paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Syksy on saapunut - Patikoinnin iloa

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ulkoiluvaatteistaan ja -varusteistaan on asettanut itselleen tavoitteeksi tehdäkseen kaikkensa planeettamme suojelukseksi. Tämä ei tarkoita pelkästään ajan ja vaivannäön investoimista, vaan myös kestävien tuotteiden kehittämistä ja vähintään 1% tuottojen lahjoittamista, samalla kannustaen muita tekemään saman. Patagonia ymmärtää, että vain yhdessä voimme suojella kaunista maapalloamme tulevaisuuden sukupolvia varten.

PATAGONIA TORRENTSHELL - Älä anna sadesään lannistaa

Patagonian sadetakkien ehdoton klassikko on Torrentshell. Uusin kolmikerroksinen versio ei tingi takin suojauskyvystä, mutta on käyttömukavuudeltaan ja kestävydeltään parempi kuin koskaan aiemmin. Takki kestää eliniän - tai jopa pidempään.
Löydä uusia tuotteita Patagonia

Ympäristö- & sosiaalista vastuunkantoa Patagonialla

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, Patagonian perustaja yhdessä Craig Mathewsin kanssa perusti organisaation 1% for the Planetin vuonna 2002 - kansainvälinen yritysten verkosto omistautunut lahjoittamaan yhden prosentin vuosittaisista myyntituloistaan ympäristön suojeluun. Patagonia on vuonna 1985 perustamisestaan lähtien tukenut useita organisaatioita, lahjoittaen joko yhden prosentin vuosiliikevaihdostaan tai 10% voitostaan, riippuen kumpi summa on suurempi. Vuoteen 2019 mennessä vaikuttava $89 miljoonaa oli kerätty. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen tähtäimenä on motivoida yrityksiä ja yksilöitä kantamaan kortensa kekoon ympäristön suojelun puolesta.

On aika harkita uudelleenUusi Patagonia Road to Regenerative -mallisto

Patagonian uuden malliston sanoma on merkittävä: Yhtiö työskentelee yhdessä 150 pienimuotoisen maatilan kanssa ympäristöystävällisemmän maatalouden edistämiseksi. Kolmen vuoden aikana tavoitteena on tukea elinvoimaisia maaperiä, jotka imevät hiiltä ja siten torjuvat ilmastonmuutosta. Valoisampaa tulevaisuutta varten!

Patagonia

682 Tuotetta
Lajittele