paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Osprey Exos - kun reppusi on osa sinua

Ultrakevyt Exos-sarja tunnetulta reppujen ja rinkkojen valmistajalta Ospreylta tuo sen mallistoon miellyttävän kevyen vaihtoehdon, joka palvelee erityisesti moderneja reppureissaajia, sillä se on lyömätön yhdistelmä mukavuutta, hengittävyyttä ja toiminnallisuutta. Ultralight-reppujen aatelia, mitä tulee kantomukavuuteen, istuvuuteen ja kuormituksen jakautumiseen. Osprey-reppujen laatu on taattua ja Exosessa on yhdistetty Ospreyn pitkä kokemus reppujen ja rinkkojen saralta teknisten huippumateriaalien ja kehityksen kärjessä olevaan suunnitteluun. Lopputuloksena on ultrakevyt reppu, jossa ei ole tehty mitään kompromisseja mukavuuden ja vakauden suhteen.

Suunnittelun ja modernien materiaalien timanttinen yhdistelmä

Vallankumouksellisissa ExoForm-olkahihnoissa ja lantiovyössä on käytetty kaksoisverkkorakennetta tuomaan miellyttävää kantomukavuutta ja vakaata istuvuutta. Tuulettava AirSpeed-selkäpaneeli pitää selkäsi kuivana ja viileänä kuumassakin ilmastossa, mutta takaa samalla vakaan kantotuen. Jos haluat viilata jokaisen gramman pois, voit irrottaa kannen ja vetää reppuun integroidun FlapJacketin suojaamaan repun yläosaa. Kussakin taskussa on monipistekompressiojärjestelmä, jonka avulla sisällön saa todella tiiviiksi paketiksi.

Exosia on saatavilla malleissa Osprey Exos 58, Osprey Exos 48 ja Osprey Exos 38, joiden perässä oleva numero kertoo niiden maksimivetoisuuden. Pitkille reissuille, jonne mukaan kenties lähtee enemmän tavaraa, kannattaa hankkia suurin 58-litrainen Exos, joka ei kuitenkaan paina kuin kilon! Nämä nailonista valmistetut reput on varustettu kevein huippuosin, kuten Hydraulics LT -putkin, jotka ovat todella kevyet, mutta kestävät ja tukevat. Tämä reppu on taianomainen lahja kaikille grammanviilaajille tai muille, joiden nivelet tai selkä ei kestä raskaita reppuja, mutta joiden täytyy kuitenkin pystyä kantamaan jonkin verran tavaraa mukanaan reissuillaan.

Verkkokauppamme on auki 24/7 ja sieltä löytyvät ultrakevyet Exosit

Addnaturelta, palvelevasta verkkokaupastamme löytyy maailmanmatkaajan paras kumppani hetkessä. Yli 99 euron ostokset toimitamme tietysti veloituksetta ja saat kaiken sen lisäksi 100 päivän palautusoikeuden ja aina nopeat toimitukset!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.