paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ulkoiluvaatteistaan ja -varusteistaan on asettanut itselleen tavoitteeksi tehdäkseen kaikkensa planeettamme suojelukseksi. Tämä ei tarkoita pelkästään ajan ja vaivannäön investoimista, vaan myös kestävien tuotteiden kehittämistä ja vähintään 1% tuottojen lahjoittamista, samalla kannustaen muita tekemään saman. Patagonia ymmärtää, että vain yhdessä voimme suojella kaunista maapalloamme tulevaisuuden sukupolvia varten.
Löydä uusia tuotteita Patagonia

Ympäristö- & sosiaalista vastuunkantoa Patagonialla

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, Patagonian perustaja yhdessä Craig Mathewsin kanssa perusti organisaation 1% for the Planetin vuonna 2002 - kansainvälinen yritysten verkosto omistautunut lahjoittamaan yhden prosentin vuosittaisista myyntituloistaan ympäristön suojeluun. Patagonia on vuonna 1985 perustamisestaan lähtien tukenut useita organisaatioita, lahjoittaen joko yhden prosentin vuosiliikevaihdostaan tai 10% voitostaan, riippuen kumpi summa on suurempi. Vuoteen 2019 mennessä vaikuttava $89 miljoonaa oli kerätty. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen tähtäimenä on motivoida yrityksiä ja yksilöitä kantamaan kortensa kekoon ympäristön suojelun puolesta.

Patagonia villien kalojen suojelukseksiTHE FIGHT TO SAVE WILD SALMON

Vesiemme villit kalat ovat uhanalaisia, jos emme vihdoin reagoi ja muuta käytöstämme. Patagonian "Artifishal" -video näyttää kuinka ihminen on onnistunut vaarantamaan lohen, valaita ja muita luonnollisissa elinympäristöissään ja kuinka kalanviljely ja kalanviljelylaitokset eivät ole ratkaisu ongelmaan, vaan pikemminkin uhka.

Lisätietoa videosta tästä:

Osallistu ja allekirjoita Patagonian adressi kalanviljelylaitoksia vastaan.

Patagonia

859 Tuotetta
Lajittele