Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Pakboats Puffin Saranac Kayak, musta/harmaa

ID: 397905

€ 1.699,00
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • musta/harmaa
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Paino (noin)
Paino (noin)
13.2 kg
pakattava
pakattava
Kyllä
Rakenne
Rakenne
taitettava

Kuvaus

Pakboats Puffin Saranac Kayak, musta/harmaa (black)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Oletko koskaan toivonut, että voisit ottaa kajakin mukaan ja lähteä melomaan minne haluat? Näin voit tehdä Pakboats Puffinsin kanssa. Ja mikä parasta: ne voidaan pakata erittäin pieneen ja kevyeen laukkuun matkalle tai säilytykseen.

Puffin Saranac on kevyt vapaa-ajan matkakajakki, jonka mukavuus ja vakaus miellyttävät sekä aloittelevia että kokeneita melojia. Vuosien varrella tehtyjen hienosäätöjen tuloksena on syntynyt kolmas sukupolvi puffineja, jotka ovat pidempiä ja nopeampia, eivätkä ne juuri lainkaan lihoa. Muotoilua on nykyaikaistettu, ja kokoonpanosta on tullut paljon helpompaa. Puffineissa on jännitetyt luukut, jotka lisäävät merkittävästi jäykkyyttä. Erinomaisen mukavat istuimet on otettu käyttöön Quest-matkakajakkimallistosta.

Erittäin monipuolinen
Puffinsit ovat avoimia istumapaikkoja kalastusta varten tai päiviksi, jolloin kantta ei tarvita, mutta jokainen niistä voidaan varustaa kannella, joka suojaa sinua roiskevedeltä, sateelta tai kylmyydeltä. Itse asiassa Puffin Saranac voidaan konfiguroida yhdelle tai kahdelle melojalle, ja kummallekin kokoonpanolle on saatavana sopiva kansi. Ei ole tarpeen häiritä trimmiä melomalla yksin kaksoiskajakkia peräkannelta. Saranacissa voit jopa sijoittaa keulaistuimen erityisen kauas eteenpäin, kun keulahenkilö on pieni lapsi!

Ainutlaatuinen muotoilu
Rakenteellisesti Puffins on sekoitus runko- ja puhallettavaa rakennetta. Kummallakin puolella ihon ja rungon välissä olevat kaksisoluiset ilmatäytteiset putket pitävät ihoa kireällä ja tarjoavat runsaasti turvallista kelluvuutta kaatumisen sattuessa, ja sisäinen, anodisoitu alumiinirunko antaa rungolle tehokkaat linjat, joita ei saavutettaisi pelkällä ilmatäytteisellä rakenteella. Ilmatäytteisten putkien avulla alumiinirunko voi olla yksinkertaisempi, mikä vähentää painoa ja kustannuksia ja helpottaa kokoonpanoa. Koska Puffineissa on irrotettavat kannet, kummatkin päät voidaan avata, jotta varastotiloihin pääsee esteettä, joten varusteiden lastaaminen ja purkaminen on helppoa. Runko on valmistettu polyuretaanista (PU), joka on erittäin kestävä, kevyt ja ympäristöystävällisempi kuin esimerkiksi PVC-materiaalit. Runko on varustettu köliraidalla, joka suojaa hankaukselta. Saranacin vakiovarusteena on irrotettava luisti.

Puffin Saranac on 480 cm pitkä ja tarjoaa monipuolisen kuljetusmahdollisuuden kahdelle henkilölle päiväretkillä tai yksin melojalle parin viikon retkeilyvarusteineen. Käytä sitä ilman kantta kalastukseen tai kannen kanssa suojaksi säältä. Voit jopa valita yksin- ja kaksoiskannen välillä. Ei ole mikään yllätys, että Saranacin monipuolisuus on tehnyt siitä kaikkien aikojen suosituimman Puffinin.

Yksityiskohdat

  • Skin material: polyurethane
  • Material rod: aluminium
  • Construction time: ~10-15 min.
  • Cockpit dimensions: 385 x 58 cm
  • Optional accessories: 2-pers. hood (blue or yellow), apron, inflatable footrest

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Kajakkimelonta
Vene
Käyttötarkoitus:
meri, järvi, joki
Vesistötyyppi:
tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, kevyt aallokko
pakattava:
Kyllä
Istumapaikkojen määrä:
2
Tyyppi:
kajakki
Rakenne:
taitettava
Mitat
Enimmäislasti:
180 kg
Ulkomitat (P x L):
480 x 71
Mitat pakattuna (P x L):
75 x 30 x 40
Paino (noin):
13.2 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
Seats, bag, repair kit, air pump, removable skeg, installed keel strip
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
397905

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.0
2 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
2
5 Tähdet
0
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Pakboats Puffin Saranac Kayak, musta/harmaa musta/harmaa
Jan
Kiva vene.
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Helppo asentaa kokeneille käyttäjille. Istuimet ovat erittäin mukavia. Ajo-ominaisuudet tyydyttävät hyvään.

Arviointi koskee viime vuoden mallia (jolla on sama nimi), jonka ominaisuudet ovat lähes samanlaiset.

11.06.2020
Pakboats Puffin Saranac Kayak, musta/harmaa musta/harmaa
Heckel67
Aina mukanasi!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Uutena tulokkaana Faltkajakbereich laskin ostamisesta erityisen painon ja pakkauskoon ja kanssa Pakboats Puffin Saranac Mielestäni olen jättipotin. Minun kriteerit oli helpompi kuljettaa ja nopeita up.- ja purkaminen ja tämä täyttää tämän veneen kokonaan. 13,2 kg vastaavaa "urheilukassiin" voi pukeutuvat yhä kohtuullisen hyvin, ja se vielä mahtuu joitakin Zubör kanssa taskussaan. Kokoonpano ja purku kestää hetken vain 15 minuuttia käyttäen 100m, valmiin veneen helppo joskus veteen silti käyttää mitä on usein portages lukkojen tai vastaavaa ilman ongelmia. Vene on poikkeuksellisen vakaa sen herkkä ulkonäkö ja hänellä on kapea, mutta erittäin pitkä muotoilu hyvä seuranta ja vielä erittäin stabiili vedessä. Nerokas muotoilu mahdollistaa omien toiveiden vastaava kokoonpano. Käytän sitä lähinnä "One", mutta Istuin asennetaan vielä taka-asennossa, mikä huomattavasti nopeampaa edistystä. Top En ole ostanut onneksi koska joka huolehtii vain kiertoveden järkeä ja olisin varmasti ottaa toista venettä. Joten sinulla on runsaasti tilaa kutsua suuri matkatavarat myös tarvittaessa. Koko pituudelta veneen soljet kiinnitetään selkänojien. Monia ilmaisia ​​soljet voivat olla ihanteellinen käyttää vesitiivis Kuivapussit tai mitä muuta kantaa siellä asianmukaiset vastineet slot. Joten opas on mahdollinen ominaisuus esteröinti mitään kiinni veneeseen. Kolmessa viikkoa siitä Omistan venettä, olen matkustanut muutamissa järvissä ja se todella tekee hauskaa. Johtopäätös: Minusta minun tarkoituksiin olen valinnut juuri oikean taitto kajakki ja ostaisi sitä uudestaan.

Arviointi koskee viime vuoden mallia (jolla on sama nimi), jonka ominaisuudet ovat lähes samanlaiset.

20.08.2015