paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Keskikesän ALE - Jopa 60% alennusta!
ALPINA CHEOS
M'S LOFOTEN GORE-TEX PRO LIGHT PANTS CAVIAR
“Hyvä ensi- ja kokonaisvaikutelma”
Victor Inggårde, Assortment Coordinator Nordics
TUOTTEESEEN

Product of the Month

TUOTTEESEEN

Gore-Tex Pro Light Pants - Äänettömät hardshell-kuorihousut hyvällä kulutuksenkestolla ja mukavuudella

Käsinkosketeltava vapauden tunne vuoristossa, kaukana moottoriteistä ja ihmisistä. Vuoren omin ehdoin tutkiminen ja koskemattomassa lumessa vaeltaminen aina vaan houkuttelee Victoria kiipeämään ylös huipuille. Victor Inggårde työskentelee Assortment Coordinatorina Addnature Nordicsilla tehtävässä, joka sisältää offlinemyymälöiden tuotevalikoiman päivitettynä pitämistä, sekä järjestää luovia tapahtumia myymälöissä. Ja paras tuotetuntemus vahvistuu tietysti ulkona kentällä. Vietän paljon aikaa ulkona rakastamieni aktiviteettien parissa niin usein kuin mahdollista, kaikkea usean päivän vaelluksista lyhempään maastojuoksuun. Kuukauden tuote Lofoten Gore-Tex Pro Light Pantsin testasin kymmenen päivän aikana Lindvallenissa ja Fulufjälletsin luontoreservaatissa. Ihana sekoitus touring-ja alamäkihiihtoa, sekä metsävaellusta syvässä lumessa.


Ensivaikutelmat

Ensivaikutelma oli hyvä. Pidin istuvuudesta ja housut ovat vähän tyypillisiä freeride-housuja tiukemmat. Isot taskut olivat myös plussaa. Muotoilu nilkkojen kohdalla tuntui hyvältä, niin hiihtokenkien kuin vaelluskenkien kanssa, koska ne ovat aika tiukat säärien kohdalla ja niissä on koukut, jotka kiinnittävät nilkkaimet kengännauhoihin. Helposti saatavilla olevat reisitaskut suurella tilavuudella yksinkertaisti täyden pakkaamisen vähentämättä liikkumisvapautta. Vyötärössä on vetoketju, jolla saa housut liitettyä hiihtotakkiin. Tämä toimii täydellisesti jos sinulla on takki Norrønalta, mutta jos käytät toista merkkiä ilman vetoketjua, se ei tietenkään toimi.


Käytännön testi

Vuoristossa kohtasin tyypillistä ruotsalaista talvisäätä. Kaikki päivät olivat lumisia, sumuisia ja tuulisia. Lämpötila oli 0 ja -10 °C välillä. Istuvuus on rento, sallien hyvän liikkumisvapauden niin kiivetessä kuin istuessa, mutta riittävän kireä välttääkseen liiallisen materiaalin tuulessa. Pitkissä jalkoja myöten olevissa tuuletusvetoketjuissa on mesh-täydennykset, jotka pitävät lumen loitolla. Mutta koska housut ovat niin kevyet ja hengittävät en juuri tarvinnut tuuletusvetoketjuja, en ennen pidempiä vaelluksia. Materiaali on uskomattoman hiljaista ja housuista ei lähtenyt ääntäkään siitä huolimatta, että kyseessä on klassiset hardshell-housut. Vyötärön vetoketju oli hankaava elementti. Se jäi helposti kiinni välikerrokseen jos sitä ei käyttänyt oikein.

TUOTTEESEEN

Päätäntö

Ensivaikutelma oli hyvä, ja niin oli kokonaisvaikutelmakin. Korkeaa laatua, ei repeämiä tai kulumia, siitä huolimatta, että ovat niin kevyet. Suosittelisin niitä vahvasti sinulle, joka haluaa parin touring-housuja hyvällä kulutuksenkestolla ja mukavuudella.


Norrøna – Tervetuloa luontoon

Vaatteita ja välineitä sinulle, jolla on aktiivinen elämäntapa. Norrøna pyrkii tekniseen ja toiminnalliseen täydellisyyteen ja on kehittänyt laatuvälineitä siitä lähtien kun Jørgen Jørgensen perusti yrityksen vuonna 1929. Norrøna edistää eettista kaupankäyntiä ja tekee työtä vähentääkseen hiilijalanjälkeä muun muassa käyttämällä tuotannossaan 100 % ekologista puuvillaa.

VALMISTAJAAN

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.