paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Syksy on saapunut - Patikoinnin iloa

Outdoor Research

159 Tuotetta
Varusteet retkeilyyn
Outdoor Research

Varusteet retkeilyyn

Yrityksen tarina sai alkunsa, kun Ron Gregg vuonna 1981 perusti retkeilytarvikkeita valmistavan Outdoor Research -merkin. Hänen ajatuksensa ja elämänsä on yhtä seikkailua, mikä näkyy selvästi tuotteissa. Retkeilyssä toki luonnosta nauttiminen on pääasia, mutta hyvät varusteet tekevät siitä vielä entistä mukavampaa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Outdoor Research – seikkailijoille, joille matka on tärkeämpi kuin päämäärä

Rakastatko uusia jännittäviä kokemuksia etkä kaihda vaativiakaan olosuhteita, olipa kyseessä sitten korkeat lumihuippuiset vuoret tai silmän kantamattomiin asti jatkuva paahtava aavikko? Seikkailuihisi sopivat varusteet löydät tällöin varmasti Outdoor Researchilta! Outdoor Research valmistaa erilaisia varusteita kaikenlaisiin ulkoaktiviteetteihin. Merkin päämääränä on tehdä jokaisesta luonnossa tapahtuvasta seikkailusta astetta parempia funktionaalisten, luotettavien ja kestävien varusteiden kautta. Outdoor Researchin varusteet sopivat niin aloittelevalle vaeltajalle kuin kokeneelle tutkimusmatkailijalle – jokaiselle liikkujalle, joka kohtaa vaativia sääolosuhteita. Jos sinulle tärkeämpää on päämäärän sijasta matkasta nauttiminen, olet löytänyt juuri oikeaan osoitteeseen!

Outdoor Researchin huippulaadukkaat varusteet kestävät kovassakin käytössä

Verkkokaupastamme löydät kymmenittäin Outdoor Researchin suosittuja tuotteita. Runsaasta valikoimasta merkin tuotteita löydät varusteet moneen erilaiseen urheilulajiin aina kiipeilystä ja melonnasta vaeltamiseen. Löydät meiltä muun muassa monet erilaiset ulkoiluvaatteet ja asusteet, joiden avulla suojaat itseäsi luonnonvoimilta, olipa kyseessä sitten auringon UV-säteet tai tiukka pakkasilma. Outdoor Researchin jatkuvan innovaatiotyön ansiosta niin hatuissa, pipoissa kuin hanskoissakin käytetään viimeisimpiä teknisiä materiaaleja, jotka pitävät sekä kylmän että kuuman ilman loitolla ihosta ja tekevät aktiviteetista kuin aktiviteetista mukavamman.

Kuten sanottu, Outdoor Researchin tavoitteena on tehdä seikkailuista entistä parempia toimivien varusteiden kautta, ja tämä todella näkyy heidän tuotteissaan! Esimerkiksi aktiviteetteihin suunnitellut reput on suunniteltu huolellisesti vastaamaan lajien vaatimuksia: istuvuus, liikkuvuuden optimointi ja ergonomisuus ovat kaikki otettu huomioon. Kiipeilijöille suunnatuista repuista löydät käden ulottuvilta kaikki tarvittavat taskut ja kiinnikkeet erilaisille tarvittaville varusteille. Kaikissa näppärissä ja innovatiivisissa tarvikkeissa käytetään monia markkinoiden johtavista materiaaleista. Esimerkiksi teltoista löydät No-See-Um-meshkangasta, joka pitää ötökät kuin ötökät loitolla. Kätevä ominaisuus esimerkiksi kesäisellä vaellusreissulla Lappiin, jossa hyttyset ja mäkäräiset uhkaavat häiritä yöunia.

Erilaisten lämpötilojen lisäksi Outdoor Researchin valikoimassa on tietenkin otettu huomioon myös muut säätilat. Merkiltä löydät esimerkiksi erillisen Outdoor Research Gore-Tex Collectionin, jonka kaikki tuotteet ovat vedenkestäviä. Erinomainen valinta tänne pohjolaan jokaisena vuodenaikana! Myös tämän malliston ulkopuolelta löydät monia säänkestäviä tuotteita, sillä vettä ja likaa hylkiviä pinnoitteita on käytetty esimerkiksi monissa repuissa ja pussukoissa, jotta varusteesi pysyisivät kuivina säällä kuin säällä. Lisäksi pinnoite tekee varusteiden puhdistamisesta helppoa, sillä usein putsaamiseen riittää kostealla rätillä pyyhkiminen – varusteet ovat heti valmiina uusiin seikkailuihin!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.