paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ulkoiluvaatteistaan ja -varusteistaan on asettanut itselleen tavoitteeksi tehdäkseen kaikkensa planeettamme suojelukseksi. Tämä ei tarkoita pelkästään ajan ja vaivannäön investoimista, vaan myös kestävien tuotteiden kehittämistä ja vähintään 1% tuottojen lahjoittamista, samalla kannustaen muita tekemään saman. Patagonia ymmärtää, että vain yhdessä voimme suojella kaunista maapalloamme tulevaisuuden sukupolvia varten.
Löydä uusia tuotteita Patagonia

Uusi, kestävä Nano Puff -praksis

Vaikka suosittu Nano Puff -mallisto saattaakin näyttää samanlaiselta kuin ennenkin, niin Patagonia on parantanut jatkuvasti kestävän kehityksen valmistusmenetelmiään: kierrätysastetta on lisätty, suunnitteluun liittyvät parannukset vähentävät jätetuotteiden määrää ja myös päästöt ovat vähentyneet huomattavasti. Lisäksi vuoden 2020 Nano Puffin eristys vaihdettiin 100% kierrätettyyn PrimaLoft Gold Isolation Eco -materiaaliin.

R1® AIR - siksak-fleece koviin suorituksiin

Siksak-tekstuuri R1® AIR tarjoaa lämpöä ja hengittävyyttä, joten voit nauttia vaativista ulkoilma-aktiviteeteistasi täysillä jopa kylmissä sääolosuhteissa. Kevyt ja nopeasti kuivuva fleece on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä.

Ympäristö- & sosiaalista vastuunkantoa Patagonialla

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, Patagonian perustaja yhdessä Craig Mathewsin kanssa perusti organisaation 1% for the Planetin vuonna 2002 - kansainvälinen yritysten verkosto omistautunut lahjoittamaan yhden prosentin vuosittaisista myyntituloistaan ympäristön suojeluun. Patagonia on vuonna 1985 perustamisestaan lähtien tukenut useita organisaatioita, lahjoittaen joko yhden prosentin vuosiliikevaihdostaan tai 10% voitostaan, riippuen kumpi summa on suurempi. Vuoteen 2019 mennessä vaikuttava $89 miljoonaa oli kerätty. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen tähtäimenä on motivoida yrityksiä ja yksilöitä kantamaan kortensa kekoon ympäristön suojelun puolesta.

On aika harkita uudelleenMikä on niin erikoista Patagonian harjoittamassa kierrätyksessä?

Kestävä tuotanto on välttämätöntä, jotta emme häikäilemättä käyttäisi hyväksemme ja tuhlaisi luonnonvaroja. Ympäristönsuojelun lisäksi, Patagonian ensisijainen tavoite on käyttää 100% kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja tuotevalmistuksessa, jotta voisimme nauttia luonnosta kokonaisvaltaisesti. Materiaalisuunnittelijat ja koko kehitystiimi työskentelevät jatkuvasti luodakseen kestäviä tuotteita kierrätetyistä ja uusiutuvista materiaaleista.

Patagonia

529 Tuotetta
Lajittele