Toiminnalliset fleece -puserot | Kaikkiin aktiviteetteihin & tilanteisiin
Pyöräkauppa netissä
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black

ID: 772383

€ 1.299,00 EUR
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • red/black

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

nortik scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black

They are "all-round carefree packages", each containing the most popular accessories and making your decision easy! In addition, you save quite some money compared to buying separately.

The scubi 1 XL stands for first-class riding characteristics, a fast and light construction, low weight, high mobility, an affordable price and lots and lots of fun on the water.By combining proven folding and inflatable boat technology, the scubi 1 XL is a hybrid of both systems. Reducing the frame to a necessary minimum gives the kayak the necessary stiffness, structure and depth, providing clearly better sailing characteristics compared to pure inflatable boats of this size.

On the other hand, the air elements are an essential part of the boat and ensure fast and uncomplicated assembly. The air hoses have an operating pressure of 0.30 - 0.35 bar during operation. Two overpressure valves provide additional safety. The outer skin of the scubi is made of a robust and tear-resistant PVC/PU material. A proven material, which doesn’t just have very good abrasion resistance, but also remains more supple compared to a pure PVC material and doesn’t absorb the cold so strongly in low temperatures.

Yksityiskohdat

  • Frame material: lacquered aluminium
  • Construction time approx. 10 min.
  • no more complicated boat transport, no heavy weight
  • Construction ensures good driving characteristics

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Veneily
Vene
Käyttötarkoitus: meri, joki, järviVesistötyyppi: tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, kevyt aallokkopakattava: KylläIstumapaikkojen määrä: 1Tyyppi: kajakkiRakenne: taitettava
Materiaali
Ulkomateriaali: PVC
Mitat
Enimmäislasti: 130 kgUlkomitat (P x L): 380 x 80Mitat pakattuna (P x L): 85 x 55 x 22
Paino (noin)
14 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö: 1x nortik scubi 1 XL, 1x 4-piece nortik all-round fibreglass paddle with 230 cm length, 1x canopy with fixed coaming
Vuosimalli
2020
Tuotenumero
772383

Asiakkaiden mielipiteet

4.0
4 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
2
Tyhjennä kaikki suodattimet
nortik scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black red/black
siggi
Veneeni lomamatkoihin
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Kajakin aloittelijana valitsin tämän veneen. Ostoksen jälkeen ajoin Meckpomin läpi viikon heinäkuussa. Koko telttavarustus, keittiövälineet ja ateriat olivat aluksella, ja veneessä oli vielä tilaa. Kaikki oli tarkalleen kuten kuvittelin. Pistevähennys johtuu rungon puuttuvista silmukoista ja puuttuvista kahvoista.
24.07.2020
nortik scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black red/black
Konrad
laiduntaminen
Käännetty Puola Alkuperäiseen
Kajakki on hieno. Purkaminen on helppoa henkilölle, jolla on vähän teknisiä taitoja, yksi PIN-koodi on erittäin helppo asettaa, mutta olen jo perehtynyt sen. Suosittelen erityisesti Jubilee-paketteja
19.07.2020
nortik scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black red/black
zeyst
Hieno kajakki
Käännetty Hollanti Alkuperäiseen
Kajakki on todella helppo rakentaa yhdelle henkilölle. Varmasti 15 minuutin sisällä. Kajakki on erittäin vakaa vedessä ja purjehtii hyvin. Hieman hitaampi kuin todellinen kajakki, mutta sitä odotettiin. Kajakki, mela ja pressu (juhlapakkaus) mahtuvat reppuun. Lyhyille kävelyille (5 minuuttia) reppu on hyvä. Ainoa kajakista puuttuva asia on jalkatuki ja kantohihna.
01.11.2019
nortik scubi 1 XL Kajakki Juhlapakkaus, red/black red/black
Stephi
Suuri kajakki, mutta erittäin vaikea rakentaa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Kajakki on itsessään hieno. Se on upea melonta, se ajaa kuin todellinen. Valitettavasti en pysty käsittelemään sitä yksin. Erityisesti yksi sapwood keskellä, kajakin jännitys on äärimmäisen vaikea aukkojen kautta. Se on epätoivo .... ja erittäin pettymys, jos itse vain halusi mennä yksin ja sitten on peruutettava matkansa.
29.06.2018

Äskettäin katsottu