paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

KESÄ-ALE - Starttaamme ekstra-alennuksella vaatteista | Säästä jopa 70%

Osprey

Reppu- & laukkuspesialistisi
Kalifornia 1974. Ospreyn syntymä
Kaikki alkoi ompelukoneella, päällä täynnä ideoita ja halulla kehittää korkeimman laadun innovatiivisia reppuja. Tähän päivään Osprey-repuissa ruumiillistuu eilispäivän pioneerihenki sekä maailman ympäri matkustaminen, korkeimmista vuorista kaukaisimpiin saariin (ja kaikkialle muualle siinä välissä).
Löydä uusia Osprey-tuotteita

Varmasti varustettuna Ospreyn uusilla repuilla

Lisää Ospreysta

Osprey

259 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
5

Osprey - Mitä ikinä kannatkin!

Osprey -tarvikkeet ulkoiluun ja urheiluun netissä! Useimmat menestyksekkäät urheiluvälinevalmistajat ovat saaneet alkunsa innokkaiden harrastajien toimesta. Niin myös yhdysvaltalainen Osprey. Vuodesta 1974 Osprey on ollut synonyymi kevyille, ergonomisille ja käyttäjien toiveiden mukaisille repuille. Tänään Osprey valmistaa kattavan ja monipuolisen valikoiman päiväreppuja, rinkkoja ja muita kantovälineitä maastoon, kaupungille ja matkoille. Löydät ergonomiset reput ja rinkat haluamassasi koossa, värivalikoimaa on runsaasti ja Osprey-repuissa tai rinkoissa on lukuisia käyttöä helpottavia yksityiskohtia. Vaikka yrityksen kokoluokka on muuttunut nyrkkipajasta kansainväliseksi jälleenmyyjien verkostoksi, Osprey on säilyttänyt perusideologiansa suunnitellen ja valmistaen edelleen innovatiivisia selkäreppuja aktiivisten ihmisten tarpeisiin.

Selkäsi kiittää repun tai rinkan ergonomiasta

Ei ole sama, millä tavalla tavarasi kannat. Reppu jakaa painon tasaisesti hartioille ja selkään, kun vaihtoehtona oleva olkalaukku painaa yksipuolisesti toista hartiaa ja voi aiheuttaa selkävaivoja. Reppu onkin useimman valinta niin arkikäyttöön, kaupungille kuin liikuntaankin. Lenkkeillessä, pyöräillessä tai hiihtäessä vaihtovaatteet, juoma ja mahdolliset varaosat kulkevat kevyesti mukana ja kädet jäävät vapaiksi. Erilliset Osprey juomareput mahdollistavat nopean nesteytyksen myös urheilusuorituksen aikana. Juoksemiseen tai pyöräilyyn suunniteltu reppu on kapea ja kevyt, se ei lisää ilmanvastusta vaan mukautuu aerodynaamisesti ja hiostamatta selkään. Kaupunki- ja matkakäytössä pieni Osprey päiväreppu on kätevin vaihtoehto. Pikkurepun tilavuus on noin 10-20 litraa ja useimpin reppuihin mahtuu mappi tai kannettava tietokone. Kun tavaroita kertyy enemmän, esimerkiksi vaellukselle, vaihtuu päiväreppu tilavampaan ja jämäkämmin tuettuun Osprey rinkkaan. Osprey-malliston rinkoissa on kokovaihtoehtoja naisille 85-litraiseen ja miehille aina 105-litraiseen rinkkaan saakka. Näin suurissa malleissa oikea pakkaamistapa on erityisen tärkeää, jotta rinkan paino jakautuu tasaisesti ja turvallisesti. Perussäännöt pakkaamisessa ovatkin yksinkertaiset: ensimmäisenä mieti, kuinka paljon tavaraa jaksat realistisesti kantaa. Monikäyttöisten vaatteiden ja varusteiden hankinta maksaa itsensä takaisin kantomukavuutena moninkertaisesti. Rinkan painopisteen on parasta jakautua tasaisesti hartioille ja lantiolle sekä ristiselkään. Helppokulkuisessa maastossa painopiste sijaitsee ylhäällä, vaikeammassa maastossa tai hiihtäessä taas alempana, lantiolla. Painavimmat tavarat pakataan aina lähelle vartaloa. Vältä rinkan ulkopuolella heiluvia ja hojuvia tavaroita, pakkaa mieluummin kaikki mahdollinen rinkan sisään siinä järjestyksessä kuin tavaroita tarvitset. Jos luonnossa mukanasi kulkee vauva tai pieni lapsi, on Osprey lapsenkantorinkka paras vaihtohto epätasaiseen maastoon. Tutustu Osprey-mallistoon, löydät valikoimista tarvitsemasi reput, rinkat ja kantovälineet kaikkii tarpeisiisi ja harrastuksiisi. Osprey-reppumallistossa on omat tuotteensa esimerkiksi:
  • Vaellukseen ja retkeilyyn
  • Pyöräilyyn
  • Hiihtolajeihin ja lumilautailuun
  • Arkikäyttöön
  • Juomarepuksi
  • Matkakäyttöön

Tyyliä harrastuksiin ja kaupungin kaduille

Osprey-repuissa ja -rinkoissa selkäsi on tuettu ja tasapainosi säilyy vaativissakin maastoissa. Toppaukset, tuet ja hihnat on suunniteltu varmistamaan oikea kantoasento ja tuki selälle. Valitse vain oikeankokoinen reppu tai rinkka ja isotkin kantamukset kulkevat mukana kuin huomaamatta. Osprey-malliston rinkoissa on eri kokoja pituudestasi riippuen, naisille ja miehille on myös fysiologisesti oikein suunnitellut mallit. Ja muistathan, että ergonomisinkaan rinkka ei ole mukava jos et kiinnitä hihnoja oikein tai jos pakkaat huolimattomasti ja jätät tavaroita heilumaan rinkan ulkopuolelle.

Monipuolisessa Osprey-valikoimassa on erikokoisten reppujen ja rinkkojen lisäksi käteviä pestävällä juomasäiliöllä ja -letkulla varustettuja juomareppuja, erikokoisia Osprey matkalaukkuja, urheilukasseja, rinkkojen sadesuojia sekä muita lisävarusteita. Drypackit eli kuivapussit pitävät tavarasi sataprosenttisen kuivana esimerkiksi meloessa tai muissa vesiurheilulajeissa. Drysackit sopivat myös vaelluskäyttöön, ne pitävät tavarat kuivana ja voit lajitella vaatteet tai muut varusteet rinkassa pussien avulla. Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi Osprey-reput myös näyttävät hyvältä, soveltuen hyvin myös arkikäyttöön ja vapaa-aikaan. Kirkkaan värikkäät pikkureput piristävät kaupunkikuvaa ja antavat sinulle lisäboostia arkeen!

Luontoon nettikaupan kautta

Luonnossaliikkuja ei todellakaan kuluta vapaa-aikaansa netissä notkuen. Hanki kuitenkin varusteet, vaatteet ja kengät harrastuksiasi varten kätevästi verkkokaupasta, näin sinulle jää enemmän aikaa maastoon. Addnature.fi -verkkokaupan valikoimista voit tehdä tilauksen juuri silloin kun sinulle sopii, maksutavan voit valita haluamaksesi (verkkopankki, luottokortti, osamaksu tai lasku) ja sadan päivän ilmainen palautusoikeus tekee ostamisesta joustavaa ja helppoa. Osprey-reput ja rinkat ovat vain parin klikkauksen päässä, sen jälkeen luontoelämys on vain aloittamista vaille valmis.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.