paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

PRIMUS
KUCHOMA GRILL
“Grillauksen ystävät rakastuvat Primus Kuchomaan”
Sebastian, Category Manager
TUOTTEESEENPRIMUS

KUUKAUDEN TUOTE

PRIMUS KUCHOMA GRILL

TUOTTEESEEN

PRIMUS KUCHOMA – GRILLAUKSEN ILOA

Kesä on grillauksen aikaa! Oli kyseessä makkaraa, pihvejä tai vegevaihtoehtoja, lähes jokainen nauttii rennosta ruoanlaitosta kavereiden kanssa. Mutta jos etsit jotain vähän järeämpää kuin tavallista hiiligrilliä, nämä kerääntymiset rajoittuvat puutarhaasi, parvekkeeseesi tai terassillesi. Laadukkaita grillejä leirikäyttöön on todella harvakseltaan.
Kaasuliesien avulla saat yleensä valmistettua muutaman eri aterian reissussa, mutta niistä puuttuu se aito grillaamisen tunne. Primus haluaa muuttaa asianlaidan Kuchoma-kaasuliedellään, mahdollistaen myös ulkoiluintoilijoiden nautinnon ruokiensa kärventelystä. Tämän kuun kuukauden tuotteen arvioinnissa Category Manager and BBQ-harrastaja Sebastian ottaa selkoa siitä, onko Primuksen suunnitelma toteutunut.

TUOTTEESEEN

Jalo asia!

Minulle grillaus on yhtä tärkeä osa kesää kuin hiihto on talvea. Kotikaupungissani Münchenissä tapaan usein ystäviäni Isar-joella, jossa uimme, nautimme säästä ja mahdollisuudesta paeta vähäksi aikaa luontoon.
 
Tällaisina päivinä emme halua hukata tilaisuutta grillata. Ongelma on, että oikeat hiiligrillit ovat avain liian raskaita ja isokokoisia ottaaksemme sellaisen mukaamme ja kertakäyttögrillit puolestaan eivät oikein nappaa. Ne ovat ympäristölle haitallisia eivätkä toimi kunnolla. Olin tästä syystä innokas kokeilemaan Primus Kuchomaa – jonka on tarkoitus tehdä näille ongelmille loppu.
 
Paketista sen purettuani olin jo vaikuttunut: mikä grilli! Kuchoma näyttää laatuvalmisteelta – vankka, mutta myös mahtavan tyylikäs. Laadukkaat materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja vaski lupaavat pitkäikäistä grilli-iloa ja näyttävää ulkoasua. Minimalistinen Scandi-design on jopa tammikahvalla viimeistelty.
 
Kompaktin rakenteensa ansiosta kuljetuksen ei pitäisi olla ongelma. Grilli mahtuu kaikkiin isokokoisiin reppuihin ja 4,5 kg painollaan pitäisi olla helppo kannettavaa. Levitettyä ja lukittua grillin jalat, Kuchoma tuntuu erittäin vankalta. Sovitin, joka tulee mukana, on yhteensopiva kaikkiin Primuksen kaasupulloihin (joskin tarvitset ekstra-adapterin käyttääksesi muiden valmistajien sylintereitä). Välihuomautuksena: Kuchoma sai tunnustusta ISPO:lla, maailman suurimmilla urheilumessuilla. Kaikki vaikuttaa siis lupaavalta – mutta puhumiset sikseen. Aika laittaa grilli käyntiin!


Puhdasta grillitoimintaa!

Jokainen hyvä grillaustuokio on hyvästä seurasta riippuvainen. Tästä syystä otin Kuchoman mukaani mennessäni tapaamaan ystäviäni joella kaikkien suureksi iloksi, sillä grilli toimi aivan loistavasti!

Irrotettava grillauspinta on kokonaan valmistettu valetusta alumiinista, mikä jakaa lämmön tasaisesti. Voit paistaa jopa makkaraa grillin reunalla ongelmitta. Putkimaisella polttimellakin on osansa lämmön täydellisessä jaossa. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tarraudu grilliin ja se on varsin helppo puhdistaa touhun jälkeen. Grillin alta löydät keräysalustan ruokatähteille ja valuvalle rasvalle. Tämänkin saa helposti irti ja vaivattomasti tyhjennettyä. Superkäytännöllistä: Sekä grilliritilä että keräysalusta ovat astianpesukoneen kestäviä.

Pietsosytytysominaisuudellaan 2500 Wattin tehoinen Kuchoma-grilli on välittömästi käyttövalmis. 230g kaasupatruuna pitää tehon yllä 75 minuutin ajan, mikä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa suurenkin joukon onnistuneeseen ruokkimiseen. Kun kansi on kiinni epäsuora lämpö kypsentää ruokasi täydellisesti. Kiitos grillin laajan lämpövaihtoehtovalikoiman saat kaiken paistettua juuri haluamallasi tavalla.

LISÄÄ PRIMUKSELTA

Päätelmä – Pakkaa grilli!

Pidin todella Primus Kuchomasta ja voin todellakin suositella muillekin grillauksen ystäville, jotka haluavat grillata taivasalla. Se tuskin on paras vaihtoehto kevyeen leirintään ja hintakaan ei ole halvin, mutta vastineena tulee korkealaatuinen, suorituskykyinen grilli, josta on paljon iloa moneksi vuodeksi. Tuleville kesäilloille ulkoisalla tämä grilli on välttämätön!

Arvosanat:

Suorituskyky:

Vastinetta rahalle:

Käsityötaito ja kestävyys:

Ulkoasu:

Innovaatio:

 

10/10 ★

  7/10 ★

  9/10 ★

  9/10 ★

  6/10 ★


Tietoa tuotemerkistä

Ruotsalainen yritys Primus on tuottanut luotettavia ja turvallisia kaasu- ja polttoliesiä vuodesta 1892. Sen kekseliäät liedet ovat tehneet seuraa jopa kuuluisille pioneereille, kuten Roald Amundsenille, joka ylsi Etelänavalle 1911, Sir Edmund Hillarylle ja Tenzing Norgaylle, jotka kiipesivät ensimmäisinä Mount Everestille 29. toukokuuta 1953. Primus on laajentanut valikoimaansa tarvikkeisiin kuten pannuihin, ruokailuvälineisiin ja termospulloihin, tehden ruoanlaitosta pyöräretkillä tai lomareissuilla hauskaa kaikille luonnon ystäville.

TUOTEMERKKIINTUOTEMERKKIIN

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.