paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

BERGANS
SENJA 34-REPPU
"Kevyt, loistavasti istuva kumppani kokopäivänmatkoihin”
Sabine, Product Content Manager
TUOTTEESEENKUUKAUDEN TUOTE

KUUKAUDEN TUOTE

BERGANS SENJA 34-REPPU

TUOTTEESEEN

BERGANS SENJA 34 – Selälle nautinto

Nappaa reppusi ja suuntaa ulos – rakastamme tien päällä oloa ja uusien paikkojen tutkimista! Työkaverimme Sabine kokee asian samalla lailla. Hän sai Bergansin Senja-repun käsiinsä ja testasi sitä intensiiviesti Tyrolein Alpeilla. Olisi vaikea löytää parempaa testaajaa, sillä Sabine on kävelevä tietopankki mitä tulee ulkoiluvarusteisiin. Hän pitää huolen siitä, että kaikki urheilutuotteemme ovat sivuillamme tarpeellisten tuotetietojen kera. Kun hän ei ole kanssamme hän Sabinen sydän sykkii vuorille. Oli kyseessä vaellus, kiipeily tai maastopyöräily, hän rakastaa haastaa itseään sekä vaan ottaa aikaa irti ja nauttia luonnosta. Ulkoiluasiantuntija jakaa tässä kokemuksiaan ja mietteitään kesäkuun kuukauden tuotteesta.


Ensivaikutelmat – Käsittämättömän kevytpainoinen

Työni takia keskityn valtavasti ulkoilutuotteisiin kuten selkäreppuihin ja olen nähnyt niitä paljon. Sanoisin kuitenkin, että reppuun, joka on kevyt, laadukas ja erityisesti naisen ruumiinrakenteelle mukautettu en törmää joka päivä. Tästä syystä Bergansin Senja innosti, sillä repun luvattiin olevan juuri sitä. Ajattelin kahden tulevan vaelluksen Itävallan Kaisergebirgessä näyttävän toteen, kuinka laadukas reppu oli kyseessä.
 
Repun putkahtaessa työpöydälleni tutkin sitä heti tarkkaan. Wau, miten kevyt! Itse asiassa se painaa ainoastaan 980 g – täydellistä niille, jotka haluavat matkata mahdollisimman vähäisellä painolla. Varastointitilaa tuntui olevan riittävästi: suuri päätasku, taskut vasemmalla ja oikealla juomapulloille sekä verkkotasku edessä. Jäljellä olevat kolme vetoketjutaskua tarjoavat extrasäilytystilaa ja löytyvät repun kannen ylä- ja alaosasta sekä lantiovyöstä.
 
Naisten kantojärjestelmän säätäminen käy helposti. Kiitos Bergansin QuickAdjust™II-teknologian, repun saa käden käänteessä räätälöityä oman selän pituuteen sopivaksi tarranauhakiinnikkeen avulla. Silloin reppu istuu kompaktisti ja tasaisesti kehossa. Oli korkea lastata Senja täyteen ja lähteä reissuun!

TUOTTEESEEN

Käytännön koe – Suuntana vuoret!

Useiden lokeroiden ansiosta oli helppo järjestää matkatavarani ennen päivämatkoja. Ainoastaan suuressa päätaskussa olisin toivonut lisää alaosastoja, saadakseni romppeeni vielä parempaan järjestykseen. Etuosan verkkotasku puolestaan osoittautui erittäin käteväksi. Tungin sadetakkini siihen, jotta se olisi helposti käsillä huonon sään yllättäessä. Jos reppuun haluaa entistä enemmän tilaa sitä saa laajennettua keskivetoketjulla. Vaellussauvojen kiinnittämismahdollisuuttakin on mietitty.

Usean tunnin selässäolon jälkeenkin retkeilyreppu istui täydellisesti. Se salli mahtavaa liikkumavapautta ja on todella mukava kannettava. Leveä lantiovyö tasoittaa siirtää paljo painoa pois. Parempaan hengittävyyteen Bergans on asentanut merkin innovatiivisen FlowPanel™-teknologian selkään. Tämä varmistaa mukavan, huomattavan ilmavan tunteen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainitsisin, että reppu on täysin bluesign®-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että reppu on valmistettu pelkästään resurssitehokkaista, kestävistä materiaaleista – upea juttu!

LISÄÄ BERGANSILTA

Päätelmä - Tekee lupaamansa

Pidin todella Bergansin Senjasta. Se on kevyt, loistavasti istuva kumppani kokopäivänmatkoihin. Jopa on hyvä vaihtoehto jopa heille, jotka ovat pidempään tien päällä ja haluavat matkustaa mahdollisimman kevyellä varustuksella. Mitä organisointiin tulee, olisin toivonut lisää taskuja pää taskuun, mutta muuta kritisoitavaa ei ole. Erityisesti naisille suunniteltuja reppuja (oikealla painolla, kantojärjestelmällä, ammattitaidolla ja kestävällä tuotannolla) on vaikea löytää. Kiitos Bergansin, nyt on yksi malli lisää mistä valita!

Tulokset:

Suoritus:

Hinta-laatu-suhde:

Käsityötaito & kestävyys:        

Ulkomuoto:

Innovaatio:

 

7/10 ★

8/10 ★

8/10 ★

5/10 ★

5/10 ★

Omistautunut luonnonrakastaja ja metsästäjä Ole F. Bergan perusti Bergans of Norwayin vuonna 1908. Hän keksi reppuihin mullistavan kantokehyksen, patentoi sen ja näin tasoitti tietä menestyneelle ulkoilubrändille. Lukemattomilla tutkimusretkillä ja useassa seikkailussa Bergansin tekniset varusteet ja funktionaaliset vaatteet ovat aina uudestaan todistaneet arvonsa. Vuodesta toiseen Bergans of Norway luo kekseliäitä tuotteita sen omien kokemuksien sekä kovimpien ulkoiluasiantuntijoiden palautteen avulla, voittaen säännöllisesti niin kansallisia kuin kansainvälisiä palkintoja.

TUOTEMERKKIIN

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.