Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Patagonia Micro Puff

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Naiset 1

Koko

  • XS

Värit

  • musta

Kestävän kehityksen sertifikaatit

  • Fair Trade Certified 1

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Patagonia Micro Puff Takki Naiset, musta
Patagonia Micro Puff Takki Naiset, musta musta
Patagonia
Micro Puff Takki Naiset, musta
OVH € 219,95 € 209,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: XS

Patagonia Micro Puff – höyhenenkevyet takit kiipeilyyn

Patagonian perustanut Yvon Chouinard on liikkunut luonnossa siitä lähtien, kun oppi kävelemään ja hän kuului nuorempana paikalliseen haukkayhdistykseen, jossa hän oppi kiipeilemään. Kiipeilystä tuli Yvonille niin suuri intohimo, että hän kiipeili käytännössä kaiken saatavilla olleen vapaa-aikansa. Samalla hän kehitteli mielessään apuvälineitä ja vaatteita, joita kiipeillessä olisi hyvä olla ja hankki lopulta välineet, joiden avulla hän aloitti valmistamaan piikkejä, joita kiipeilyssä tarvittiin. Lopulta asiat johtivat toiseen ja hän siirtyi valmistamaan piikkien lisäksi muita tarvikkeita ja siirtyi kokemuksiensa pohjalta kehittämään myös kiipeilyyn soveltuvia vaatteita, jotka ovatkin yksi maailmalla hyvin tunnetun Patagonian selkäranka. Vaatteet ovat hyvin istuvia ja erittäin laadukkaasti valmistettuja, joten olemmekin onnellisia siitä, että saamme myydä Patagonian tuotteita erittäin laajassa valikoimassamme. Kannattaa tutustua esimerkiksi Patagonian Micro Puff -tuoteperheen takkeihin, joita löydät valikoimastamme kattavasti.

Patagonia Micro Puff Miesten Punainen Takki

Patagonia Micro Puff – lämpöä ja painoa oikeassa suhteessa

Patagonian Micro Puff -malliston takkien väitetään olevan yksiä markkinoiden parhaimmalla lämpö-painosuhteella varustetuista takeista. Takit ovat ultrakevyitä, ne hylkivät vettä ja niiden untuvan kaltaista PlumaFill-täytettä pidetään höyhenenkevyenä vaihtoehtona untuvalle. Yleisesti ottaen takilla on kaksi funktiota: toinen on pitää kosteus poissa ja toinen pitää sinut lämpimänä. Patagonia Micro Puff -mallisto tekee molemmat, kevyessä paketissa. Addnaturen valikoimasta löydät useita eri värisiä ja hieman erilaisilla leikkauksilla varustettuja malliston takkeja sekä naisille että miehille. Tutustu rohkeasti koko mallistoon ja etsi itsellesi parhaiten sopiva malli. Micro Puff -malliston parhaita ominaisuuksia ovat esimerkiksi nylon ripstop Pertex Quantum® GL -päällinen, joka on tuulenpitävä ja käsitelty pitämään vettä. Takin täytteenä toimiva PlumaFill on kuin untuvaa, mutta toimii kosteana parempana lämpöeristeenä kuin untuva. Takkien ainutlaatuinen tikkaus pitää eristeen paikallaan ja minimoi ompeleet. Muita käytännöllisiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi myrskyläppä vetoketjussa sekä piilotetut lämmittelytaskut. Kiipeilijöitä lämmittää myös huppu, joka on suunniteltu mahtumaan kiipeilykypärän alle.

Patagonian ja muut laatumerkit löydät Addnaturen verkkokaupasta

Addnaturella on kattavasti erilaisia Patagonian tuotteita ja Micro Puff -mallisto onkin vain yksi osa Addnaturen tarjontaa. Jos et löydä Patagonia Micro Puff -mallistosta omaa suosikkiasi, tutustu myös rohkeasti muihin Patagonian tuotteisiin ja voit myös selata muiden tuotemerkkien takkeja, sillä teemme sen helpoksi. Voit tutustua takkikategoriaan vaivattomasti ja muokata hakuasi esimerkiksi sukupuolen ja valmistajan mukaan. Addnaturelta saat myös todella kattavasti erilaisia muita vaatteita, kuten housuja, paitoja, päällystakkeja, alusasuja, sukkia ja asusteita. Lisäksi valikoimassamme on runsaasti erilaisia varusteita, joita ulkoillessa, kiipeillessä tai urheillessa tarvitset. Kannattaakin kerätä kaikki tarvitsemasi tuotteet yhteen ostoskoriin, josta saat kätevästi yhdellä kertaa tilattua kaiken suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden ja yli 99 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. Jos kaipaat lisätietoa tai et löydä etsimääsi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.