paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla
MAMMUT RUNBOLD
TOUR HIGH II GTX
”Täydellinen talvikenkä lumisille ja liukkaille kävelyille: loistava pito ja ilmastointi!”
Tom Taylor, Content Editor
KATSO TUOTETTAMammut

KUUKAUDEN TUOTE

MAMMUT RUNBOLD TOUR HIGH II GTX

KATSO TUOTETTA

MAMMUT RUNBOLD TOUR HIGH II GTX

Tiimissämme on monta innokasta retkeilijää. Tulemme ympäri Eurooppaa, ja niin kuin voit kuvitella, meillä kaikilla on ollut hyvin erilaiset kokemukset. Jotkut meistä ovat kasvaneet Alpit takapihassa, kun toiset taas ovat kasvaneet Norjan vuonoja huvikseen tutkien. Kollegamme Tom vietti lapsuutensa Walesin vuoristossa, missä ei paljoa muuta tekimistä ollutkaan kuin vaeltaa! Joten kun kysyimme häneltä, jos häntä kiinnostaisi testata Mammut:in Runbold Tour High II GTX-vaelluskenkiä, hän tarttui innokkaasti tilaisuuteen! Haluatko tietää miten hän pärjäsi? Lue eteenpäin!

Kasvaen maalaisseutuisessa Walesissa, vuoristossa ja maaseudulla vaeltaminen oli minulle lähes päivittäistä toimintaa. Se oli hauskaa ajanvietettä, loistava liikuntamuoto, sekä halpa ja käytännöllinen tapa kulkea. Tunnen itseni todellakin vähän kaukaiseksi niistä, jotka retkeilevät ja vaeltavat harrastuksena, sillä minulle se tuntui aina niin normaalilta asialta. Sen seurauksena, erikoiset vaellustarvikkeet eivät koskaan ole olleet minulle kauhean tärkeitä. Sen sanottuani ymmärrän kyllä, että oikeat vaatteet voivat todellakin parantaa retkeilykokemusta. Oli kyse lämpimänä ja kuivana pysymisestä, taikka jatkuvasti takapuolellesi kaatumiselta välttymisestä, on tärkeää pukeutua asianmukaisesti! Olen oppinut kantapään kautta… Olin erittäin innostunut kokeilemaan Mammut:in Runbold Tour High Boots:eja. En itse asiassa koskaan aiemmin ole omistanut kunnollisissa vaelluskenkiä, joten en malttanut odottaa päästä testaamaan niitä. Päätin kävellä Berliiniä ympäröivässä metsäisessä maaseudussa, ennen niiden mukaan ottamista villille viikonlopun patikoinnille Walesin Monmouthshiren rinteillä ja huipuilla.


Ensivaikutelmat

Jo avatessani pakettia, minuun teki vaikutuksen se, kuinka kevyet ne ovat. Ne eivät todellakaan ole niin kömpelöt tai painavat kuin mitä odotin niiden olevan. Jalkineen rakenne tuntui erittäin hyvin valmistetulta ja varsinkin kengänpohja näytti siltä kuin se oli circular lug-järjestelmällään ja kahdella eri kumin koostumuksellaan todellista vaeltamista varten suunniteltu. Mammut väittää, että tämä gripex Sonar Comfort-pohja tarjoaa mainion pidon missä tahansa maastossa. Minua kiinnosti nähdä oliko teknologia tosiaan valmistajan väitteiden mukaista. Mitä ulkonäköön tulee, ovat kengät ihan tosissaan otettavat. Niiden tyyli on hillitty, mutta aika makea. Räikeät värit eivät ole ihan minun juttuni, joten kenkien klassinen design sopi minulle. Ne olivat helpot laittaa jalkaan ja sitoa. Ne istuvat aika tiukasti jalkaan. Olen kokoa 10 (EU 44), joten päätin kokeilla mallia koossa 10.5 (EU 45). Päätös osoittautui hyväksi, sillä ne istuivat hyvin – en olisi halunnut niitä yhtään pienempinä. Suosittelisin tilaamaan ainakin puoli kokoa suurempaa jos harkitset kenkäparin ostamista ja haluat välttyä rakkuloilta.

KATSO TUOTETTA

Varsinainen testi

Koin olevani hallinnassa kun astuin metsikköön juuri Berliinin pohjoispuolella. Edellisyön sade oli jättänyt jälkeensä kostean maan – liukkaan lehtikatteen ja vesilätäköitä. Päivä itsessään oli valoisa, mutta kylmä. Loistava päivä kävelylle, kieltämättä, mutta just sen tapaista maastoa, jossa tavallisesti liukastelisin ja josta palaisin litimärkänä. Olin mukavasti yllättynyt siitä, kuinka Gripex Sonar-pohja ylsi hypeen. Se tarjosi tosi hyvän pidon metsänpohjaan ja antoi minulle luottoa kokeilla epätasaisia alueita ja seikkailla vähän tavallista enemmän – täysin ilman tapaturmia!

Etuna ei ole pelkästään pitäväksi suunniteltu pohja, joka tekee näistä jalkineista hyvät talvivaeltamiseen. Kenkien fliissinen vuori on paksu ja tuntui miellyttävän lämpimältä. On tärkeä huomauttaa, kuinka hyvin hengittävät nämä kengät ovat. Missään vaiheessa jalat eivät tuntuneet hikisiltä, siitä huolimatta, että varpaani ovat tavallisesti oikein lämpimät! Ulkopuolella oleva vedenpitävä GORE-TEX kalvo piti huolen, että jalkani pysyivät kuivina, jopa pitkässä, märässä ruohossa kävellessäni. Olen niin tottunut palaamaan kotiin retkeilyn jälkeen sukat litimärkinä, joten tämä oli minulle tosiaan uutta.

Pistin tämän ensimmäisen, positiivisen vaikutelman kovemmalle koetukselle noustessani Sugar Loaf Mountain:ia Walesissa perhekotini lähistössä. Minuun teki todellisen vaikutuksen se, kuinka hyvin nämä kengät pärjäsivät kallioisessa maastossa. Vankka design ja kapea leikkaus jalkineen yläosassa tarjosivat erinomaista tukea nilkoille. Ekstra stabiliteettia loi pehmusteinen Mammut Rolling Concept-sisäpohja. Kaiken kaikkiaan kokemukseni Runbold High II GTX-kengistä oli mukavan ja turvallisen tuntuinen.


Päätäntö:

Oli todella hauskaa testata Mammut Runbold Tour High II GTX-kenkiä. Vanhetessani, olen kovaa vauhtia ymmärtämässä enemmän ja enemmän kuinka tärkeää on, että jalkineet ovat kävelemiseen oikeat – mielestäni näitä kenkiä on useimmassa tilanteessa vaikea lyödä. Kenkien lämmin villavuori, vedenpitävä kalvo, todella luotettava pito ja tukeva muotoilu tekevät niistä korvaamattomat kelle tahansa, joka vaeltaa viileämpiin vuodenaikoihin, millaista säätä ikinä kohtaakin. Sinulla tulee vaelluksella olemaan huomattavasti parempi olla näissä, sen voin taata!


Mammut – Absolute Alpine

Vuoristourheilulajeihin erikoistuvalla Mammutilla on reilun 150 vuoden kokemus alppivarusteiden tuotannossa. Korkean laadun ja funktionaalisten vaatteiden lisäksi sveitsiläisyritys tarjoaa laajan valikoiman kiipeilyvarusteita. Mammut-tuotteet ovat suunniteltu ääriolosuhteita varten, mikä takaa turvallisuuden, toimivuuden ja mukavuuden villissä luonnossa.

SIIRRY TUOTTEESEEN

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.