paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

ÖTILLÖ

7 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
ÖTILLÖ

Ötillö-kilvassa edetään saarelta saarelle

Swimrun on varsin uusi ulkoilmalaji, jossa kilpaillaan saaristossa saarelta saarelle avovedessä uiden tai saarten poikki juosten. Lajissa yhdistyvät ihanteellisella tavalla kauniissa luonnossa liikkuminen sekä oman kehonsa todellinen haastaminen vaativassa avovesiuinnin ja trail-juoksun yhdistelmässä. Swimrunia harjoitellaan ja kilpaillaan aina pareittain sen vaativuuden ja luonnonolosuhteiden arvaamattomuuden vuoksi. Swimrun sai alkunsa erään tukholmalaiskaksikon myöhäisillan leikkimielisestä vedosta, ja on sen jälkeen kasvanut varsin suosituksi lajiksi saaristoalueilla. Lajiin tarvitsee kunnolliset varusteet, jotta sen harrastaminen olisi miellyttävää ja turvallista. Yhteistyössä HEAD-merkin kanssa suunnitellut märkäpuvut, uimalakit ja turvavarusteet sopivat lajiin optimaalisesti. Urheiluvarusteiden ohella valikoimaan kuuluu myös vapaa-ajan vaatteita, joilla voi viestittää olevansa urheilu-uutuuksien ajan hermolla.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

ÖTILLÖ - verkkokauppa

Addnaturelta löydät varusteet ja ulkoiluvaatteet kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. ÖTILLÖ tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka on hyvin suunniteltuja, toimivia ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi huomattavasti. Meillä on luonnollisesti ÖTILLÖ valikoimassamme tuotteita laidasta laitaan.
Addnaturella on Suomen suurin valikoima varusteita niin kiipeilyyn, lasketteluun, vaellukseen sekä kaikkeen mahdolliseen, mikä liittyy ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
ÖTILLÖ -tuotteet ovat esimerkkejä brändeistä, joiden tuotevalikoiman pyrimme pitämään aina mahdollisimman kattavana.

Tilaa luotettavasti Addnaturelta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Mikäli ÖTILLÖ -tuote ei vastaa odotuksiasi tai ei ole sopiva; voit vaivattomasti palauttaa sen. Me maksamme palautuskulut. 100 päivän avoin kauppa ja useat maksuvaihtoehdot ovat esimerkkejä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.
Addnature – Kaikki mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoiluun!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.