Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Pakboats PakCanoe 150 Folding Boat

ID: 569612

€ 1.999,00
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Ulkomateriaali
Ulkomateriaali
PVC
Paino (noin)
Paino (noin)
22 kg
pakattava
pakattava
Kyllä
Rakenne
Rakenne
taitettava

Kuvaus

Pakboats PakCanoe 150 Folding Boat

PakCanoe 150:ssä on tilaa kahdelle henkilölle ja sen kantavuus riittää viikon retkeilyvarusteille. 150 on ihanteellinen esimerkiksi pienemmille perhematkoille ja kalastusretkille. Lisäksi vene selviytyy helposti valkeasta vedestä aina tasolle III asti. Trimmistä riippuen venettä on helppo ohjata sekä aallokossa että tyynillä vesillä. Kallistuksenkestävän 150 Canadian -mallin pituus on 4,55 m, leveys 89 cm ja sivulaudan korkeus 34 cm.

PakCanoes Pakboatsin PakCanoet edustavat retkikanoottia omassa luokassaan ja vakuuttavat koko linjallaan. Käytetyt materiaalit on kehitetty täydelliseksi, ja vakuuttavan laitteistotekniikan ansiosta kanadalaiset ovat melojien ensimmäinen valinta. Myös PakCanoesin käsittelyominaisuuksien osalta on saavutettu jotain ainutlaatuista: valtaväylän kyvykkyyden ja suuntavakavuuden synteesi - ja kaikki tämä vain yhdessä pakkausrepussa (90cm x 43cm x 33cm)!

Ei liian jäykän puomin ansiosta kanootti voi säätää PakCanoen trimmiä veden vaatimusten mukaan painon jakautumisen avulla. Jos esimerkiksi kanootin on oltava helposti ohjattavissa, paino sijoitetaan keskemmälle. Sen vuoksi keula ja perä ovat hieman vähemmän johtavat - tämä on ketteryyden eduksi. Jos kuitenkin tarvitaan suurta suuntavakautta, paino sijoitetaan keulaan ja perään. Tulos: PakCanoe seuraa hyvin suoraa linjaa. Muuten: Teline voidaan asentaa nopeasti ja tietenkin ilman työkaluja värillisten merkintöjen ansiosta! Ihon jännitystä luovat lisäksi sivusuunnassa integroidut ilmaletkut, jotka - erittäin tärkeänä sivuvaikutuksena - suojaavat puskurin tavoin myös ulkokuorta vaurioilta. Sillä se, mikä antaa tietä, ei haihdu pois!

Kaiken kaikkiaan lisätiedot tarjoavat paljon etuja, joita et löydä muista taittokanootista. Esimerkiksi lattiamatto on jo valmiiksi kiinnitetty kuoreen keulassa ja perässä, joten sitä ei tarvitse kohdistaa kokoonpanon aikana eikä se voi liukua liikkuvassa vedessä. Tämä säästää paljon työtä, aikaa ja vaivaa. Lattiamatto suojaa kylmältä ja antaa lisätilaa äärimmäisissä tilanteissa integroitujen ilmataskujen ansiosta. Ääritilanteista puheen ollen: jos PakCanoe joutuu täyteen vettä, se pysyy vakaasti kölinsä päällä korkeampien ilmaputkien ansiosta. Jos kelluvuus olisi vain matalalla sijaitsevassa lattiamatossa, epäsuotuisa vipuvoima johtaisi epävakaaseen asentoon kölin päällä.

Yksityiskohdat

  • Material linkage: gold anodised, stainless aluminium
  • Material outer skin: highly abrasion-resistant synthetic pvc fabric with keel strips and reinforced gunwale channels
  • Pack size: 90 x 43 x 33 cm

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Kanoottimelonta
Vene
Käyttötarkoitus:
joki, järvi
Vesistötyyppi:
luonnonvesi, tyyniin vesiin, rauhallisiin vesiin, virtaaviin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin
pakattava:
Kyllä
Istumapaikkojen määrä:
2
Tyyppi:
kanootti
Rakenne:
taitettava
Materiaali
Ulkomateriaali:
PVC
Mitat
Enimmäislasti:
295 kg
Ulkomitat (P x L):
455 x 89
Paino (noin):
22 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
Pannier, bench seats, repair kit, 2 installed D-rings, 5 installed keel strips, reinforced gunwale channels
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
569612
EAN
4260289610475

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews