Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

nortik TrekRaft Expedition Vene ilman Aukkopeitettä, musta/keltainen

ID: 981527

Jos tilaat tämän tuotteen ennen 16. joulukuuta, niin sen pitäisi ehtiä jouluksi perille.

€ 789,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

nortik TrekRaft Expedition Vene ilman Aukkopeitettä, musta/keltainen (yellow/black)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

TrekRaft Expedition - ultrakevyt ja suorituskykyinen lautta. Expedition-malliston PackRaftien tärkein uutuus on mahdollisuus säilyttää matkatavaroita itse ilmaputkessa.

Tästä on useita etuja: kun varusteita ei tarvitse kiinnittää kannelle, painopiste on matalampi ja tuulialtistus melonnan aikana vähenee. Lisäksi niiden sisältämän ilman ja varusteiden ansiosta nämä pussit toimivat myös kellukkeina, jos ulkorunkoon tulee reikä. Lisäturvaominaisuus! Tasapainottomuuden minimoimiseksi lautoissa on kaksi integroitua taskua - yksi kummallakin puolella. Katettu vetoketju mahdollistaa helpon ja vedenpitävän säilytyksen.

Se on niin pieni ja kevyt, että se voidaan helposti yhdistää vaellukseen tai pyöräilyyn. Sen avulla voit ensinnäkin nauttia kaikkialla ja milloin tahansa perspektiivin muutoksesta, kun olet veden päällä ja sinulla on mukanasi täydellinen retkikuntatodistuslautta. TrekRaftingin konsepti on hyvin yksinkertainen: nykyään useimmat ihmiset eivät harrasta vain yhtä vaan monia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia, vaellusta, pyöräilyä, melontaa, luistelua, geokätköilyä ja paljon muuta. TrekRafting yhdistää kaiken tämän veden äärellä olemiseen - kaikkialla ja milloin tahansa.

Termi TrekRaft sisältää retkeilyn ja koskenlaskun (melonnan), ja se on mahdollista, koska TrekRaft painaa vain noin 3 kg ja erittäin pienen pakkauskoonsa ansiosta se voidaan kiinnittää mihin tahansa pieneen reppuun. TrekRaft-lautalla voi tehdä todella monipuolisia retkiä:
Kävele jokea ylävirtaan tai maastoa pitkin joelle tai järvelle, pidä pieni tauko piknikillä ja melo sitten takaisin. Tai yhdistä seuraavaan vaellukseen muutama yksikkö vettä. Ota TrekRaft mukaasi useamman päivän kestävälle vaellusretkelle. Melo vain suuri osa suunnitellusta reitistä jokea pitkin tai ylitä järviä ja vuonoja. On myös yhä useampia eksplisiittisiä reittejä, joissa yhdistyvät vaellus ja koskenlasku. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä valtavasta määrästä mahdollisia ja loputtomia toimintoja.

Tähän asti nämä kevyet ja tehokkaat erikoislautat ovat olleet hyvin kalliita ja lähinnä asiantuntijoiden kiinnostuksen kohteena. Nortik TrekRaftin myötä nämä asiat muuttuvat, ja siitä tulee edullinen harrastus lähes kaikille. Edullinen hinta ja korkea laatu puhuvat puolestaan. Anna itsesi inspiroitua tästä kiehtovasta trendiurheilusta ja lähde mukaan lauttaan! Muuten: Nortik-pakkauslautat ovat retkikuntakokeita. Niiden kanssa on tehty tutkimusmatkoja Skandinavian halki tai Andien yli.

Materiaali
Nortik käyttää nortik-pakkauslauttojen valmistuksessa erittäin suorituskykyistä ja ympäristöystävällistä polyuretaanimateriaalia (PU). Tämä erittäin vahva ja kestävä materiaali on osoittanut lujuutensa monissa kenttäkokeissa. Se on päällystetty kahdesti sisä- ja ulkopinnalta, mikä on myös erikoisominaisuus, eikä se ole vakiovaruste.

Tiedot lyhyesti

Ulkomateriaali
Ulkomateriaali
TPU
Paino (noin)
Paino (noin)
3,40 kg
pakattava
pakattava
Kyllä
Rakenne
Rakenne
puhallettava

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Packrafting
Vene
Käyttötarkoitus:
joki, meri, järvi
Vesistötyyppi:
tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, kevyt aallokko, voimakkaaseen aallokkoon
pakattava:
Kyllä
Istumapaikkojen määrä:
1
Tyyppi:
Reppulautta
Rakenne:
puhallettava
Materiaali
Ulkomateriaali:
TPU
Mitat
Enimmäislasti:
150,00 kg
Ulkomitat (P x L):
230 x 92
Mitat pakattuna (P x L):
50 x 25
Paino (noin):
3,40 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
kiinnityshihnat yläkotelossa
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
981527
EAN
4260289612806

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews