Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

P.A.C.

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 35

Värit

  • harmaa
  • musta

Kestävän kehityksen sertifikaatit

  • STANDARD 100 by OEKO-TEX 1

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sukat Naiset, musta
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sukat Naiset, musta musta
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Sukat Naiset, musta
€ 7,95
  • Versiot: EU 35
P.A.C. Original Monikäyttöhuivi, harmaa
P.A.C. Original Monikäyttöhuivi, harmaa harmaa
P.A.C.
Original Monikäyttöhuivi, harmaa
OVH € 14,95 € 7,95
- 46 %

P.A.C. – persoonalliset ja monipuoliset asusteet ulkoilijalle

P.A.C. on urheilu- ja ulkoiluasusteita valmistava merkki Saksan Schweinfurtista, missä myös kaikki firman tuotteet valmistetaan. Tämän eurooppalaisen perheyrityksen ytimessä ovat korkealaatuiset tuotteet ja tyytyväiset asiakkaat, joita ilman olisi tietenkin vaikea olla yhtä menestyksekäs kuin P.A.C! 20 vuoden kokemuksella valmistettavat niin kutsutut multifunctional-varusteet ovat saavuttaneet markkinoiden suosion sekä käytännöllisyytensä, kestävyytensä että tyylikkään designinsa ansiosta. Huolellinen laatutestaus sekä asiakaspalautteen ottaminen huomioon kehitys- ja valmistusprosesseissa takaavat ensiluokkaiset tuotteet. P.A.C. haluaa tarjota toimivia varusteita kaikille, minkä vuoksi tuotteet sopivatkin myös pienempään budjettiin – merkin hinta-laatu-suhde onkin varmasti alan huippua!

Innovatiiviset P.A.C.-asusteet sopivat ympärivuotiseen käyttöön

P.A.C. tuli tunnetuksi Original-tuubikaulahuivistaan. Tämä näppärä huivi mahtuu pieneen tilaan ja on todella kevyt – siis helppo napata mukaan reissuun kuin reissuun – minkä lisäksi se on todella monikäyttöinen: Original-tuubihuivia voi käyttää myös pantana, kasvojen suojana, pipona sekä hiusponnarina. Ohuen ja hengittävän mikrokuidusta valmistetun materiaalinsa ansiosta tuubi ei hiosta eikä kutita hikisessäkään treenissä, mikä on erityisen tärkeää juuri kaulan ja pään alueella käytettävissä varusteissa. Todellinen monilahjakkuus!

Original-tuubin lisäksi löydät valikoimastamme P.A.C.in tuotteita myös monia muita pieniä ja näppäriä asusteita, kuten päähineitä ulkoiluun ja urheiluun. Myös nämä innovatiiviset varusteet suojaavat tuulelta ja muilta sääolosuhteilta tehokkaasti, tehden ulkoilusta asteen mukavampaa vuoden ympäri. Toimivuutensa ja kestävyytensä lisäksi P.A.C.-varusteet ovat suosittuja niiden pirteiden väriensä ja hauskojen kuosiensa ansiosta. Etenkin, kun illat pitenevät ja pimenevät, on hauska vetää ylle jotakin värikästä, ja piristävä vaikutus yltää varmasti kanssaurheilijoihin saakka!

Innovatiivinen design ja kekseliäät materiaalit ovat tuoneet P.A.C.:lle myös virallista tunnustusta, ja esimerkiksi vuonna 2018 P.A.C. voitti design- ja innovatiivisuuspalkinnon Merino Tech -materiaalia hyödyntävistä päähineistään, jotka lämmittävät tehokkaasti olematta hiostavia pitkienkään päivien aikana. Monet merkin tuotteista ovat myös Öko-Tex-sertifioituja eli niiden tuotannossa, paketoinnissa sekä kuljetuksessa on pyritty vähentämään negatiivisia ympäristövaikutuksia.

Olet vain muutaman klikkauksen päässä uusista suosikkivarusteistasi

Me Addnaturella yksinkertaisesti rakastamme luontoa ja urheilua, ja haluamme kannustaa kaikkia muitakin viettämään enemmän aikaa ulkoillessa. Siksi olemme koonneet samaan osoitteeseen runsaan valikoiman korkealaatuisia ulkoilu- ja urheiluvarusteita – jotta sinäkin voit aloittaa uuden ihanan harrastuksen!