Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Peli - jämäkkää säilytystä kaikkiin tarpeisiin
Peli on maailmanlaajuisesti tunnettu tukevien säilytyslaatikoiden ja -laukkujen valmistaja. Tuotteet ovat äärimmäisen lujaa ja iskunkestävää muovisekoitetta, ilma- ja vesitiiviitä. Laatikot sopivat mainiosti arvokkaiden, helposti särkyvien ja herkkien tuotteiden säilytykseen ja kuljetukseen esimerkiksi autossa, lentokoneessa tai rahtina. Ja voi laatikoissa toki säilyttää pelivälineitäkin.

Peli

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Peli O-rengastiiviste Box 1620
Peli O-rengastiiviste Box 1620
Peli
O-rengastiiviste Box 1620
OVH € 6,50 € 1,95
- 70 %

Peli valmistaa tuhoutumattomia kuljetuslaukkuja!

Tutustu Addnaturen valikoiman PELI -tuotteisiin Peli on alun perin lähtöisin Etelä-Amerikasta, josta sen toiminta on levittäytynyt maailman markkinoille Arfikkaa ja Lähi-Itää myöten. Vuonna 1997 perustettu yritys tekee taskulamppujataskulamppuja, erilaisia kuljetuslaukkuja, reppuja ja kylmälaukkuja ammatti- ja harrastuskäyttöön. Pelin kuljetuslaukkujen kestävyys on äärimmäistä huipputasoa, sillä yritys tekee tuotteita myös armeijan tarpeisiin. Pelin valmistamat suojalaukut ovat kestäneet mm. helikopterista heittämisen vahingoittumattomana.

Peli suunnittelee varusteet ammattikäyttöön

Sotatantereelle suunnatun tuotevalikoiman lisäksi tämän yrityksen laukkuja tuotetaan vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön. Niitä on haastavissa olosuhteissa työskentelevien ammattilaisten matkassa eri aloilla. Ne suojaavat terveyden huollon herkkiä instrumentteja kuljettamisen ajan. Niitä käytetään suojaamaan erikoistyökaluja vahingoittumiselta. Pelin suojalaukkujen käyttö ei kuitenkaan rajoitu pelkästään ammatti-ihmisten käyttöön, sillä nykyaikainen teknologia ja älylaitteet kulkevat lähes jokaisen mukana vapaa-aikanakin. Pelin innovaatioihin luottavat monet rohkeat maailmanmatkaajat. Vaarallisille tutkimusmatkoille matkaavat vuorten valloittajat ja napajäätiköiden tutkimusmatkailijat valitsevat mukaansa Pelin tarjoamaa luottosuojausta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä valloittamaan Kilimanjaroa löytääksesi järkevää käyttöä Pelin laukuille. Helposti rikkoutuvien laitteiden turvaamisesta on tullut arkipäivää ihan tavallisessa elämässä. Liikutpa pyörällä tai kävellen, voit joskus yllättäen kaatua ulkosalla. Pienestä kaatumisesta selviää usein pelkällä säikähdyksellä, mutta suojaamaton matkapuhelin tunnetusti herkkä särkymään. Suojaavassa kotelossa kuljetettu puhelin toimii vielä kuperkeikan jälkeenkin. Autolla liikkujat tuntevat tapauksia, joissa äkkijarrutus tai pienikin auto-onnettomuus on johtanut älylaitteen hallitsemattomaan ilmalentoon ja särkymiseen. Puhelimia ja tabletteja tarvitsevat yhä nuoremmat lapset. Pieneltä lapselta ei vielä voi vaatia käsitystä kalliin laitteen suojaustarpeesta. Siksi monet järkevät vanhemmat hankkivat Pelin hyvälaatuisia koteloita suojaamaan lastensa älypuhelimia. Silloin lapselle tärkeän laitteen säilyminen ehjänä on paljon todennäköisempää.

Peli -koteloiden ominaisuudet

Hyvän suojalaukun hankkiminen huomattavasti edullisempaa kuin uuden älylaitteen ostaminen. Kunnollinen suojakotelo kestää kännykästä toiseen, sillä niistä on tarkoituksella tehty erittäin pitkäikäisiä. Pelin laukuissa on monia takuuvarmoja ominaisuuksia. Ne ovat vesitiiviitä, suojaavat arvokasta sisältöään kovilta iskuilta, lialta ja pölyltä. Laukkuvalikoimassa on saatavana malleja, jotka kelluvat vedessä tiettyyn painomäärään saakka. Tämä erikoisominaisuus on yllättävän hyödyllinen. Peliltä löytyy turvallista suojausta kannettaville tietokoneille, joiden päivittäinen kuljettaminen paikasta toiseen on kaikille tuttua puuhaa. Tableteille on olemassa omat kätevät suojakotelonsa. Ne suojaavat tabletteja kosteudelta ja vaurioitumiselta esimerkiksi rakennuksilla ja metsätyömailla ja erilaisissa asennustöissä. Kotelo on erittäin kätevä käytössä, sillä siitä saa avattuna turvallisen pöytätelineen. Matkapuhelimesi voit aina turvata yllättäviltä vahingoilta kuljettamalla sitä aina mukanasi Pelin tekemässä puhelinkotelossa. Aktiiviset luonnossa liikkujat ovat ottaneet omakseen Pelin suunnittelemat kuljetuslaukut. Kalliit kamerat, objektiivit ja muut herkät digitaaliset laitteet ovat turvassa kuvausreissun aikana. Hyvästä laukkuvalikoimasta on hyötyä vesillä, pomppuisilla pyöräretkillä tai missä tahansa muualla vaativissa olosuhteissa.

Suojaa arvokas omaisuutesi ennen matkaa!

Pelin laukkujen aidot selviytymistarinat tarjoavat melkoisia esimerkkejä niiden kestävyydestä. Eräässä tapauksessa matkapuhelin ja merikartat löytyivät tsunamin jälkeen Pelin laukusta täysin kuivina ja ehjinä. Niiden yli on ajettu autolla, silti sisällä ollut kamera on säilynyt täysin ehjänä. Peli valmistaa ainutlaatuisen luotettavat laukkunsa homo- ja kopolymeerimateriaalista. Niiden ydinosassa on kiinteää rakennetta kestävämpi avokennorakenne. Seinät on valmistettu kiinteästä aineesta. Teräsosat ovat täysin ruostumattomia. Vesitiiviys syntyy ponttirakenteesta ja rengastiivisteestä. Pehmusteilla varustetut laukkumallit sisältävät laadukasta vaahtomuovia. Sinullakin on nyt mahdollisuus hyödyntää tämän edelläkävijän vahvaa tuotevalikoimaa arjessa ja vapaa-aikana. Voit valita meiltä eri tilanteisiin monia mielenkiintoisia tuotteita. Jos harrastat lentämistä, ratsastamista laskettelua tai rullalautailua, olet aktiivisesti suuntautunut ihminen, jolle sattuu ja tapahtuu. Jos elämäsi sisältö on purjehtimista tai muuta rantaelämää, löydät varmasti käyttöä näille uskomattoman kestäville laukuille.

Lisätietoja ominaisuuksista

Digitalisoituneet ulkoilmaihmiset haluavat pysyä ajan hermolla kaikkialla, missä sitten liikkuvatkin. On täysin mahdollista hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja pitää sitä mukanaan melkein missä tahansa. Peli MicroCase muistikorttien suojalaukuissa on vedenpitävä pinta. Kevyt sisäpinta suojaa korttejasi iskuilta. Pienikokoisessa Pelin ProGear Sport Wallet laukussa säilytät monen matkan aikana turvallisesti avaimet, henkilökohtaiset paperit ja tietysti myös rahat. Lähes särkymätön yleiskäyttöinen laukku on Pelibox 1450. Se kestää jopa -25 astetta pakkasta. Tämä laukku on ilma- ja vesitiivis. Laukun kelluntakantokyky on 13.61kg, joten sen sisällä säilyy aikamonen määrä tavaraa kastumatta, jos vesillä sattuu vahinko. Tällä tuotteella on taattu upotustiiviys yhden metrin syvyyteen asti. Pelibox 1430 Top Loader on pystymallinen tuote. Sitä on helppo kuljettaa ja se sopii esimerkiksi purjehtimiseen mainiosti. Lentomatkustajan unelmalaukku on monikäyttöinen Pelibox Flightcase 1560. Siinä on kätevä kahva, jolla sen liikuttaminen on helppoa. Se kestää jopa väliaikaisen upotuksen veteen. Pelibox 1300 on pienempi malli, joka sopii monipuolisesti käytettäväksi. Reppuja tarvitsee jokainen, joka haluaa ulkoillessaan pitää kädet vapaana. Pyöräillessä se on tietysti huippuvalinta, mutta sen kanssa onnistuvat vaikka sauvakävelijän työmatkat. Pelin repuissa kulkevat tietokoneet ja muut tekniikan ihmeet ilman ongelmia. Löydät valikoimastamme reput kaupunkikäyttöön ja retkeilyyn maaseudulla. Reppujen sisällä on iskunkestävä suojakotelo tietokonetta varten. Takaosa on ilmastoitu ja ergonomisesti suunniteltu. Avaat repun kätevästi ja nopeasti aina tarvittaessa. Voit käyttää niitä huvi- ja hyötytarkoituksiin. Jos joudut kuljettamaan erityisen arvokasta laitteistoa, Peli on sinulle kaikkein paras valinta. Älä ota turhaan riskiä, vaan tukeudu ammattilaiseen. Tämä tuotemerkki on kerännyt vuosikymmenten huikean kokemuksen omalla alallaan. Se tietää paljon tavaroiden kuljettamisesta hurjimmissakin olosuhteissa. Kaikkien Pelin valmistamien laatutuotteiden ulkoasu on erittäin varman ja tyylikkään näköinen. Tutustu Pelin laukkujen parhaimmistoon verkkokauppamme sivuilla:

  • Vesitiiviit kuljetuslaukut
  • Iskunkestävät laukut
  • Matkapuhelimen suojakotelot
  • Tablettien suojalaukut
  • Kannettavien tietokoneiden suojalaukut
  • Reput kaupunki- ja retkikäyttöön

Tilaa meiltä helposti vankat kuljetusratkaisut jokaiseen reissuun!

Valitse verkkokaupastamme laadukkaita kuljetuslaukkuja eräretkelle, kalareissulle tai vaellukselle. Ota käyttöön järeät keksinnöt, jotka varmasti kestävät matkasi aikana. Löydät meiltä hyviä ratkaisuja monenlaisiin kuljetuspulmiin, matkustatpa kotimaan kamaralla tai ulkomailla. Katso sivustomme valikoimaa tarkasti, saatat löytää sieltä mahtavia tuotteita, joista on apua työssäsi. Addnaturella on maailmalla arvostettuja laatutuotteita, joista tulee olemaan sinulle paljon hyötyä tulevaisuudessa. Tutustut tuotteisiimme lähietäisyydeltä kotisi rauhassa, niin saat tutkailla tilaamiasi tuotteita perusteellisesti. Todennäköisesti pidät niistä, mutta sinulla on oikeus palautukseen, jos et olekaan tyytyväinen tuotteisiin.