Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Norrøna Falketind

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S

Lasten koko

 • 128
 • 140

Valmistaja

Tuoteperhe

 • Norrøna Falketind 6

Värit

 • oranssi
 • punainen
 • sininen
 • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Norrøna Falketind Gore-Tex Housut Lapset, musta
Norrøna Falketind Gore-Tex Housut Lapset, musta musta
Norrøna
Falketind Gore-Tex Housut Lapset, musta
€ 229,95 € 146,95
- 36 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: 140
Norrøna Falketind Down750 Takki Naiset, sininen
Norrøna Falketind Down750 Takki Naiset, sininen sininen
Norrøna
Falketind Down750 Takki Naiset, sininen
€ 249,95 € 131,95
- € 118,00
ilmainen toimitus
 • Versiot: XS
Norrøna Falketind Super Wool Paita Naiset, musta
Norrøna Falketind Super Wool Paita Naiset, musta musta
Norrøna
Falketind Super Wool Paita Naiset, musta
€ 88,95 € 45,95
- 48 %
 • Versiot: XS
Norrøna Falketind Super Wool Paita Naiset, punainen
Norrøna Falketind Super Wool Paita Naiset, punainen punainen
Norrøna
Falketind Super Wool Paita Naiset, punainen
€ 88,95 € 45,95
- 48 %
 • Versiot: XS
Norrøna Falketind Flex1 Takki Lapset, sininen
Norrøna Falketind Flex1 Takki Lapset, sininen sininen
Norrøna
Falketind Flex1 Takki Lapset, sininen
€ 159,95 € 85,95
- 46 %
 • Versiot: 128
Norrøna Falketind Warmwool2 Stretch Zip Hood Women, oranssi
Norrøna Falketind Warmwool2 Stretch Zip Hood Women, oranssi oranssi
Norrøna
Falketind Warmwool2 Stretch Zip Hood Women, oranssi
€ 179,95 € 123,95
- 31 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: S

Norrøna Falketind on norjalaisten lahja maailmalle

Vuosi oli 1929, kun Jørgen Jørgensen, norjalainen retkeilijä, sai ajatuksen kehittää kestäviä vaatteita ja tarvikkeita norjalaisille. Norja on rannikkovaltio, jossa on huikeita korkeuseroja ja talvisin usein armoton sää, jolloin vaatteilta ja asusteiltakin vaaditaan enemmän. Jørgen aloitti tuotteiden valmistuksen yksinkertaisista asioista, kuten nahkaremmeistä, kankaisista repuista ja puuvillaisista vaatteista, mutta pikkuhiljaa hän onnistui asettamaan kurssin koko yritykselleen. Suunta oli valmistaa teknisiä tuotteita, jotka kestävät isältä pojalle. Näiden alkutahtien siivittämänä yritys on neljää sukupolvea myöhemmin edelleen voimissaan samalla visiolla kuin perustaessaan: ’Tervetuloa luontoon’. Vision tueksi yritys on luonut mission olla maailman johtava ulkoilutuotteiden valmistaja, joka tarjoaa elämyksiä ja seikkailuja vastuullisen liiketoiminnan kautta. Norrønan visiona on edelleen valmistaa kovaa käyttöä kestäviä vaatteita ja tarvikkeita lajista riippumatta. Tuotteita löytyy kiipeilyyn, lasketteluun, hiihtoon ja lumilautailuun. Vaatevalikoimaa löytyy takeista housuihin ja villapaidoista sporttisiin huppareihin. Addnaturen runsaasta valikoimasta löydätkin eri Norrønan tuotteet, kuten Falketind-malliston erilaiset vaatteet.

Norrona Falketind Warmwool2 Naisten Oranssi Takki

Kerrospukeutumista kerrakseen

Talvella tai muuten kylmissä olosuhteissa on tärkeä pysyä kuivana ja lämpimänä. Onkin tärkeää kerrostaa pukeutumistaan tai kerrospukeutua. Pukeutuminen aloitetaan iholta ulospäin, sillä ensimmäisen kerroksen tarkoituksena on pitää sinut kuivana. Aluskerrastoja löytyy Addnaturen valikoimasta runsaasti sekä keinokuituisina että villaisina vaihtoehtoina. Seuraava kerros on välikerros, jonka tarkoituksena on siirtää alta puskeva kosteus eteenpäin ja toimia eristeenä, joka pitää sinut lämpimänä, johon esimerkiksi Norrøna Falketind -mallistosta löytyy runsaasti erilaisia villaisia vaihtoehtoja. Välikerros koostuu usein villapaidasta, fleecestä tai keinokuituisista materiaaleista hieman kelistä ja käyttötarkoituksesta riippuen. Parhaan välikerroksen materiaali on kevyttä, nopeasti kuivuvaa ja sitoo ilmaa, kuten villa tai fleece.

Pintakerroksen valinta kerrospukeutumisessa onkin ensiarvoisen tärkeää, ja se kannattaa valita käyttötarkoituksen ja vallitsevien olosuhteiden mukaisesti. Mieti, tarvitsetko kaikelta suojaavan kuorivaatteen vai hengittävän pinnan. Toisin sanoen, kuorivaate on nimensä mukaisesti kuori, jonka tarkoituksena on pitää sinut kuivana, jolloin ne eivät välttämättä hengitä. Valitse siis kuoritakki ja -housut ainoastaan, jos aiot retkeillä märässä kelissä. Norrøna Falketind -sarjasta löytyy takkeja, jotka hengittävät ja takkeja, joissa on esimerkiksi vettähylkivä GORE-TEX-käsittely, joten käytä rauhassa aikaa sopivan päällystakin ja housujen valintaan.

Kelien mukaiset vaatteet ja paljon muuta saat Addnaturelta

Addnaturen kattava valikoima sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kerrospukeutumiseen kelin mukaisesti. Norrøna Falketind -malliston lisäksi saat meiltä Norrønan muiden mallistojen tuotteita, sekä luonnollisesti monen muun valmistajan tuotteita. Älä siis hätäänny, jos et löydä yhden valmistajan valikoimasta etsimääsi, vaan tutustu rohkeasti koko tuotekategoriaan. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta, sillä voit selata ja vertailla tuotteita eri tavoin ja lisätä halutut tuotteet ostoskoriisi. Kun olet löytänyt kaiken tarpeellisen, täytät vain tilaus- ja toimitustiedot ja tilaat tuotteet. Toimitamme ne valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Muista myös, että ostosten tekeminen Addnaturella on täysin turvallista, sillä tarjoamme tuotteillemme 30 päivän veloituksettomat palautukset, jos et ole ostoksiisi tyytyväinen.