paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Osprey Farpoint – pitkälle kehitetty rinkkasarja jenkkibrändiltä

Etsitkö käyttöösi toimivaa reppua tai rinkkaa, joka palvelee monipuolisesti arjessa – olipa sitten suunnitteilla vaellus metsiin, reppureissaaminen pitkin Eurooppaa tai mikä tahansa muu tarve suurella tilavuudella varustetulle kantovälineelle? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan osoitteeseen. Me Addnaturella olemme lisänneet reppujen valikoimaamme Ospreyn toiminnalliset reput ja rinkat siitä syystä, että niiden huippuunsa kehitelty mukavuus on omiaan viemään repun käyttökokemuksen kokonaan uusiin ulottuvuuksiin. Esimerkiksi Osprey Farpoint on tuoteperhe, johon kuuluvat rinkat saavat käyttäjänsä ihastumaan niihin välittömästi. Eikä suotta, sillä nämä käytännön taikurit on todella luotu helpottamaan arkea.

Osprey perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1974. Tämä pitkän linjan ammattilainen on kehittänyt taipaleensa alusta lähtien reppuja ja rinkkoja, jotka palvelevat vaativimpaakin käyttäjäänsä parhain päin. Olitpa sitten hankkimassa reppua pidemmälle retkelle tai reissuun, tai tulossa olevia lyhyitä päiväretkiä odottamaan, Ospreyn valmistaman Farpoint-sarjan rinkat eivät ole suotta kiiteltyjä. Kokeile itse, niin tiedät!

Etsinnässä toimiva rinkka? Tsekkaa Osprey Farpoint!

Osprey valmistaa laadukkaat reput ja rinkat niin miehille kuin naisillekin, monessa eri tuoteperheessä, jotka on luotu sopimaan erilaisiin tarpeisiin. Kun tarpeessa on suurempi selkään asetettava kantotilavuus, Osprey Farpoint -rinkan valitessasi pääset nauttimaan lukuisista tämän pitkän linjan tuotemerkin luomista ratkaisuista.

Osprey Farpoint on muotoilultaan kokonaan eteen aukeneva rinkka, joka pitää sisällään muun muassa väliseinän sisältävän sivutaskun makuupussille. Rinkan kevyt ja laaja-alainen runko jakaa rinkan painon tasaisesti selälle siten, että jaksat kulkea se selässäsi pidempiäkin matkoja. Rinkka on täynnä monia muitakin hienoja oivalluksia, kuten esimerkiksi sisäpuolella sijaitseva avainhakanen, jossa kotiavaimesi pysyvät taatusti turvassa koko retken tai vaelluksen ajan. Kurkista Addnaturen Osprey Farpoint -rinkkojen valikoimaan ja valitse siihen kuuluvista malleista oma suosikkisi tulevat retkesi täydentämään!

Ulkoilun ja urheilun verkkokauppa

Me Addnaturella haluamme tarjota laatutuotteita ulkoiluun ja urheiluun vain markkinoiden parhailta merkeiltä. Tästä syystä voitkin ihailla sivustollamme toinen toistaan kuuluisampia merkkejä, joiden suosio on todistetusti perusteltua. Lisäksi meiltä tilatessasi saat aina ostollesi 100 päivän palautusoikeuden, jonka ansiosta sinulla on reilut kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet myös ostoksiisi 100% tyytyväinen.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.