paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVIALE! - Jopa 70% alennus

Norrøna

Welcome to nature
Norjalaismerkki Norrøna on luonnon, ulkoilun ja seikkailun puolesta! Perheyritys kehittää ja tuottaa ulkoiluvaatteita, luottaen peräti yli 100 vuoden kokemukseen ja tietotaitoon. Norrønan tuotteet yhdistävät toiminnallisuuden ja designin täydellisesti ja ovat valmistettu 100% puhtaasta luomupuuvillasta.
Uudet 2018-mallit: Norrøna Lyngen

Lisää Norrønasta

Norrøna Lofoten
Gore-Tex Pro Light Housut

„Kaikille, jotka etsivät kevyitä ski touring-housuja hyvällä kulutuskestävyydellä ja mahtavalla mukavuudella. “

Kollegamme Victor rakastaa vuorilla oloa ympäri vuoden. Kaukana kaupunkielämän arjen stressistä, hän nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta, joka löytyy luonnon keskeltä. Victor testasi Norrønan Lofoten Gore-Tex Pro Light -housuja retkeillessä, hiihtäessä ja hankivaeltaessaan kaikessa säässä. Tuulen- ja vedenpitävät housut tekivät häneen vaikutuksen mukavuudella, alhaisella painolla ja erinomaisella kestävyydellään.


 

Norrøna -
Missio suojella ympäristöäNorrøna -tuotteet eivät vakuuta ainoastaan korkealla laadulla ja innovatiivisuudellaan - vaan myös kestävyydellään. Ulkoiluvaatteiden valmistajana Norrønalle on äärimmäisen tärkeää valmistaa tuotteita, jotka eivät ole ympäristölle haitallisia. Se onnistuu jo siinä uusilla, luonnonystävällisillä materiaaleilla ja tuotantomenetelmillään. Se pyrkii kehittämään innovaatioita, jotka palvelevat yksinomaan luonnon säästämistä pitkässä juoksussa. Tällä tavalla Norrøna pitää huolen, että tulevaisuuden sukupolvet voivat myös nauttia aktiivisesta ulkoilusta.

 

Norrøna

257 Tuotetta
Lajittele