaita kumijalkineita Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Näistä jalkineista tuli välittömästi hyvin suosittuja ja tehdas päätettiin siirtää Helsingistä Nokialle. Paikkakunnan vaihdoksen myötä keksittiin myös kumisaappaille nimi, jota ne kantavat vieläkin. Vaikka Nokian saappaat ovat olleet suuressa suosiossa alusta alkaen, yrityksen ensimmäinen todellinen hittituote oli 1960-luvulla markkinoille tulleet Nokian Hai saappaat, joiden suosio jatkuu yhä edelleen. Toiseksi klassikoksi jäi vuonna 1973 lanseeratut pitkävartiset Nokian miesten saappaat nimeltään Kontio. Kontiota pidetään muotoilultaan Suomen jalkinesuunnittelun historian yhtenä suurimmista taidonnäytteistä.
Nokian historiaan sopii muitakin jalkineita kumisaappaiden ohella. Se on valmistanut muun muassa keilatossuja ja hiihtokenkiä. Tätä nykyä se tunnetaan myöskin erilaisista ammattijalkineistaan, eräjalkineistaan sekä lasten kengistään. Vaikka Nokian jalkineiden valmistus onkin muuttanut Suomesta Serbiaan ja Slovakiaan maailman parhaiden kumisaapasvalmistajien käsiin, saappaat valmistetaan yhä edelleen käsityönä korkealaatuisiksi, suomalaisilla lesteillä ja satavuotista osaamista hyödyntämällä. Saappaat valmistetaan ekologisesti aidosta luonnonkumista, joka on uusiutuva luonnonvara. Korkealaatuiset saappaat palvelevat käyttäjäänsä pitkään, mikä myöskin säästää ympäristöä tehokkaasti. Nokian saappaita viedään tänä päivänä 15 eri maahan, joten sen tunnettuus ja suosittuus on suuri suomalaismerkiksi. Myös me Addnaturella olemme ottaneet valikoimiimme laadukkaat Nokian kumisaappaat, jotta sinä asiakkaanamme voit hankkia itsellesi kätevästi uudet luottojalkineet vihmovien sadepäivien pelastukseksi.

Nokian kumisaappaat sallivat sinun nauttia kaikista keleistä

Nokian kumisaappaat valmistuvat yhdellä periaatteella, josta pidetään tiukasti kiinni. Yritys pitää nimittäin tärkeänä tehtävänään varmistaa, että jokainen voi nauttia aivan kaikista keleistä. Tämä pitää täysin paikkansa Nokian saappaiden kohdalla: yksi saapas koostuu kymmenistä eri osista, jotka liitetään toisiinsa huolellisesti käsityönä. Tämä tarkka ja huolellinen prosessi takaa saappaille parhaan mahdollisen laadun.
Addnaturelta löydät Nokian kestävät laatusaappaat, jotka palvelevat sinua pitkään. Meillä on tarjolla muun muassa klassikon maineeseen yli viiden vuosikymmenen aikana kivunnut Hai-saapas, jonka ajaton muotoilu ja tinkimätön mukavuus tekevät ulkoilusta ihanan elämyksen. Hai-saapas tunnetaan valkoisista ala- ja yläosistaan sekä värikkäästä keskiosasta. Pohkeen alaosaan yltävässä varressa on saappaan ympäri kulkeva heijastinnauha sekä tyylikäs, alkuperäinen Hai-logo. Ruskea pohja on vohvelikuvioitu, jotta se pitää liukkailla alustoilla mahdollisimman hyvin. Unisex-mallinen Hai on niin tyylikäs ja ajaton hittituote, että se on Nokialta suorituksena suoranainen Statement piece. Kun Hait ovat jalassa, voit astella kosteilla keleillä vaikka kaupungin keskustassa ja säilyttää silti tyylikkyytesi.
Myös Nokian Finnjagd-mallin kumisaapasta löytyy Addnaturen valikoimasta useissa eri väreissä. Tämä pitkävartinen saapas on pääpiirteittäin pelkistetyn tyylikäs, joskin sen takaosaa koristaa upea yksityiskohta, nimittäin nyöritys, joka on sekä näyttävä elementti että myös käytännöllinen ominaisuus, jonka ansiosta saappaan varsi säätyy juuri käyttäjälleen sopivasti istuvaksi. Finnjagd-mallissa on Hai-saappaan tapaan rento leikkaus, joka mahdollistaa jalalle hyvän liikkuvuuden saappaassa. Nämä Nokian korkeat saappaat sisältävät pitävän nastakuvioinnin lisäksi myös hieman kantaa, jotta askellus on jalalle mahdollisimman mukava. Tässä Unisex-mallisessa saappaassa voi valita väriksi niin tyylipuhtaan mustan tai tummansinisen kuin myös enemmän väriä halutessaan villin viininpunaisen. Mitkä ovat sinun suosikkisi Nokian kumisaappaista? Löydä tulevat luottosaappaasi niin naisille kuin miehillekin kätevästi Addnaturelta.

Kunnolliset ja kestävät kumisaappaat näppärästi Addnaturelta

Tutustumalla Addnaturen upeaan valikoimaan voit helposti löytää itsellesi erinomaisen parin kumisaappaita. Kestävä ja hyvin muotoiltu kumisaapas on sijoitus jalkojen hyvinvointiin. Hankkimalla kunnolliset ja kestävät kumisaappaat vältyt ostamasta uusia tuhkatiheään ja säästät näin ollen myös luontoa. Tilaamalla Addnaturen verkkokaupasta säästät toimituskulut ostaessasi yli 99€ arvosta. Annamme tuotteillemme 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote miellytäkään sinua. Uudet upeat kumisaappaasi ovat enää vain muutaman napsautuksen päässä!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.