paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

nortik

60 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Nortik – kasaa ja tutki tuntematonta

Kaipaatko vesille? Normaalisti kanootit, kajakit ja veneet vaativat kuljetuskalustoa, vähintään auton, jonka taakkatelineille voit nostaa kanootin, jolla pääset tutkimaan luontoa vesiltä käsin. Luonnossa liikkuessasi saatat myös törmätä tilanteisiin, joissa tarvitsee ylittää pienempiä tai suurempia vesistöjä. Tähän tarpeeseen löytyy ratkaisu Nortikin tuotteista: ne ovat mukana kannettavia vesillä liikkumisen välineitä ja muita tarvikkeita, joita tarvitset onnistuneeseen retkeen.

Keveyttä ja toiminnallisuutta samoihin kuoriin kätkettynä

On olemassa tuhkimotarinoita siitä, kuinka autotallista on noustu monikansallisiksi menestystarinoiksi. Nortikin valmistajan Out-Traden tarina on myös saanut alkunsa autotallista, jossa asialleen uskoutuneet ihmiset halusivat yhdessä toteuttaa intohimoaan ja visiotaan. Out-Trade on vielä omien sanojensa mukaan lähes yhtä kaukana monikansallisista pörssiyhtiöistä kuin Mount Everestin huippu on merenpinnasta, mutta usko omaan tekemiseen ja laadukkaisiin tuotteisiin vie heitä eteenpäin. Idea kimposi omasta tarpeesta saada aikaan taittovene, sillä saatavilla olevat veneet olivat liian kömpelöitä, liian suuria tai liian painavia. Syntyi ajatus omasta, kevyestä ja toiminnallisesta taittoveneestä, jonka pystyisi kantamaan mukanaan luonnossa kulkiessaan.

Out-Traden perustajat löysivät asialleen vihkiytyneen Tritonin, jonka veneet herättivät heissä suuria onnistumisen tunteita. Vihdoinkin taittoveneitä, jotka olivat riittävän kevyitä kannettavaksi ja sopivan vakaita vesillä liikkumiseen. He kasasivat kaikki prototyyppinsä ja osallistuivat messuille, joiden ansiosta usko vahvistui. Tällaiselle veneelle on todella kysyntää. Nyt 15 vuotta myöhemmin Nortikin veneitä valmistetaan Erbachissa Saksassa noin 100 työntekijän voimin laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen ja kestävästi kehittäen. Meiltä Addnaturelta saat kaiken tarpeellisen luonnossa liikkumiseen. Valikoimamme sisältää Nortikin taittoveneiden ja kajakkien lisäksi runsaasti erilaisia tarvikkeita, joiden avulla vesistöjen tutkiminen on mahdollista turvallisesti ja ketterästi. Kattava tuoteportfoliomme pitää sisällään erikokoisia kajakkeja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja niitä on saatavilla yhdelle tai useammalle henkilölle. Kajakkien lisäksi Nortikin tuoteperheestä löytyvät melat ja turvavarusteet saat ketterästi suoraan Addnaturen verkkokaupasta. Voit siis keskittyä itse luontoon, Nortikin tuotteet ja tilauskanavana toimiva Addnature varmistavat, että kaikki muu on hoidossa.

Luonnossa liikkujan ykkösvalinta on Addnature

Laadukkaita retkeily- tai vesillä liikkumisen välineitä etsiessäsi kannattaa tutustua Addnaturen todella kattavaan retkeilytuotevalikoimaan, josta löydät myös laadukkaat Nortikin tuotteet. Nortikin tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy todella runsaasti muiden valmistajien vastaavia tuotteita, joten saat varmasti kaiken tarvitsemasi onnistuneen retken aikaansaamiseksi. Parasta on, että saat meiltä lisäksi ammattitaitoista asiakaspalvelua ja tarjoamme myös 100 päivän avokaupan!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.