paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Comebackin aika? - Varustaudu keväiseen polkujuoksuun

Norrøna Lofoten

13 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vastaa Pohjolan haasteisiin Norrona Lofoten -malliston avulla

Norrona Norrona on norjalainen ulkoiluvaatteita valmistava yritys, jonka tuotteet ovat valmistettu erityisesti pohjoisen kylmät ja karut olosuhteet huomioon ottaen. Norrona Lofoten -mallisto on saanut nimensä Norjan Lofoten -saaristolta, jonka henkeäsalpaavat maisemat vetävät laskettelijoita, patikoijia ja kiipeilijöitä puoleensa jokaisena vuodenaikana. Pohjois-Norjan vaativat sääolosuhteet pistävät vierailijan koetukselle, ja Norrona Lofoten -mallisto on suunniteltu auttamaan sinua vastaamaan tähän haasteeseen!

Pidä lämpö sisällä ja kylmä viima ulkona – Norrona Lofoten suojaa haastavissakin sääolosuhteissa

Norrona Lofoten -malliston designissa käytännöllisyys ja funktionaalisuus ovat asetettu etusijalle erityisesti laskettelijoita silmällä pitäen. Jokainen Norrona Lofoten takki on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen suojan. Takki eristää kylmän ilman ulkopuolella pitäen lämmön sisällä, samalla suojaten sinua sateelta ja viimalta. Ohuita takkeja voit käyttää yksinään leudommalla säällä, alempana kerroksena antamaan lisäsuojaa ja lämpöä, tai esimerkiksi fleecetakin päällä suojaamaan sateelta. Norrona Lofoten takkien käytännöllinen design näkyy erilaisista oivaltavista yksityiskohdista, kuten yhdellä kädellä kiristettävästä hupusta ja joustavista hihansuista. Norrona Lofoten housut täydentävät asusi, ja yhdessä nämä vaatteet antavat sinulle täydellisen suojan seikaillessasi lumen peittämillä vuorilla!

Norrona Lofoten fleecetakki on täydellinen välikerros niin lasketteluun kuin patikointiinkin. Hengittävä kangas auttaa sinua vastamaan luontoäidin kovimpiinkin haasteisiin. Norrona on tunnettu myös ympäristöarvoistaan, ja siksi esimeriksi sen valmistamissa fleecetakeissa käytetään kierrätettyä micro warm1 -kangasta. Fleecetakit sopivat myös päälliskerrokseksi erilaisiin olosuhteisiin, ja toki käyttöön ihan jokaisena arkipäivänä.
Ja olisiko yksikään ulkoiluvaatemallisto täydellinen ilman Goretex-pinnoitetta hyödyntäviä tuotteita? Goretex vaatteet suojaavat sinua niin sateelta kuin Atlantin tyrskyiltäkin. Erinomaisen teknisen suunnittelun ansioista kuorivaatteet ovat kuitenkin myös hengittäviä, pitäen olosi mahdollisimman mukavana. Haluaisimme sanoa ”täydellistä”, mutta se tuntuu itsestäänselvyydeltä.

Valloita lumiset huiput Addnaturen kanssa!

Me Addnaturella haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Siksi olemme koonneet verkkokauppaamme laajan valikoiman alan parhaita tuotteita, ja meiltä löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen patikointiretkeen, laskettelureissuun, tai haastavaan vuoristovaellukseen. Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi, tarjoamme sinulle myös 100 päivän avokaupan sekä ilmaiset palautukset.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.