paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Olight

2 Tuotetta
Kategoriat
OLIGHT A-Ö
  1. Taskulamput
  2. Valaisimet
Hinta
Olight

Olight – teknisiä lamppuja kaikkiin tilanteisiin

Olightin lampulla varustettuna et joudu hapuilemaan pimeässä tai käyttämään toista kättäsi heikon kännykän valon pitämiseen. Yritys valmistaa korkeimman laadun tasku- ja otsalamppuja, ilahduttaen extreme-lajien harrastajia. Valoisuus, kesto, ergonomia, muotoilu ja paino ovat kaikki kunnossa Olightin varusteissa.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Mene metsään pimeällä ja ole eksymättä Olightin avulla

Olightin missio on varustaa mahdollisimman monta retkeilijää Olight-lampuilla, tämä vain ja ainoastaan sen takia, että kenenkään ei enää koskaan tarvitsisi kulkea pimeässä. Heidän mielestään kaikkien tulisi saada kulkea vapaana ja valaistuna. Otsalamput on suunniteltu todellisten eränkävijöiden ja innovaattoreiden toimesta, joten kaiken edellä kulkee tottakai käytännöllisyys. Nämä lamput on tehty kestämään kovassakin käytössä, eivätkä ne varmasti jätä sinua toimettomana ja valottomana metsään, jos vain muistat ladata akut tai vaihtaa paristot.

Olightin lamput ovat viimeistä piirtoa myöten täydellisesti viimeisteltyjä laitteita - niiden kirkkaus, valaisuaika, ergonomia, koko ja paino on optimoitu sitä varten, että kaikkien pimeässä liikkujien elämänlaatu parantuisi. Koska lamput on suunniteltu ja valmistettu huolella, me Addnaturella voimme vain valoisasti toivottaa Olightin tulevia käyttäjiä tutustumaan kattavaan valikoimaamme.

Fikkari joka kouraan ja otsalle

Valikoimistamme löytyy varmasti lamppu jokaiselle kulkijalle ja eränkävijälle. Olightin lamput ovat keveitä ja niitä on kätevä kuljettaa mukana, sillä niissä on sisäänrakennettuja klipsejä ja kiinnikkeitä, joiden avulla ne saa ripustettua vyölle, polkupyörän tankoon, kypärään, satulaan, teltan sisälle - minne ikinä haluatkin lampun kiinnittää.

Otsalamput valaisevat useiden ledien voimin ja niiden valovoima riittää haastavimpaankin yösuunnistukseen tai iltahämärälle venyneelle maastopyörälenkille. Otsalamppu on oiva kumppani silloin, kun käsiesi tulisi olla vapaana ja haluat muutenkin vapauden liikkua huolehtimatta käsissäsi olevista esineistä, ja vaikka siinä tapauksessa, kun olet iltalenkillä koiriesi kanssa tai työnnät lastenvaunuja pimeillä taajaman ulkopuolisilla teillä ja kätesi eivät ole vapaana.

Nämä Olightin lamput on varustettu joko ladattavilla akuilla tai paristoilla ja voitkin valita lamppusi oman makutottumustesi mukaan. Huomaathan, että niitä on saatavilla eri valovoimaisina ja valovoiman säätö voi olla moniportainen. Joka paikassa et välttämättä tarvitse yli 1000 lumenin tehoja, vaan pärjäät myös vähemmällä. Suuri valoteho voi olla tarpeen pimeässä pyöräillessä tai suunnistaessa, mutta taajama-alueella erottuaksesi on hyvä olla lamppu, joka ei sokaise vastaantulijoita.

Addnaturelta todellisen eränkävijän varusteita kätevästi

Addnaturen verkkokaupan laajoista valikoimista löydät tarvittavat varusteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Anna koko perheellesi lahjaksi jotain käytännöllistä ja tilaa meiltä taskulamput tai otsalamput!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.