paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

BLACK DIAMOND
BLACK DIAMOND MOMENTUM-kiipeilykenkä
“Black Diamond Momentum-kengät rulaa!”
Marcel, Category Manager
TUOTTEESEENBLACK DIAMOND

KUUKAUDEN TUOTE

BLACK DIAMOND MOMENTUM

TUOTTEESEEN

BLACK DIAMOND MOMENTUM – KIIPEILYKENKÄ, JOHONKA RAKASTUA

Ensivaikutelmat

Kohdattiin luonnon kallioseinämä tai suunattiin kiipeilyhallille – rakastamme kiipeilyä! Harva urheilulaji tarjoaa niin erikoisen sekoituksen adrenaliinia pumppaavaa toimintaa, koko kehon treeniä ja saavutuksen tunnetta. Mutta, hauskanpito pysähtyy usein jalkateriin. Kiipeilykengät voivat olla aika epämukavat, ja tämä monesti vaatii totuttelua (varsinkin aloittelijoilta). On siis korkea aika kenkämallin saapua, joka tarjoaa vähän mukavuutta! Sisään astuu Black Diamond Momentum-kenkä.

Testaajamme Marceltarjoutui ottamaan selkoa tarjoaako tämä tuote tosiaan kaiken lupaamansa. CAMPZ:illä Marcel on vastuussa pitämään huolen siitä, että asiakkailla on aina laaja, ensiluokan tuotevalikoima käden ulottuvilla. On vaikea löytää parempaa testaajaa. Marcel on pienestä pitäen rakastanut vuoria ja kiipeilyä, kiipeilykärpäsen purettua jo lapsena. Annamme siis hämähäkkimiehellemme puheenvuoron kertoa kokemuksistaan toukokuun kuukauden tuotteesta.

Koska olen viettänyt paljon aikaa boulderointihalleissa viime kuukaudet Black Diamond Momentum-testi oli täydellisesti ajoitettu ja hyödyllinen. Minulla ei koskaan aiemmin ole ollut kiipeilykenkiä tarrakiinnityksellä. Tämä on erityisen kätevää boulderoitaessa, koska kengän saa taukojen aikana helposti jalasta ja takaisin jalkaan taukojen aikana. Minua kiinnosti myös ilmava tekstiilipinta, sillä omissa nahkaisissa nauhakengissä tulee usein kuuma. Myöskin kinnosti tietää miten ilmavat ja helposti riisuttavat kengät tarjoavat tukea. Kun musta kenkälaatikko Diamond-logolla saapui pöydälleni oli innostunut kuin pikkulapsi. Rakastan kokeilla uusia tuotteita, etenkin kun ne ovat yhtä stailit kuin Momentum! Tämä kenkä on hyvin yksinkertainen,

mutta kaikkea muuta kuin tylsä. Sininen solki loi kivaa kontrastia ja kuvioitu tekstiilipinta kudotulla rakeenteella teki minuun vaikutuksen. Miltä kegät sitten tuntuivat jalassa? Heti laitettuani ne jalkaan olin myyty. Näin mukavat kiipeilykengät voivat siis olla. Momentumilla on paksu, erittäin litteä pohja, tehden siitä paljon mukavamman kuin malleilla joissa on niin sanottu “pre-load”. Tämä vankka rakenne varvapaiden ja kantapäiden kohdalla tuntuivat kuin ne tarjoaisivat riittävää tukea ja ekstrajäykkyys kenkien sivuilla näytti lupaavalta. Henkilökohtaisesti minuun ylivoimaisesti eniten vetosi tekstiilipinta! Se tuntui tiukalta, mutta pehmeälötä ihoa vasten, hyvin elastiselta ja uskomattoman ilmavalta.


Käytännön testi

Sitten oli vuorossa testin hauska osuus! 6 viikonlopun ajan laitoin kengät koetukseen sisäboulderointi ja –kiipeilysessioissa. Mikä teki vaikutuksen alusta asti oli kuinka mahtavan mukavat kengät ovat. En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa tavallisilta kovilta, pre-stressed kiipeilykengiltäni. Tarranauhakiinnityksen ansiosta kengät sai helposti auki tai kokonaan jalasta taukojen aikana.

Tarranauhakiinnityksen ja mukavuuden lisäksi Momentum tarjosi yllättävän laadukasta pitoa ja tukea. Se ympäröi jalkaterän tukevasti ja varmasti, samalla sallien riittävästi tuntoa erilaisten jalansijojen löytämiseen. Jalanpohjan pehmeä keskus tarjosi myös hyvää herkkyyttä ja mahdollisuutta tunnustella maata.

Tekstiilipinta on ehdottomasti kirsikka kaukn päällä. Se tarjosi täydellisen sekoituksen elastisuutta ja mukavuutta ja samalla sai aikaan hyvää hengittävyyttä. Huomat äkkiä tämän hyödyn, varinkin kesällä. Materiaali oli myös hajuntorjuntamielessä vaikuttavaa. Siinä missä vanhat kiipeilykenkäni alkoivat ennen pitkään hiukan haisemaan, Momentum säilyi täysin hajuttomana, jopa intensiivisen käytön jälkeen. Kiva pieni lisä oli sekin, että kiipeilykalkkini jätti kudokselle tyylikkään patinakerroksen, antaen kengille makean, käytetyn lookin.

Tämä kenkä kohtasi rajansa oikein pienissä jalansijoissa, mutta sen ei koskaan väitettykään tekevän suurta vaikutusta juuri tässä mielessä. Luonnollisesti markkinalta löytyy kivenkovia ammattimalleja, joilla saa pitoa vaativimpiinkin jalansijoihin, mutta ne eivät tarjoa minkäänlaista mukavuutta. Momentum-mallilla Black Diamond on suunnitellut kengät, jotka ovat äärimmäisen mukavat jalassa ja joissa niin aloittelijat kuin edistyneet kiipeilijät voivat nauttia kiipeilystä – ilman tunnetta, että varpaita on menetetty.

LISÄÄ BLACK DIAMONDILTA

Päätäntö

En kiertele aihetta pitkään: Black Diamon Momentum-kengät rulaa! Etsit täydellistä kenkää fentoon boulderointiin kavereiden kanssa sunnuntaiaamuna? Tässä ne ovat. En ole eläessäni kokenut vastaavanlaista yhdistelmää mukavuutta ja suorituskykyä missään muissa kiipeilykengissä. Ne ovat vankat, joustavat missä pitää ja niin mielettömän mukavat jalassa. Hengittävyytensä ansiosta niitä voi pitää korekissakin lämpötiloissa ilman tunnetta, että kannat saunaa kengissä mukana. En todellakaan meinaa palata hallille ilman niitä!


Black Diamond – kiipeilyn ammattilaiset

Yhdysvaltalainen yritys perustettiin 1989 Yvon Chouinardin vuoristokiipeilyn tuloksena. Black Diamon on kehittynyt sisäpiiriläisten vinkistä käsintehtyjä kiipeilykoukkuja etsiessä aina globaaliksi nimeksi, joka operoi ympäri maailmaa. Black Diamondin turvajärjestelmät aikaansaavat innokkaille kiipeilijöille optimaalisen suojan ja heidän kiipeilykengät tarjoavat oikeat jalkineet kaikille, vasta-alkajista ammatilaisiin. Kestävät retkilaukut, telta ja lamput ovat myös korkeaa luokkaa. Täydellinen käsittely ja high-tech-materiaalien käyttö on tehnyt näistä tuotteista todellisia klassikkovarusteita ulkoiluatleeteille. TUOTEMERKKIINTUOTEMERKKIIN


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.