paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Patagonia

573 Tuotetta
Patagonia

Patagonialle ympäristotietoisuus on itsestäänselvyys

Suositun yhdysvaltalaisen ulkoiluvarustevalmistaja Patagonian filosofia on selkeä. Se haluaa tarjota parhaat tuotteet ja samalla kuormittaa luontoa niiden valmistuksessa mahdollisimman vähän. Yritys pyrkii näyttämään esimerkkiä myös muille valmistajille kestävän kehityksen saralla. Vaatteet ja varusteet on tarkoitettu lajeihin, joissa ihmisen oma keho toimii moottorina: kiipeilyyn, hiihtoon, juoksuun, surffaukseen tai kalastukseen.

Patagonia tarjoaa laatua ja ympäristöystävällisyyttä
Lajittele
 
Sivu 1 /
11

Patagonia on ympäristötietoisen ulkoilijan valinta

Patagonia -tuotteet edulliseen hintaan onlineshopista! Jos pidät luonnossa liikkumisesta ja puhdas luonto on sinulle tärkeä asia, osaat arvostaa myös eettisesti ja ekologisesti kestäviä tuotteita ja varusteita. Amerikkalainen Patagonia on valmistanut kenkiä, vaatteita ja varusteita luontoa kunnioitaen jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Patagonian brändin konsepti perustuu ympäristötietoisuuteen ja työntekijöiden hyvien työolojen takaamiseen. Kiipeilyvarusteista tuotemerkin valikoima on kasvanut kattamaan monenlaiset moottorittomat ulkoiluharrastukset ja -lajit eri vuodenaikoina. Ympäristötietoisuus ja kestävän kehityksen vaaliminen yhdistyvät Patagonia-tuotteissa mimimalistiseen suunnitteluun, ergonomiseen tuotekehittelyyn sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

Vastuullinen ulkoilija on sopusoinnussa luonnon kanssa

Kun teet hankintasi Patagonian vaate- tai varustevalikoimista, voit olla varma siitä että tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa on ajateltu kestävää kehitystä alusta pitäen. Patagonia käyttää ekologista puvillaa, hamppukuitua, kierrätettyjä polyesterkuituja ja untuvat ovat 100-prosenttisen jäljitettävissä eikä niitä ole nypitty eläviltä linnuilta. Materiaalien lisäksi Patagonian ympäristöajattelu on laajentunut logistiikkaketjuun, työntekijöiden ja alihankkijoiden eeetisesti kestäviin oloihin ja yrityksen sosiaaliseen vastuuseen asti. Yritys lahjoittaa prosentin liikevaihdostaan ympäristohjelmien rahoittamiseen. Tuotteiden laadusta ei kuitenkaan tingitä, Patagonia-vaatteeet, kengät ja varusteet on valmistettu kestämään ankaraa käyttöä ja säilyttämään hyvät tekniset ominaisuutensa pitkään. Löydät mallistosta kaikki tarvitsemasi varusteet eri ulkolajeihin, kuten:
  • Kiipeilyyn
  • Vesiurheilulajeihin (surffaus, uinti)
  • Retkeilyyn ja vaeltamiseen
  • Perhokalastukseen

Liiku ympäristöystävällisesti, mukavuudesta ja teknisistä ominaisuuksisa tinkimättä

Haluat kokea vapaa-ajallasi elämyksiä, rakastat adrenaliinin kohinaa korvissasi ja luonto on sinulle tärkeä. Liikut kävellen, juosten, meloen, surffilaudalla tai hiihtäen. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, ovat Patagonian vaatteet, monipuoliset varusteet kuten Patagonia reput ja rinkat sekä erimalliset laukut sinulle oikea valinta. Hankkiessasi Patagonia-tuotteen voit olla varma siitä, että se on valmistettu luontoa kunnioittaen ja eettiset periaatteet huomioiden.
Suomen luonto tarjoaa ulkoilijalle elämyksiä mutta myös haasteita pukeutumisen suhteen. Kaikkien neljän vuodenjan erilaiset säätilat ja niiden vaihtelut edellyttävät kerrospukeutumista ja lämmön- tai kosteudenkestoa. Talvilajeissa vaatteiden on oltava hengittäviä ja lämpimiä, kesällä korostuvat kosteudenkesto sekä tuotteen keveys ja helppous. Monet Patagonian alusvaatemallit ja sukat on valmistettu merinovillasta, joka on pehmeää ja ohutta. Se ei kutita normaalin villakuidun lailla, joten merino sopii myös herkkäihoisimmille. Luonnonmateriaalin ominaisuudet ovat ylivoimaisia, merinovilla on "tekninen" aivan luonnollisesti. Ohutkin villakerros lämmittää ja hengittää. Ennen kaikkea villa pitää sinut lämpimänä kostuneenakin, siksi villamateriaali alusasuissa ja sukissa on ehdottoman hyvä valinta talvella. Toisaalta ohut villa ei tunnu liian kuumalta lämpimänä vuodenaikana, siksi se sopii hyvin välivuodenaikoihin kun lämpötila vaihtelee nopeasti päivän mittaan. Villa on myös luonnostaan antibakteerinen. Useimmiten tuulettaminen käytön jälkeen riittää ja pesukertojen määrä vähenee. Voit toki valita myös teknisistä materiaaleista valmistetut alus- ja välikerrokset, Patagonia käyttää kierrätettyjä nylon- ja polyesterkuituja sekä laadukasta fleecea.

Päällystakeissa ja -housuissa hyödynnetään laadukkaita kosteudenestomenetelmiä. Patagonia untuvatakit ja toppatakit on tarkoitettu äärimmäisiin oloihin, ne takaavat lämmön säilymisen kovassakin pakkasessa. Tuotemerkin paidat, housut ja sortsit sekä naisten mekot ja hameet sopivat yhtä hyvin liikuntaan kuin vapaa-aikaan. Niiden materiaalit ja leikkaukset vastaavat liikkujan vaatimuksiin mutta rennon tyylikäs mallisto on edukseen myös kaupungilla. Patagonia vaatettaa ja varustaa liikunnallisen ihmisen kaikkiin harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Helpoimmin hankit urheiluvaatteet ja varusteet verkkokaupasta

Addnature.fi on valmiina palvelemaan sinua silloin kun sinulla on aikaa. Verkkokaupan valikomia on kätevä selata kotona, samalla vertaillen niiden ominaisuuksia ja ehkä lukaisten muiden käyttäjien kommentteja ja arvioita. Tuotteiden kuvaukset ja niiden havainnolliset kuvat antavat sinulle kattavan käsityksen vaatteiden ja varusteiden ominaisuuksista. Vaikeinta voikin olla tehdä lopullinen valinta monen kiinnostavan tuotteen välillä. Maksat virtuaalisen ostoskorisi sisällön joko luottokortilla tai verkkopankin välityksellä. Jos kukkarosi toivoo maksun jakamista pidemmälle ajanjaksolle, voit valita myös osamaksuvaihtoehdon. Addnature.fi -verkkokaupan lyhyt toimitusaika ja kätevät toimitustavat tekevät ostamisesta näppärää, sadan päivän ilmainen palautusoikeus lisää joustavuutta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä, näin Addnature takaa tyytyväisyytesi ja voit nauttia Patagonia-tuotteestasi sekä luonnosta.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: service(at)addnature.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.