paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Norrøna

Welcome to nature
Norjalainen perheyritys Norrøna perustettiin vuonna 1929. Ottaen inspiraatiota karusta Norjan luonnosta ja laittaen intohimonsa luontoon jokaiseen tuotteeseensa, merkki tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia vaatteita ja asusteita kaikkiin ulkoiluseikkailuihin. Kaikki Norrøna-tuotteet käyvät saman kolmivuotisen suunnitteluprosessin läpi: ne suunnitellaan ideasta prototyyppiin saakka Norrønan päämajassa, jonka jälkeen ne laitetaan perinpohjaisiin testeihin Norjan kauniissa, mutta ankarassa arktisilla seuduilla. Eettinen kaupankäynti ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttö on Norrønan filosofialle keskeistä ja yritys tekee tosissaan töitä toimiakseen mahdollisimman kestävästi. Norrøna on sitoutunut vähentämään sen ympäristöjalanjälkeä ja on täysin avoin sen prosesseista ja edistyksestä.
Löydä uusia tuotteita Norrøna

Lisää Norrønasta

Intohimosta luontoon ja ankarien arktisten säiden inspiroimana, Norrøna on kehittänyt kestäviä ulkoiluvaatteita vuodesta 1929 järkkymättömällä sitoumuksella laatuun, toiminnallisuuteen ja muotoiluun.
Perheyritys Norrøna on valmistanut laadukkaita ulkoilutuotteita vuodesta 1929. Hiihtäjä, elokuvantekijä ja brändilähettiläs Nikolai Shirmer matkusti Norjaan oppiakseen enemmän kestävästi tuotetuista minimalistisista, mutta toiminnallisista ulkoiluvarusteistaan tunnetun Norrønan historiasta ja käsityötaidosta. Pikkutarkka käsityötaito ja huolellinen tuotesuunnittelu on merkeille keskeistä. Kaikki tuotteet on kehitetty omissa tiloissa Norrøna Housessa juuri Oslon ulkopuolella ja suurin osa tuotteista käy ankaran kolmivuotisen testausprosessin läpi, mahdollistaen niiden jalostamisen, kunnes ne ovat asiakkaalle 100% valmiit.

Norrøna

143 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Perinteikäs pohjoismainen Norrøna

Norrona -urheiluvarusteet edullisesti! Norjassa on maastoja monenlaisiin ulkoharrastuksiin, jäisestä merestä aina tuntureiden laelle asti. Norjalaiset ulkoiluvaate- ja -varustevalmistajat ovatkin huippulaadukkaita ja taatusti testattuja. Poikkeusta ei tee Norrona, jonka perinteet ulottuvat jo yli 80 vuoden taakse. Vuonna 1929 perustettu Norrona ei ole pitkästä historiastaan huolimatta jäänyt jumiin menneiden vuosikymmenten tasolle, vaan se valmistaa nykyaikaisia, korkealaatuisia teknisiä vaatteita ja varusteita vaativalle harrastajalle. Mallistoja on niin talvilajeihin, vaellukseen kuin kevyempään ulkoiluun. Asusteet, sukat sekä reput ja laukut tädentävät Norrena-tuotevalikoiman.

Lumeen, jäähän ja erämaahan

Norjan, samoin kuin Suomen oloissa ulkoiluvaatteiden on oltava monipuolisia ominaisuuksiltaan. Vaatimukset ovat korkealla, vaatteen on oltava yhtä aikaa hengittävä ja lämmittävä, kosteuttahylkivä ja helppohoitoinen. Varusteiden on kestettävä vaihtelevia sääoloja, kylmää, märkää ja tuulta. Norrona satsaakin tuotekehittelyyn aikaa ja vaivaa. Se on myös kannattanut, yritys oli ensimmäinen eurooppalainen urheiluvaatevalmistaja, joka jo 1970-luvulla kokeili vaatteiden pintaan Gore Tex -käsittelyä. Nykyisin kaikkien käytössä oleva kalvokäsittely on ollut yli 40 vuotta sitten varmasti shokeeraava ja mullistava parannus vaatteen käyttäjälle. Norrona on myös lanseerannut ensimmäisen vuoristoon ja kiipeilyyn tarkoitetun tunneliteltan, sekin 1970-luvulla. Norrona ei kuitenkaan ole jäänyt lepäämään menneiden ansioiden laakereilla, vaan se jatkaa suunnannäyttämistä ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden suunnittelussa. Norronan tuotesuunnittelun ja koko yrityksen perusarvioina toimivat juuret, innovaatio ja intohimo.
Norrona-tuoteperheet on nimetty osuvasti paikkojen mukaan, kuullessasi nimen Lofootit tai Huippuvuoret tiedät jo, millaisiin sääoloihin vaatetus sopii. Aluskerrokset on valmistettu hengittävistä ja kosteutta iholta siirtävistä sekoitemateriaaleista. Ohutkin kerros riittää antamaan optimaalisen mukavuudentunteen talvimaastossa ja harrastuksissa, vaikka hikoilisit tai viettäisit ulkona useita tunteja. Välikerroksia puetaan lämpötilan mukaan, fleece tai ohut villasekoite on ominaisuuksiltaan miellyttäviä ja tarjoavat lämpöä ja hengittävyyttä tarpeen mukaan. Talviurheilupukeutuminen viimeistellään tuulta- ja kosteuttapitävällä päällyskerroksella, jossa on lajin ja käyttötarpeen mukaan erilaisia teknisiä ratkaisuja. Laskettelussa tai lumilautailussa ensisijaisen tärkeää on estää lumen ja kosteuden pääsy vaatten alle. Siksi takkien, housujen tai haalareiden lahkeissa, hihoissa ja kauluksissa on snow stopper-kiristykset. Kiipeilyssä tai pyöräilyssä riittävän pitkät hihat ja takin selkämys suojaavat tuulelta ja viimalta. Norrona valmistaa vaatteita myös erityisesti metsästyskäyttöön, näissä malleissa on otettu huomioon materiaalin väritys maaston mukaan, kahisemattomuus ja mukana kulkevien varusteiden sijoittaminen. Esimerkiksi kännykkää painavammalle radiopuhelimelle on omat taskunsa.

Kattava tuotevalikoima

Norrona-mallistossa on omat mallistot ja asukokonaisuudet moniin eri ulkolajeihin, esimerkiksi:
  • Murtomaahiihtoon
  • Lasketteluun ja lumilautailuun
  • Kiipeilyyn
  • Vaellukseen
  • Metsästykseen
  • Vapaa-aikaan ja kaupungin arkeen
Vaatteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan tarkkaan suunniteltuja, ne kykenevät vastaamaan sään ja maaston haasteisiin. Ulkonäöstä ja tyylistä ei kuitenkaan ole tingitty, Norrona-mallit näyttävät hyvältä myös urbaanissa ympäristössä. Kuoritakit, untuvajakut taitoisaalta t-paidat ja sortsit ovat oiva osa sporttisen pukeutujan vaatevarastoa arjessa kaikkina vuodenaikoina. Vaikka kirkkaat värit olisivatkin ensisijaisesti tarkoitettu näkyvyyden takaamiseen puuterilumella, ei värikkyys ole pahitteeksi arkioloissakaan. Synkkä ja pimeä vuodenaika piristyy värikylläisillä vaatteilla, pysyt virkeänä ja aktiivisena vaikka ulkona olisi kaamos. Norrona-vaatteissa tunnet olosi mukavaksi ja pysyt kuivana sään vaihteluissa. Tekniset materiaalit ovat mukavia, joustavia ja helppohoitoisia kaikissa käyttöympäristöissä.

Norrona -asusteet

Täydennä asusi Norrona-pipoilla, hanskoilla, sukilla ja muilla asusteilla. Myös kaikki asusteet on suunniteltu viimeiseen saakka aktiiviseen elämäntapaan ja urheiluharrastuksiin sopviksi. Esimerkiksi käsineissä on klipsikiinnitys, jotta ne eivät jää kyydistä rankassakaan menossa tai jyrkimmässäkään rinteessä. Sukat ovat anatomisesti jalkojen mukaan muotoiltuja hiertymien välttämiseksi. Asusteet, vyöt ja säärystimet yhdessä reppujen, rinkkojen ja matkakassien kanssa täydentävät Norrona-tuoteperheen. Kun olet hankkinut korkealaatuisen Norrona-vaatteen, pidennä sen käyttöikää oikealla hoidolla. Vaatteiden pesukertojen väliä voi pidentää tuulettamalla vaatteita käytön jälkeen. Irtopöly ja -kura lähtee harjaamalla tai ravistelemalla, tahrat kannattaa poistaa tuoreeltaan jotta ne eivät pinty materiaaliin. Tarkista pesuohje vaatteesta tai valmistajan sivuilta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Erityisesti untuvavaatteet tai tekniset käsittelyt, kuten Gore Tex, hoidetaan niille tarkoitetuilla pasu- ja hoitoaineilla. Polygiene-materiaalien hopea-käsittely on antibakterisoiva ja tuoksuja haihduttava. Tämä vähentää myös vaatteiden pesun tarvetta.

Vain valinta voi olla vaikeaa, ostaminen on helppoa

Olipa lajisi sitten pyöräily, hiihto tai kiipeily, on Norrona sinulle hyvä valinta. Osuvasti arktisten paikkojen mukaan nimetyissä mallistoissa on vaihtoehtoja jokaiseen ulkoilutarpeeseen ja -toiveeseen. Tlaven tuisku tai sateinen välivuodenaikakeli ei ole ongelma lainkaan asianmukaisissa varusteissa. Hankalinta voikin olla tehdä valinta monista värikkäistä malleista. Löydät Norronan muiden tuttujen huippumerkkien seurasta Addnature.fi -verkkokaupasta. Addnature on luontoihmisen luottokauppa, joustavasti avoinna ja valmiina palvelemaan ympäri vuorokauden. Ostoskorin voit maksaa monilla maksutavoilla, sen mukaan mikä omaan taloustilanteeseen parhaiten sopii. Valitse joko verkkopankki- tai luottokorttimaksu tai vaihtoehtoisesti osamaksu. Nopea toimitus lähellesi yhdessä sadan päivän ilmaisen palautusoikeuden kanssa takaavat sen, että Addnature saa yhden tyytyväisen asiakkaan lisää. Asiakaspalvelu on puhelun tai sähköpostin päässä vastaamassa tiedusteluihisi ostamisesta. Klikkaa siis itsesi osoitteeseen Addnature.fi, laadukkaat Norrona-tuotteet odottavat siellä jo sinua.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.