paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Nordisk

177 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Nordisk

Pohjoismaalainen Nordisk on pitkät perinteet omaava retkeilyvarusteita valmistava yritys. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla erityisesti höyhen- ja untuvatuotteita, kuten makuupusseja ja takkeja. Ne ovat edelleen merkin valikoiman peruskivi, mutta niiden rinnalle on kehittynyt laaja valikoima retkeilyyn ja vaellukseen sopivia tuotteita makuualustoista retkiruokailuvälineisiin ja vaatteisiin. Tosiretkeiljät ovat vannoneet vuosikymmeniä Nordisk-laatuun.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Nordisk - verkkokauppa

Addnaturelta löydät varusteet ja ulkoiluvaatteet kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. Nordisk tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka on hyvin suunniteltuja, toimivia ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi huomattavasti. Meillä on luonnollisesti Nordisk valikoimassamme tuotteita laidasta laitaan.
Addnaturella on Suomen suurin valikoima varusteita niin kiipeilyyn, lasketteluun, vaellukseen sekä kaikkeen mahdolliseen, mikä liittyy ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
Nordisk -tuotteet ovat esimerkkejä brändeistä, joiden tuotevalikoiman pyrimme pitämään aina mahdollisimman kattavana.

Tilaa luotettavasti Addnaturelta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Mikäli Nordisk -tuote ei vastaa odotuksiasi tai ei ole sopiva; voit vaivattomasti palauttaa sen. Me maksamme palautuskulut. 100 päivän avoin kauppa ja useat maksuvaihtoehdot ovat esimerkkejä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.
Addnature – Kaikki mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoiluun!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.