Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä
Olight – teknisiä lamppuja kaikkiin tilanteisiin
Olightin lampulla varustettuna et joudu hapuilemaan pimeässä tai käyttämään toista kättäsi heikon kännykän valon pitämiseen. Yritys valmistaa korkeimman laadun tasku- ja otsalamppuja, ilahduttaen extreme-lajien harrastajia. Valoisuus, kesto, ergonomia, muotoilu ja paino ovat kaikki kunnossa Olightin varusteissa.

Olight

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Olight Warrior X Ladattava taskulamppu Värinähälytyksellä
Olight Warrior X Ladattava taskulamppu Värinähälytyksellä
Olight
Warrior X Ladattava taskulamppu Värinähälytyksellä
€ 119,95 € 98,95
- 18 %
Olight M2R Pro Taskulamppu
Olight M2R Pro Taskulamppu
Olight
M2R Pro Taskulamppu
€ 132,95
ilmainen toimitus
Olight Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
Olight Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
Olight
Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
€ 173,95
ilmainen toimitus
Olight Baton Pro Taskulamppu
Olight Baton Pro Taskulamppu
Olight
Baton Pro Taskulamppu
€ 112,95
ilmainen toimitus

Mene metsään pimeällä ja ole eksymättä Olightin avulla

Olightin missio on varustaa mahdollisimman monta retkeilijää Olight-lampuilla, tämä vain ja ainoastaan sen takia, että kenenkään ei enää koskaan tarvitsisi kulkea pimeässä. Heidän mielestään kaikkien tulisi saada kulkea vapaana ja valaistuna. Otsalamput on suunniteltu todellisten eränkävijöiden ja innovaattoreiden toimesta, joten kaiken edellä kulkee tottakai käytännöllisyys. Nämä lamput on tehty kestämään kovassakin käytössä, eivätkä ne varmasti jätä sinua toimettomana ja valottomana metsään, jos vain muistat ladata akut tai vaihtaa paristot.

Olightin lamput ovat viimeistä piirtoa myöten täydellisesti viimeisteltyjä laitteita - niiden kirkkaus, valaisuaika, ergonomia, koko ja paino on optimoitu sitä varten, että kaikkien pimeässä liikkujien elämänlaatu parantuisi. Koska lamput on suunniteltu ja valmistettu huolella, me Addnaturella voimme vain valoisasti toivottaa Olightin tulevia käyttäjiä tutustumaan kattavaan valikoimaamme.

Fikkari joka kouraan ja otsalle

Valikoimistamme löytyy varmasti lamppu jokaiselle kulkijalle ja eränkävijälle. Olightin lamput ovat keveitä ja niitä on kätevä kuljettaa mukana, sillä niissä on sisäänrakennettuja klipsejä ja kiinnikkeitä, joiden avulla ne saa ripustettua vyölle, polkupyörän tankoon, kypärään, satulaan, teltan sisälle - minne ikinä haluatkin lampun kiinnittää.

Otsalamput valaisevat useiden ledien voimin ja niiden valovoima riittää haastavimpaankin yösuunnistukseen tai iltahämärälle venyneelle maastopyörälenkille. Otsalamppu on oiva kumppani silloin, kun käsiesi tulisi olla vapaana ja haluat muutenkin vapauden liikkua huolehtimatta käsissäsi olevista esineistä, ja vaikka siinä tapauksessa, kun olet iltalenkillä koiriesi kanssa tai työnnät lastenvaunuja pimeillä taajaman ulkopuolisilla teillä ja kätesi eivät ole vapaana.

Nämä Olightin lamput on varustettu joko ladattavilla akuilla tai paristoilla ja voitkin valita lamppusi oman makutottumustesi mukaan. Huomaathan, että niitä on saatavilla eri valovoimaisina ja valovoiman säätö voi olla moniportainen. Joka paikassa et välttämättä tarvitse yli 300 lumenin tehoja, vaan pärjäät myös vähemmällä. Suuri valoteho voi olla tarpeen pimeässä pyöräillessä tai suunnistaessa, mutta taajama-alueella erottuaksesi on hyvä olla lamppu, joka ei sokaise vastaantulijoita.

Addnaturelta todellisen eränkävijän varusteita kätevästi

Addnaturen verkkokaupan laajoista valikoimista löydät tarvittavat varusteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Anna koko perheellesi lahjaksi jotain käytännöllistä ja tilaa meiltä taskulamput tai otsalamput!