paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään
MAIER SPORTS
TAJO 2 ZIP OFF
Vaellushousut
"Kevyt kumppani jokaiselle seikkailulle"
Florian, Content Editor
TUOTTEESEENKUUKAUDEN TUOTE

KUUKAUDEN TUOTE

MAIER SPORTS TAJO 2 ZIP OFF - Vaellushousut

TUOTTEESEEN

MAIER SPORTS TAJO 2 ZIP OFF – VAELLUKSEN LYSTIÄ INTIASSA

Tämän kuun kuukauden tuote vie meidät eksoottiseen Intiaan. Reppureissaajan paratiisi on pitkään ollut pelottoman kolleegamme Florianin bucket-listalla. Niinpä hän äskettäin matkasi Mumbaihin toteuttamaan unelmaansa. Mutta miksi vaellushousut? No, et ehkä tienny, mutta Intialla on tarjota fantastisia vaellusreittejä. Toisekseen, housupari, joka on kevyt, kuivuu nopeasti ja voidaan muuttaa shortseiksi ei ole haitaksi, eihän? Tässä hänen sanottavansa asiasta:

On myönnettävä, että vaatekaapistani oli jo jonkun aikaa puuttuneet kunnolliset vaellushousut. Olen vaeltanut jonkun verran, mutta olin aina tyytynyt tavallisiin shortseihin. Viimeisellä retkelläni minulla oli päällä peräti uimahousut! Niinpä oli siis korkea aika investoida asianmukaisempaan varustukseen. Mahdollisuus kokeilla Maierin Tajo 2 Zip Off -housuja tuli minulle juuri sopivaan aikaan, sillä vaeltaminen kuului Intia-matkani tehtävälistan kärkeen.

TUOTTEESEEN

Ensivaikutelmat

Kokeillessani Tajoja ensimääistä kertaa, olin varsin yllättynyt. Ne olivat niin kevyet! Sitä suorastaan unohti pitävänsä housuja...ne olivat supermukavat ja tuntuivat miellyttäviltä ihoa vasten. Mitä istuvuuteen tulee, Maier Sports tunnetaan sen laajasta kokovalikoimasta – jokaiselle löytyy juuri sopiva koko. Olen hoikka 180 cm pituinen kundi, joten valitsin koon 48. Housut istuivat lähes täydellisesti ja integroidun vyön ansiosta, pieni sovittaminen kävi helposti. Myös vetoketjutoiminto toimi loistavasti. Voit muuttaa housut shortseihin käden käänteessä. Ainoastaan lahkeiden leveys vaati vähän totuttelua. Muotoilu muistutti vähän hip-hop-tyylisiä housuja vuosituhannen alulta.


Varsinainen testi

Ensimmäinen koetus housille ei ollut vaellus, vaan järkälemäinen 30 tunnin ja yli 1000 km junamatka Mumbaista kauniiseen Keralaan, Intian eteläisimpään osaan. Olin erittäin kiitollinen mukavista Tajo-housuista, jotka tekivät maratoonijunamatkasta paljon mukavamman. Housut eivät ole ainoastaan mukavan kevyet, mutta myös mahtavan venyvät, mikä on äärimmäisen kätevää kiivetessä kolmikerroksisille nukkumistasanteille. Yleisestikin elastinen kudos teki housuista varsin mukavat, tarjoten riittävästi liikkumavapautta jokaiseen asentoon. Päivän aikana junassa oli aika lämmintä, joten pidin housuja shortseina. Yöllä oli yllättävän viileää, joten oli kiva voida kaivaa housulahkeet käsimatkatavaroista ja nopeasti muuntaa shortsit takaisin pitkiksi housuiksi.
En tietenkään ollut tullut Intiaan junamatkoja varten. Pistin housut koetukselle vaeltaessani rehevien ja vihreiden teeplantaasien läpi, meloessani Keralan kiemurtelevilla kanaaleilla ja tutkiessani Intian eksoottisimpia metropoleja. Housut tuntuivat aina mukavilta, kevyiltä ja luotettavalta kumppanilta. Kudos kuivuu yllättävän nopeasti, on ilahduttavan ilmavaa ja hengittää hyvin. Tajo-housujen elastisuus on myös iso etu moneen aktiviteettiin. Pidin myös siitä, että kaikissa taskuissa (kaksi etutaskua, yksi takana ja yksi reidessä) oli vetoketjut, jotka pitivät huolen, etteivät arvoesineet, kuten passi, kännykkä tai rahat pudonneet ulos, missään olosuhteissa. Ominaisuus rauhoitti mieltä varsinkin kaupungeissa liikkuessani, joissa taskuvarkaus on uhkana.

Päätelmä

Olin varsin vaikuttunut Tajo-housuista. Ne saivat minut tajuamaan, mitä minulta oli puuttunut. Vaeltaessa sitten vuorilla tai kaupungissa, kevyt ja venyvä materiaali yhdessä kätevien yksityiskohtien kanssa teki kaikesta helpompaa. Ainoa miinus minulle oli leveä leikkaus. Tämä saattaa olla käytännöllistä joillekin, sillä se sallii runsaasti liikkumisvapautta, mutta itse olisin halunnut modernimman ja kapemman leikkauksen alajaloissa, tai ainakin tarranauhaa säätääkseen leveyttä. Näitä pikkuseikkoja lukuunottamatta, mielestäni Maier Sports on luonut tarkkaan harkitut, erittäin monipuoliset housut vaellukseen, matkustamiseen ja vapaa-ajalle. Uimahousuissa vaeltamiseni aika on todellakin ohi!

Arvosanat:

Suoriutuminen:

Rahoille vastinetta:

Käsityö & kestävyys:        

Ulkonäkö:

Innovatiivisuus:

 

9/10 ★

8/10 ★

9/10 ★

7/10 ★

7/10 ★


Perinne kohtaa innovaation

Maier Sports on johtavia valmistajia ulkoiluvaatealalla. Muodikkaat ja toiminnalliset vaatteet ovat erityisen suositeltavia vuorikiipeilyyn ja vaellukseen. Maier Sportsin tuotteet loistavat laadukkailla materiaalivalikoimillaan ja erityisen tarkalla käsityötaidollaan. Merkin ulkoiluvaatteet uhmaavat tuulta ja muita sääolosuhteita sekä tarjoavat tarvittavan liikkeenvapauden vaikeassa maastossa. Jos haluat valmistautua ulkoiluseikkailuun, Maier Sports on varteenotettava vaihtoehto.

TUOTEMERKKIIN

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.