paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

ORCA

152 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Orca – Laadukkaita urheiluvarusteita maapallon toiselta puolelta

Addnaturen Uusi-Seelantilainen Orca on yritys, joka valmistaa märkäpukuja ja muita urheiluvarusteita. Yrityksen pääpaino on kuitenkin triathlon-varusteissa. Sana orca viittaa miekkavalaan latinankieliseen nimeen orcinus orca, mikä onkin tässä tapauksessa varsin soveliasta, sillä yritys tarjoaa lukuisia tuotteita vaativille vesipedoille. Kuten monet muutkin hyvät ideat, myös Orca lähti liikkeelle erityisestä tarpeesta. Triathlonisti Scott Unsworth perusti yrityksen halutessaan kehittää märkäpuvun, joka sopisi uimiseen.
Yritys on johtava uuden teknologian kehittäjä triathloniin liittyvissä tuotteissa. Se toi aikanaan markkinoille maailman ensimmäisen neopreenitekniikalla valmistetun märkäpuvun, nimeltään Orca Apex 2 - AirLite. Tässä neopreenipuvussa on pieniä ilmataskuja, joilla saadaan aikaiseksi nostetta. Seuraava askel oli Orca 3.8, joka oli maailman ensimmäinen hengittävä ja kosteutta siirtävä märkäpuku. Kyllä, kuulit aivan oikein – Orca valmistaa märkäpukuja, jotka myöskin siirtävät kosteutta pois iholta, antaen ihon hengittää sekä pitäen sinut kuivana!

Laadukkaat triathlon-varusteet valikoimassamme

Kauttamme pääset tilaamaan laadukkaat triathlon-vaatteet alan markkinajohtajalta. Orca triathlon puku on loistava valinta niin lajin harrastajille kuin vaikkapa pitkänmatkan juoksijoille ja muillekin seikkailu-urheilijoille, jotka suorittavat uiden, pyöräillen tai juosten. Miesten märkäpukua on saatavilla monissa eri malleissa, halusitpa sitten puvun pitkillä tai lyhyillä hihoilla tai hihattomana. Sama pätee lahkeisiin, joiden pituuden voit valita eri mallien väliltä. Orcan märkäpukujen mallit ovat hyvin saatavilla molemmille sukupuolille sopien. Naisille märkäpukuja löytyy samoilla kuoseilla ja hiha- sekä lahjevaihtoehdoilla kuin miehillekin. Ainoana erona on, että naisten märkäpukujen leikkaus on luonnollisesti tehty sopimaan paremmin naisen vartalolle.
Addnaturen monipuolinen valikoima Orcan tuotteita:
  • Orca triathlon-/märkäpuvut joko triathloniin tai juoksuun, pyöräilyyn ja uintiin erikseen
  • Orca topit ja paidat aktiiviseen liikkumiseen
  • Shortsit, jotka ovat erinomainen valinta kestävyysurheiluun
  • Laadukkaat uimalakit muun muassa neopreenistä
  • Valikoima muita päähineitä urheiluun, kuten lippalakkeja ja visiirejä eli aurinkolippoja
  • Benjiköysi, jolla saat tai annat vetoapua kilpa- ja harjoituskumppaneille uidessa tai juostessa
  • Säädettävä turvaliivi, jonka kirkas väri näkyy kauas vaaratilanteen yllättäessä avovedessä. Liivin vesitiiviiseen taskuun saat arvotavarasi mukaan.

Kestävyysurheilijan ykkösvalinta on Addnature

Addnaturelta löytyy uskomattoman monipuolinen varustus urheilu- ja liikuntatarvikkeita. Meillä on omat tuotteensa myös lajeihin, joihin normaalisti voi olla vaikea löytää kaikkia varusteita. Myös Orcan loistavat triathlonvaatteet ja -varusteet ovat nyt saatavilla meiltä. Tilatessasi meiltä tuotteita saat ostoksillesi 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden. Kaiken tämän lisäksi yli 99€ tilauksista emme veloita lainkaan tilauskuluja. Tule tutustumaan märkäpukuihimme ja muihin lajinomaisiin tuotteisiin ja löydä uudet suosikkituotteesi hetkessä!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.