paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Oakley

92 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
OAKLEY
Oakley

Oakley - Perform Beautifully

Vaikka etelä-kalifornialainen Oakley on tunnettu korkealaatuisesta aurinko- ja urheilulaseistaan, se on myös yksi maailman johtavista urheiluvarusteiden valmistajista, jolla on valtava valikoima vaatteita, kelloja ja reppuja. Vuodesta 1975 lähtien yritys on tehnyt yhteistyötä tutkijoiden, urheilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa mullistaakseen urheilua ja ulkoilutuotteita vallankumouksellisilla tekniikoilla ja vaikuttavalla muotoilulla.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Oakleyn tarkat ja tyylikkäät lasit - totta kai myös edulliseen hintaan Addnaturelta!

Oakley laskettelulasit nyt edullisesti online -Addnature Oakley ei ole vain merkki, se on Merkki suurella M:llä. Oakleyn laskettelulasit takaavat tarkan näön ja poistavat haitalliset heijastukset näkökentästä pientä yksityiskohtaa myöten. Eipä siis ihme, että tarkkuudestaan kuuluisan Oakleyn ovat valinneet jo monet urheilijat ja suuret nimet. Saman tiimin nimeen vannoo myös Suomen oma menestysmies Kimi Räikkönen. Mikset siis sinäkin nauttisi laadukkaista laskettelulaseista ja tarkemmasta näöstä kirkkaalla maantiellä tai aurinkoisella nurmella? Aktiivisesti liikkuvalle varman tuntuiset Oakleyn laskettelulasit pysyvät hyvin päässä ja pitävät näkymän vahvasti avoinna. Mikä onkaan lajisi, Oakleyn laadukkailla laskettelulaseilla näet tarkasti ja varmasti ilman heijastuksia ja sumeita reunoja, juuri niin kuin haluat. Reagoit nopeasti ja olet itsevarma, mikä vain parantaa suoritustasi urheilessa laskettelulaudan päällä, rinteessä tai missä ikinä liikutkin. Varmaa on, että näillä laskettelulaseilla ei myrsky haittaa silmää eikä aurinko pääse häiritsemään nautinnollista urheiluhetkeäsi.

Oakley lasien historia

Oakleyn monen vuoden kokemus kantaa menestyksen hedelmiä, ja tietää mistä puhuu. Yritys on valmistanut laadukkaista laseja vuodesta 1975 asti Kaliforniassa Yhdysvalloissa, jossa myös yrityksen päämaja sijaitsee. Menestyvä yrity