Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

North Bend

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

North Bend — trendikkäitä ulkoiluvaatteita jokaiselle

Addnaturen Ruotsalainen North Bend valmistaa hyvälaatuisia vaatteita, jotka sopivat erinomaisesti ulkoiluun. Vaatteet ovat lisäksi niin skandinaavisen tyylikkäitä, että niitä todella kehtaa käyttää myös kaupungilla; klassisia värisävyjä, imartelevia leikkauksia, hyviä materiaaleja. North Bend suunnittelee ulkoiluvaatteet käyttäjän näkökulmasta: istuvuuteen ja materiaaleihin panostetaan, jotta urheilija voi antaa suorituksen aikana kaikkensa ilman mitään ylimääräisiä häiriötekijöitä.

Takki, housut, ulos!

Liikkuminen on entistä mukavampaa, kun saa vetää päälleen oikeanlaiset ja laadukkaat urheiluvaatteet. Kiristävän, huonosti istuvan takin tai valuvien housujen kanssa ei ole mukava urheilla. Ruotsin Lapissa perustetun North Bendin mielestä omien rajojensa haastaminen kasvattaa halua löytää uusia kokemuksia. Yritys haluaa haastaa itsensä ja kehittää uusia innovatiivisia tuotteita, minkä vuoksi North Bendin valikoima kasvaakin jatkuvasti.
Omasta kehostaan tulee pitää huolta, mikä on yksi yrityksen kantavista sanomista. Meillä on elämämme aikana yksi keho, jonka tulee jaksaa kantaa meitä ihan koko elämänpituinen polkumme. North Bend innostaa ihmisiä liikkumaan luomalla tyylikkäitä urheiluvaatteita, joissa panostetaan myös mukavuuteen, toimivuuteen ja ennen kaikkea erinomaiseen istuvuuteen. Vaatteissa on lisäksi keskitytty yksityiskohtiin, jotka viimeistelevät jokaisen tyylin.
Talveksi on mukava kääriytyä lämpimän takin suojaan. North Bend takkivalikoiman Nordic-malli on klassinen tuulen- ja vedenpitävä parkatakki, joka sopii erinomaisesti pohjoismaiden kylmiin ja kosteisiin talviin. Hieman lämpimämpiin keleihin voi pukeutua esimerkiksi lämmittävään North Bend Urban -liiviin, jonka alle voi helposti pukeutua säiden mukaan, esimerkiksi ohuempaan pitkähihaiseen tai lämpimään neuleeseen. Valikoimastamme löydät sekä naisille että miehille myös useita North Bend ulkoiluhousuja, joissa on mukava ulkoilla talven ja syksyn märissä keleissä. Housut pitävät niin tuulta kuin vettäkin, jotta et kastuisi sateessa tai loskassa. North Bend vaatteet istuvat erinomaisesti, mutta ne on myös suunniteltu urheilua varten: vaatteissa on rento istuvuus, jotta niissä on myöskin mukava liikkua.
Tutustu North Bendin valikoimaan, jos:

  • vaadit ulkoiluvaatteilta laadukkuutta
  • pidät skandinaavisen minimalistisista ulkoiluvaatteista
  • laadusta ja materiaaleista ei mielestäsi kannata tinkiä
  • haluat panostaa useita kausia kestäviin vaatteisiin
  • arvostat innovatiivisuutta ja jatkuvaa kehitystä

Ulkoiluvaatteet helposti kotiovellesi

Miksi käydä monessa eri kaupassa, kun saat kaikki tarvitsemasi ulkoiluvaatteet yhdestä ja samasta osoitteesta Addnaturelta! Tutustu North Bendin valikoimaan, klikkaa haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tee tilaus. Ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä ja yli 99 euron ostokset lähetetään kaiken lisäksi ilman toimituskuluja. Löydä omat North Bend -laatuvaatteesi jo tänään!