paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Ocun

208 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Ocun – kiipeilyvarusteet intohimoisen kiipeilijän kehittäminä

Kattava valikoima Ocun-kiipeilyvarusteita netistä Ocun on kiipeilyvarusteita valmistava yritys, jonka matka alkoi jo yli 25 vuotta sitten. Sen juuret voidaan jäljittää hiekkakivikallioille Český ráj:hin, mikä näkyy myöskin yrityksen nimessä. Ocun on nimittäin merkitykseltään kukka, joka kasvoi kiipeilyalueella. Intohimo kiipeilyyn ja halu jatkuvaan kehittymiseen johtikin aikanaan pienestä työryhmästä yritykseen, joka onnistui saavuttamaan kiipeilijöiden luottamuksen ympäri maailman.

1988 Pavel Hendrych, Ocunin perustaja ja autosuunnittelija, alkoi valmistaa kiipeilyvaljaita kotonaan. Ensimmäiset mallit valmistuivat isoäidin ompelukoneella ja remmien värjäys tapahtuu isossa kattilassa keittiössä. Materiaalia Pavel oli kerännyt lauenneista jarruvarjoista, jotka hän oli onnistunut hankkimaan palvellessaan Tsekkosslovakian ilmavoimissa. 1989 Pavel kehitti ensimmäisen innovaationsa, onttojen remmien täyttämisen polyetyleenivaahdolla, jotta kiipeilyvaljaat istuisivat käyttäjänsä päällä paremmin ja mukavammin. 1990-luvun alussa Pavel lopetti työnsä autosuunnittelijana ja keskittyi kiipeilemään ympäri Eurooppaa. Vuonna 1998 Pavel ja hänen tiiminsä perusti Ocunin, yrityksen joka alkoi valmistaa kiipeilyyn suunniteltuja valjaita, boulder-mattoja, hakoja ynnä muuta. Ja tuolla tiellä ollaan yhä edelleen.

Kiipeilyn asiantuntija Ocun valmistaa kestävät vaatteet ja kiipeilyvarusteet

Tänä päivänä Ocun brändinä valmistaa kaikkia niitä asioita, jotka yhdistyvät kiipeilyyn, kallioihin ja ulkoiluun. Toimivuuden ja kestävyyden lisäksi Ocunilaisten intohimo kauneuteen ja täydellisyyteen tuotteiden suunnittelussa ja toimivuudessa näkyy sekin lopputuloksessa. Tuotteista huokuu se, kuinka lähellä kiipeily on Ocunilaisten sydämiä. Meiltä Addnaturelta löytyy valikoimasta Ocun kiipeilyvaatteet miehille ja naisille, kiipeilyvarusteita sekä tarvikkeita kiipeilyyn. Tänä päivänä myöskin aikaisemmin Rock Pillarsin nimellä valmistetut kengät valmistetaan Ocunin brändin alla.

Kiipeilyvaatteet, -asusteet ja -tarvikkeet Addnaturelta

Kiipeily tai boulderointi ei tietenkään saa jäädä kiinni vaatteista varusteista tai tarvikkeista. Addnaturelta löydätkin parhaat tuotteet kiipeilyyn ja boulderointiin, minkä lisäksi saat meiltä samalla käynnillä myös muihin lajeihin sopivat vaatteet ja varusteet. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja sen ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme tietysti myöskin maksuttomat palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.