Pyöräkauppa netissä
Pysy kunnossa | Haasta itsesi & treenaa raikkaassa ulkoilmassa

Osprey Aether

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • sininen
 • musta
 • oliivi
 • petrooli

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Osprey Aether 55 Selkäreppu Miehet, sininen
Osprey Aether 55 Selkäreppu Miehet, sininen sininen
Osprey
Aether 55 Selkäreppu Miehet, sininen
€ 219,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/ML/XL
Osprey Aether 55 Selkäreppu Miehet, oliivi
Osprey Aether 55 Selkäreppu Miehet, oliivi oliivi
Osprey
Aether 55 Selkäreppu Miehet, oliivi
€ 219,95 € 194,95
- 11 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/ML/XL
Osprey Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, petrooli
Osprey Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, petrooli petrooli
Osprey
Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, petrooli
€ 299,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/ML/XL
Osprey Aether 65 Selkäreppu Miehet, sininen
Osprey Aether 65 Selkäreppu Miehet, sininen sininen
Osprey
Aether 65 Selkäreppu Miehet, sininen
€ 229,95 € 204,95
- 11 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/M
Osprey Aether 65 Selkäreppu Miehet, vihreä
Osprey Aether 65 Selkäreppu Miehet, vihreä vihreä
Osprey
Aether 65 Selkäreppu Miehet, vihreä
€ 229,95 € 204,95
- 11 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/M
Osprey Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, musta
Osprey Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, musta musta
Osprey
Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, musta
€ 279,95 € 249,95
- 11 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: L/XL
Osprey Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, musta
Osprey Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, musta musta
Osprey
Aether Plus 70 Selkäreppu Miehet, musta
€ 299,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/M
Osprey Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, harmaa
Osprey Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, harmaa harmaa
Osprey
Aether Plus 60 Selkäreppu Miehet, harmaa
€ 279,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S/M

Osprey valmistaa maailmanluokan rinkkoja

Yhden miehen visiosta alkunsa saanut Osprey lähti liikkeelle Mike Pfotenhauerin visiosta valmistaa itsekehittämäänsä, todella korkealaatuista reppua. Ensin oli siis vain mies ja hänen ompelukoneensa, joilla tätä visiota lähdettiin jalostamaan. Osprey on perustettu Miken toimesta vuonna 1974 ja siitä lähtien työ on jatkunut määrätietoisesti eteenpäin, jotta innovaatio kohtaisi käyttötarkoituksen ja lopputuloksena olisi mahdollisimman käytännöllisiä ja monikäyttöisiä reppuja. Vuonna 1976 Mike sai ajatuksen siitä, että teknisiä reppuja ja rinkkoja pystyisi parantamaan hengittävyyden osalta käyttämällä mesh-verkkokangasta, ja tuo innovaatio on käytössä hieman eri muodossa vielä tänäkin päivänä. Nykyisellään Osprey on eräs maailman johtavista ja suurimmista erilaisia reppuja, laukkuja ja rinkkoja valmistavista yrityksistä. Tuotemerkin eri mallistoissa on keskenään samoja ominaisuuksia, joten voit valita reppusi tai rinkkasi sen pohjalta, mitä oikeasti tarvitset. Addnaturen runsaassa valikoimassa on todella paljon erilaisia Ospreyn valmistamia tuotteita, joten voit valita niiden joukosta itsellesi parhaiten sopivan ja tehdä tilauksen. Parhaan käsityksen valikoimasta ja ajantasaisen tiedon saatavuudesta saat tutustumalla tuotteisiin verkkosivuillamme.

Osprey Aether 55 litrainen Reppu Rinkka Tummanvihreä

Osprey Aether -rinkoilla reissaat pidempiäkin aikoja

Addnaturen verkkokaupan kattavassa valikoimassa on valtava määrä Ospreyn tuotteita, kuten rinkkoja ja reppuja, ja voit kätevästi vertailla reppujen teknisiä ominaisuuksia ja muita yksityiskohtia yhdessä verkkokaupassa. Repun tai rinkan valinta tulisi kuitenkin aloittaa aina sopivan koon valitsemisesta. Oikean koon määrittää tulevien retkiesi pituus ja siihen korreloiva tarvike- ja varustemäärä, jota tarvitset reissullasi. On myös hyvä muistaa, kenelle reppu tai rinkka tulee, jotta teet valintoja oikeilla pohjatiedoilla. Lapsille löytyy valikoimastamme kattavasti erilaisia Ospreyn tuotteita, joiden tilavuus ja ominaisuudet tietysti eroavat hieman aikuisten vastaavista. Naisille ja miehillekin on omia malleja, joissa on otettu huomioon sukupuolten erityispiirteitä, kuten pituus ja kantokyky. Toki välineitä voi ostaa myös ristiin, jos tuntuu, että joku malli tuntuu sopivammalta kuin toinen. Reput ja rinkat ovat ostajien tapaan yksilöitä. Reppujen ja rinkkojen kokovaihtoehtoja löytyy Addnaturelta runsaasti ja löydätkin varmasti omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan mallin. Muistat vain, että kantamisen tulisi olla miellyttävää ja varusteita riittävästi. Jokainen pakattu gramma painaa olkapäilläsi, joten mikset kantaisi sitä miellyttävästi?

Pienimmät Ospreyn mallit lähtevät 12 litran tilavuudesta ja se koko soveltuu loistavasti vaikka koulurepuksi, tai lapsille ja aikuisille päivärepuksi, johon mahtuu alle päivän reissuilla tarvittavat, välttämättömät tarvikkeet. Lyhyille päiväreissuille löytyy myös 20–40 litran tilavuudella varustettuja Ospreyn malleja, joista löydät varmasti omille reissuillesi passelin repun. Pidempiin yli päivän tai jopa useampien päivien reissuihin suosittelemme kuitenkin Ospreyn Aether -rinkkoja, jotka ovat tuttuja jopa Time Magazine -lehden sivuilta. Aether-malliston rinkat on suunniteltu useampien päivien reissuille, sillä rinkoissa on runsaasti tilaa, jolloin saat kätevästi pakattua mukaasi kaiken tarvitsemasi. Rinkan selkäosassa yhdistyy mukavuus ja hyvä ilmankierto, sillä rinkka on varustettu Ospreyn palkintojakin kahmineella AG AntiGravity -selkäjärjestelmällä, joka tarjoaa kolmiulotteista joustoa ja jäykistetyn lannetuen selällesi, sekä jakaa painoa optimaalisesti, jolloin hetkittäin saattaa tuntua siltä, kuin sinulla ei olisi rinkkaa selässäsi lainkaan. Toinen osa mukavuutta on Ospreyn IsoForm-lannevyö, joka tukee rinkkaa juuri oikeasta kohdasta ja pääset kantamustesi kanssa helpommalla, kun rinkka painaa oikeisiin kohtiin. Ospreyn Aether-malliston rinkan avainominaisuus on sen helppo saavutettavuus, sillä pääset käsiksi rinkassa oleviin varusteisiin vaivattomasti. Toinen avainominaisuus kaikissa Aether-malliston rinkoissa on se, että saat pakattua ne organisoidusti ja sen lisäksi se mahdollistaa pääsyn varusteisiisi useammasta kohdasta. Ospreyn rinkka kannattaa valita oman käyttötarpeesi mukaisesti. Älä mieti vain yhtä reissua, vaan kaikkia tulevia reissujasi miettien, mistä rinkasta olisi sinulle eniten hyötyä ja minkä kokoisella pärjäät varmasti. Addnaturen verkkokaupassa pääset tutustumaan useisiin eri rinkkoihin, joten niiden vertailu ominaisuuksien ja kustannuksien puolesta käy vaivattomasti.

Rinkat ja muut retkeilyvarusteet saat hankittua Addnaturelta

Addnaturen valtavan verkkokaupan runsaasta valikoimasta löydät kätevästi Ospreyn rinkkoja ja reppuja eri koko- ja värivaihtoehdoissa. Reppujen ja rinkkojen lisäksi olisi hyvä tutustua muihinkin tarvittaviin varusteisiin, sillä saat samalla kertaa tarvittaessa hankittua vaatteet, asusteet, jalkineet sekä tarvittavat ruoanlaittovälineet, makuupussit sekä teltat, joita tulet pitkillä tai lyhyillä reissuillasi tarvitsemaan, reissun pituudesta riippuen. Muistathan, että yli 99 euron tilaukset toimitamme tietyin kokorajoituksin veloituksetta ja tarjoamme tilauksellesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.