Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa -60% ulkoiluvaatteista & -varusteista
PEAK PERFORMANCE
Peak Performance
Ruotsalainen lifestyle-merkki Peak Performance perustettiin vuonna 1986 Ruotsissa, ja se kuuluu nykyisin tanskalaiseen IC Groupiin. Tuotemerkki on tänä päivänä keskittynyt viiteen eri urheilukategoriaan: hiihtoon, juoksuun, ulkoiluun, golfiin ja pyöräilyyn. Peak Performance välttää luokittelemasta asiakkaitaan pelkän iän tai sukupuolen mukaan vaan on enemmänkin keskittynyt tietynlaisiin ihmisiin: aktiivisiin seikkailijoihin, jotka nauttivat liikunnasta.

Peak Performance

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XS
  • L

Värit

  • ruskea
  • sininen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Peak Performance Frost Ski Takki Miehet, ruskea
Peak Performance Frost Ski Takki Miehet, ruskea ruskea
Peak Performance
Frost Ski Takki Miehet, ruskea
RRP € 399,95 € 223,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: L
- 44 %
Kesäale
Peak Performance Track Lyhythihainen T-paita Naiset, sininen
Peak Performance Track Lyhythihainen T-paita Naiset, sininen sininen
Peak Performance
Track Lyhythihainen T-paita Naiset, sininen
RRP € 44,95 € 22,95
  • Versiot: XS
- 49 %
Kesäale

Peak Performance - laatua ja käytännöllisyyttä

Paljon Peak Performance vaatteita ja asusteita netissä! Peak Performance valmistaa urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita. Ruotsalaislähtöinen huippumerkki luottaa skandinaavisen, klassisen muotoilun ja viimeisimmän teknologian liittoon. Peak Performancen tuotevalikoimasta löydät laadukkaat urheiluvaatteet vauhdikkaaseen menoon kaikkina vuodenaikoina sekä tyylikkäät ja rennot vapaa-ajan vaatteet.

Huippumuotia Åren huipuilta

Peak Performance sai alkunsa vuonna 1986 pienessä Åren kylässä, joka sijaitsee Jämtlandin maakunnassa Ruotsissa. Sittemmin urheilu- ja vapaa-ajan vaatteisiin keskittyvä tuotemerkki on laajentunut monikansalliseksi suuryritykseksi. Vaatemerkin takana on kolme ystävystä, joille hiihto ja laskettelu on elämäntapa, intohimo ja ammatti. Yksi perustajista, Stefan Engström, oli aikoinaan menestynyt alppihiihtäjä ja moninkertainen World Cupin voittaja. Kaksi muuta perustajajäsentä olivat Peter Blom, joka toimi hiihtoaiheisen aikakauslehden päätoimittajana sekä suunnittelija ja taiteellinen johtaja Christer Mårtensson. Peter Blomilla oli taskussaan myös kaupallinen tutkinto, josta oli hyötyä yrityksen perustamisvaiheessa. Nämä kolme kaverusta eivät löytäneet urheiluvaatteiden markkinoilta vaatteita, jollaisia olisivat halunneet itse käyttää: vähäeleisiä muttei tylsiä, käytännöllisiä mutta tyylikkäitä. Lisäksi nuorukaiset halusivat jollain keinolla mahdollisuuden viettää enemmän aikaa rakastamassaan hiihtokeskuksessa Åressa. Tältä pohjalta syntyi yritys nimeltään Peak Performance. Yrityksen nimi viittaa tuotteiden korkeaan laatuun ja toiminnallisuuteen sekä osuvasti samalla Åren rinteiden huippuihin. Peak Performancen ensimmäinen mallisto, joka koostui talviurheiluvaatteista ja klassisista käyttövaatteista, näki päivänvalon jo samana vuonna.

Tuotemerkin kehitys

Perustajien vaatimaton tavoite oli yrityksen alkumetreillä saada suunnittelemiaan vaatteita myytyä lähinnä tuttaville ja ystäville sekä tietysti myös omaan käyttöönsä. Peak Performancen ensimmäinen mallisto kuitenkin saavutti nopeasti arvaamattoman laajan suosion myös suuren yleisön keskuudessa. Peak Performancen hillityn tyylikkäät mutta silti sporttiset ja käytännölliset vaatteet täyttivät muilta valmistajilta huomaamatta jääneen aukon markkinoilla. 80-luvun kilpailevat urheiluvaatteiden valmistajat tarjosivat kuluttajille ajan hengen mukaisesti lähinnä neonväreillä ja glitterillä kuorrutettuja, huomiota herättäviä ja räikeitä vaatteita. Klassinen eleganssi yhdistettynä erittäin laadukkaisiin materiaaleihin oli talviurheilun kentällä jotain aivan uutta ja virkistävää. Alkuvaiheessa Peak Performancen tuotteita myytiin postimyyntikatalogin välityksellä. Pieni toimisto oli auki satunnaisesti silloin, kun omistajat eivät olleet viettämässä aikaansa Åren lumisilla rinteillä. Omistajien rento asenne johti siihen, ettei yllättävään kysyntään ehditty aina vastaamaan ja tilausten pino kasvoi pöydällä. Pikkuhiljaa toiminta muuttui ammattimaisemmaksi ja järjestäytyneemmäksi. Peak Performancen ensimmäinen kivijalkamyymälä nousi Tukholmaan vuonna 1991. Samana yritykselle merkittävänä vuotena Peak Performancen tuotteet rantautuivat ensimmäistä kertaa myös Ruotsin ulkopuolelle: Suomeen, Norjaan, Sveitsiin, Saksaan ja Tanskaan. Nykyään Peak Performancen myymälöitä on jo 20 eri maassa, yhteensä noin 60.

Tuotemerkin nousu huipulle

Peak Performance aloitti menestystarinansa erityisesti hiihtäjien tarpeisiin suunnitelluilla, talvisilla vaatteilla. Vuonna 1989, kolme vuotta perustamisensa jälkeen, nousukiidossa oleva vaatevalmistaja vastasi jälleen kasvavaan kysyntään laajentamalla tuotteidensa valikoimaa kevät- ja kesäkauden mallistolla. Tänä päivänä Peak Performancen laajasta tuotteiden kirjosta löytyy vaatteita useiden eri urheilulajien harrastajille ja vapaa-ajan viettoon. Merkin tuotevalikoimasta löytyy päällepantavaa paitsi hiihtäjille, myös esimerkiksi juoksijoille, pyöräilijöille, golfaajille ja kuntosalitreenin harrastajille. Vuonna 1995 Peak Performance kokeili siipiään myös tuomalla valikoimiinsa purjehtijoille suunnaton malliston.

Mallisto

Peak Performancen urheiluvaatteissa huipputeknologia kohtaa skandinaavisen designin. Esimerkkejä Peak Performancen hyödyntämistä useista teknisistä materiaaleista ovat GoreTex®, WINDSTOPPER® ja Aerotherm®. Teknisten materiaalien käytöllä urheiluvaatteissa lisätään esimerkiksi veden- ja tuulenpitävyyttä. Ne myös edesauttavat kehon pysymistä lämpimänä ja ehkäisevät hiostumista. Peak Performancen vapaa-ajan vaatteiden helposti tunnistettavia tavaramerkkejä ovat muun muassa klassisen rennot ruutu- ja kauluspaidat, sporttiset neuleet ja v-kaula-aukot. Addnaturella on merkiltä myös kattava valikoima esimerkiksi toppa- ja untuvatakkeja, fleecetakkeja, huppareita ja kollegepaitoja sekä erimallisia ulkoilu- ja urheiluhousuja ja shortseja. Mallistoja löytyy niin miehille, naisille kuin perheen pienimmillekin. Ruotsalainen vaatejätti ei ole jämähtänyt paikoilleen valikoimansa suhteen, vaan uudistunut ja kehittynyt jatkuvasti. Vuonna 2010 Peak Performance valtasi alaa myös laadukkaiden kenkien valmistajana. Kengät ovat saaneet inspiraatiota vuoristokulttuurista ja niiden muotokieli noudattaa merkin vaatteiden kanssa yhteensopivaa linjaa. Peak Performance valmistaa myös aurinkolaseja sekä sporttisen raikkaita silmälasien kehyksiä. Vastuullisuus ja luonnonsuojelu on tärkeä osa ruotsalaismerkin ideologiaa. Kunnioitus ympäröivää luontoa kohtaan näkyy ympäristöystävällisinä valintoina vaatteiden tuotannossa ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Erityisen lähellä talvista luontoa rakastavan Peak Performance -yhteisön sydäntä on ilmastonmuutoksen vastainen työ. Johtoajatuksena yrityksen toiminnassa on alusta asti ollut ihmisen ja luonnon välinen harmonia. Addnaturen verkkokaupan valikoimasta löydät Peak Performancen laadukkaita tuotteita seuraavista kategorioista:

  • Takit
  • Housut
  • Paidat
  • Päähineet
Mikäli etsit tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita tai esimerkiksi laadukkaita ulkoiluvaatteita, kannattaa vierailla myös Addnaturen verkkokaupan Ale-osiossa. Ale-kategoriasta voit löytää suosittuja Peak Performancen tuotteita huomattavan edulliseen hintaan. Päivitämme tarjoustuotteiden valikoimaamme usein, joten löytääksesi etsimäsi Peak Performance -tuotteen edullisesti, kannattaa vierailla verkkokaupassamme säännöllisesti.

Urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet osoitteesta Addnature.fi!

Addnaturen verkkokauppa on erikoistunut retkeilyyn ja vaellukseen. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman muun muassa juoksemiseen ja pyöräilyyn liittyviä tuotteita. Verkkokaupastamme löydät niin ikään laajan valikoiman muodikkaita ja käytännöllisiä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita Peak Performance -merkiltä sekä lukuisilta muilta valmistajilta. Ostaminen verkkokaupastamme on helppoa, nopeaa ja täysin riskitöntä. Käsittelemme tilauksesi jo 24 tunnin kuluessa sen vastaanottamisesta. Jos huomaat tuotteet saatuasi valinneesi esimerkiksi väärän koon tai värin, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa ilman, että sinulle koituu ylimääräisiä kustannuksia.