Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

Nutcase

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Nutcase on vienyt kypärävalmistuksen uusiin sfääreihin

Nutcase-kypärät Nutcase on yhtä kuin tämän päivän kypärät ja pyöräilykypärät. Nutcase on merkki, joka keksi lähteä turvallisten ominaisuuksien lisäksi suunnittelemaan kypäränsä myös istumaan käyttäjiensä päihin täydellisen upeasti - niin ergonomisen mukavasti kuin myös näyttäen hyvältä. Näiden kypärien muotoilu on hiottu viimeisen päälle tyylikkääksi ja valloittavan pirteitä värivaihtoehtoja sekä kuviointeja niissä on saatavilla runsaasti. Valmistajan motto onkin, että Nutcase kypärä ”sopii päähäsi ja peilaa sieluasi”. Juuri tämän se tekeekin – näiden kypärien rohkean uniikin designin ansiosta pyöräily-, street-, skeitti-, skuutti- ja snoukkatyylisi ei jää kertaakaan nurkkaan häpeilemään, vaan astuu rohkeasti parrasvaloihin. Me Addnaturella olemme lisänneet valikoimaamme parhaat palat Nutcase kypärien maailmasta, jotta sinäkin voisit liikkua ja harrastaa viimeisen päälle tyylikkäästi ja turvallisesti.

Turvallinen ja siltikin supertyylikäs

Laadukas ja kestävä suunnittelu sekä erilaiset fiksut tekniset ratkaisut tekevät Nutcasesta sen herkullisen hyvännäköisen ilmeen ja mukavuuden lisäksi entistäkin järkevämmän ja turvallisemman kypäräratkaisun. Enää turvallisen ei tarvitse olla tyylitön – tämän Nutcase todistaakin heti ensi silmäyksellä. Miksipä et hankkisi kerralla kypärää, joka palvelee sinua mahdollisimman pitkään ja ajattoman tyylikkäästi?

Nutcase valmistaa laadukkaat kypärät koko perheelle. Nutcase pyöräilykypärät tarjoavat aikuisille kaikenlaiseen cityajoon niin lipallista, magneettikiinnityksellä varustettua Metroride-mallia kuin kevyttä lipallista Tracer-malliakin. Street-malli on sekin magneettikiinnitteinen ja sopii city- ja työmatka-ajon lisäksi myöskin nimensä mukaisesti street-lajeihin, kuten skeittaukseen ja skuuttaukseen – sekä pyöräilyyn heille, jotka rakastavat muuten vain upean coolia street-tyyliä. Pyöreämmän muodon saanut Zone-kypärä on sekin suunniteltu bmx-pyöräilyä ja muita street-lajeja silmällä pitäen, mutta Nutcaselle ominaiseen tapaan se taipuu monipuolisesti myös city- ja työmatkapyöräilyyn.

Tuotannossaan Nutcase ei ole unohtanut myöskään lasten päiden suojaamista. Isommille lapsille voi jo löytää oman suosikkikypärän aikuisten unisex-malleista, jotka ovat säädettävissä käyttäjälleen sopiviksi. Pienemmille lapsille on puolestaan oma mallistonsa, jonka Nutcase Little Nutty Street -kypärät on varustettu ihoystävällisillä, pehmoisilla leukahihnoilla, runsailla ilmastointiaukoilla sekä näppärällä magneettikiinnityksellä. Unohtamatta tietenkään Nutcaselle ominaista herkullista värimaailmaa, josta jokainen pienikin liikkuja löytää takuulla mieleisensä.

Katu-uskottavaa turvallisuutta Addnaturen valikoimasta

Addnature tarjoaa valikoimassaan Nutcase kypärät, joiden turvallisuus, tekniset ominaisuudet, ergonominen mukavuus sekä katu-uskottava tyylikkyys ovat vailla vertaansa. Nettikaupassamme voit rauhassa tutustua erilaisiin kypärämalleihin valiten tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Täältä löydät kaikki verkkokauppamme pyöräilykypärät. Toimitamme tilauksesi viiveettä ja yli 99 euron tilaukset myöskin toimituskuluitta. Jos jostain syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, voit tehdä senkin maksutta, sillä palautusoikeus on voimassa meillä jopa 30 päivän ajan. Valitse oma tyylikäs Nutcase kypäräsi ja huomaat janoavasi ulkolajien pariin tuon tuostakin!