Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa
Pally'Hi
Saksalaisvalmistaja Pally’Hi tuottaa toiminnallisia ulkoiluvaatteita merinovillasta modernilla urbaanilla lookilla. Kekseliäs sekoitus merinovillaa ja bambua vakuuttaa mukavuudellaan, antibakteerisilla ja kosteutta siirtävillä ominaisuuksillaan, pehmeällä ja silkkisen tuntuisella pinnallaan ja erinomaisella kestävyydellä.

Pally'Hi

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S
  • XL

Värit

  • harmaa
  • pinkki

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Pally'Hi Flower to the Power 3/4 Pitkähihainen Naiset, vaaleanpunainen
Pally'Hi Flower to the Power 3/4 Pitkähihainen Naiset, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Pally'Hi
Flower to the Power 3/4 Pitkähihainen Naiset, vaaleanpunainen
RRP € 89,95 € 47,95
  • Versiot: XL
- 47 %
Pally'Hi Knick Knocks 3/4 Housut Naiset, harmaa
Pally'Hi Knick Knocks 3/4 Housut Naiset, harmaa harmaa
Pally'Hi
Knick Knocks 3/4 Housut Naiset, harmaa
RRP € 99,95 € 53,95
  • Versiot: S
- 46 %

Pally'Hi – toiminnallista muotia jo vuosikymmenten ajalta

Veikeää nimeä kantava Pally'Hi on vuonna 1989 perustettu yritys, jonka perustajalla Peter Bauerilla oli tarkka visio siitä, millaisia tuotteita haluaa kehittää ja millä kriteereillä. Alusta alkaen yrityksen tavoitteena on ollut valmistaa vaatteita ulkoiluun ja varusteita hienoimmasta merinovillasta sekä teknisillä ominaisuuksilla, pitäen kuitenkin tuotteiden suunnittelussa samalla huomion niiden katu-uskottavuudesta ja trendikkyydestä. Toiminnallinen muoti oli siis se suuntaviitoitus, mistä kaikki alkoi. Laadukas räätälöinti, huippumateriaalit ja klassisen ajaton muotoilu tekevät brändin vaatteista soveliaat käytettäväksi niin kaupungilla kuin kuin vaelluksillakin. Ja ylipäätään kaikkialla, missä toiminnallista vaatetta saattaa ikinä tarvitakaan.

Pally'Hi vaatettaa trendikkään toimivasti sekä naiset että miehet

Pally'Hi on vaatemerkki dynaamiselle, tyylikkäälle ihmiselle, joka haluaa pukeutua nuorekkaasti. Alusta alkaen brändin vaatteet on valmistettu sillä periaatteella että ne sisältävät muutakin kuin pelkkiä teknisiä toimintoja. Tärkeä huomioonotettava seikka näiden vaatteiden valmistuksessa onkin ilme, joka on sekä muotoilultaan viimeisten trendien mukainen että monipuolinen, sopien yhteen monenlaisten asujen kanssa.

Miesten Pally'Hi-vaatteet ovat rennon sporttisia luomuksia, jotka yhdistyvät helposti monenlaiseen vapaa-ajan tyyliin. Erilaiset kuva- ja brändipainatukset tuovat vaatteisiin uutta ulottuvuutta, henkien modernia nykyaikaa. Hupparit, housut, t-paidat ja pitkähihaiset paidat – kun etsinnässä on edellä mainitut tekniset miesten vaatteet, Pally'Hi vaatettaa miehen kuin miehen tyylikkäästi.

Naisille Pally'Hi tarjoaa kauniita muotiluomuksia, joiden joukosta on helppo löytää mieleisensä. Nämä paidat ja topit loistavat kauniissa pastelliväreissä ja niitä on saatavilla myös hillityissä harmaan ja mustan sävyissä. Rennot housut kruunaavat mukavuudellaan vapaa-ajan asun. Myös naisten Pally'Hi-vaatteet sopivat moneen menoon ja useaan eri makuun.

Tilaa vapaa-aikasi vaatteet Addnaturelta

Kun yllä on teknisin ominaisuuksin varustetut vaatteet, päivän toiminnot sujuvat mahdollisimman mallikkaasti. Löydät Addnaturelta kaiken tarvitsemasi niin vapaa-aikaan, retkeilyyn kuin harrastuksiinkin. Suodata hakutulokset haluamiesi kategorioiden mukaisesti ja näet juuri sinua parhaiten palvelevan valikoiman. Tilaa pian ja saat meiltä kaupan päälle 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden, jolloin voit rauhassa miettiä hankintaa omassa kodissasi.