paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Osprey Talon

16 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Palveluksessasi laadukkaat Osprey Talon -reput

Yhdysvalloissa vuonna 1974 alkunsa saanut Osprey tunnetaan sen valmistamista laadukkaista repuista, ja brändi on erittäin suosittu monessa suunnassa maailmalla. Osprey valmistaa reppunsa erityisen toiminnallisiksi ja kovaakin kulutusta kestäviksi. Nämä monipuoliset reput tuovat hyvän kantomukavuuden, minkä lisäksi ne eivät hiosta selästä. Lisäksi Osprey-reppujen sisätilat on suunniteltu mahdollisimman älykkäästi siten, että ne mahduttavat sisäänsä kaiken tarpeellisen. Olipa suunnitteilla sitten koulu- tai työarki, vaellus tai muu vapaa-aika, Ospreyn valmistama reppu on luottovalinta, joka ei jätä pulaan. Ospreyn valmistama reppusuku käsittää monta eri reppuperhettä, joista Osprey Talon on keveydestään ja mukavuudestaan tunnettu laadukas päiväreppu. Talon-mallin reppua valmistetaan eri tilavuuksilla, moneen eri menoon, tarpeeseen, makuun ja vaatimukseen sopien. Osprey Talon on ilmeeltään hillitty ja vähäeleinen reppu, mutta toimintoja tässä käytännön apulaisessa on sitten sitäkin enemmän. Lue pidemmälle, ja kerromme, mitä ne ovat.

Osprey Talon on reppu, joka hurmaa monipuolisuudellaan

Kun valintasi selkärepuksi on pitkän linjan reppuvalmistajan Ospreyn valmistama Talon-reppu, et takuulla jätä päiväretkilläsi ja arjen kiireissäsi mitään sattuman varaan. Näistä repuista löytyy nimittäin jokaista käytännöllisyyttä arvostavaa liikkujaa ja ulkoilijaa palvelevia ratkaisuja - tietysti reppumallista riippuen:
  • Airscape-selkärakenne parannellulla ilmanvaihdolla
  • Verkkomateriaalista valmistetut biostretch-olkaimet vetoketjutaskuin
  • Irrotettavat makuualustan kiinnityslenkit
  • Heijastavat painatukset, jotka auttavat näkymään pimeässä
  • Kiinnityslenkki jäähakulle
  • Lidlock-kypäräkiinnitys
Löydä oma luottoreppusi Addnaturelta upeasta Osprey Talon -valikoimasta, joka hehkuu monessa upeassa sävyssä ja erilaisissa käytännöllisissä muotoiluissa, joista löytyy omansa jokaiseen repputarpeeseen. Käy peremmälle ja tule tutustumaan!

Takuuvarmat varusteet keliin kuin keliin Addnaturelta

Laatumerkeiltä tulevien, tarkkaan valikoimaamme valikoitujen tuotteidemme lisäksi haluamme tarjota tietysti myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tästä syystä saatkin aivan kaikille ostoksillesi 100 päivän pituisen palautusoikeuden, minkä ansiosta sinulla on reilut kolme kuukautta aikaa varmistaa, että meiltä tilaamasi tuotteet vastaavat varmasti odotuksiasi. Meiltä tilatessasi nautit lisäksi myös täysin maksuttomasta palautuksesta. Kun intohimonasi ja sydäntäsi lähinnä ovat ulkoilu tai urheilu, anna Addnaturen olla luottopakkisi ja toimittaa sinulle takuuvarmat varusteet niin aurinkoiselle kelille kuin tuiskuun ja tuiverrukseenkin!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.