Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

Petzl Tactikka

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Petzl – luotettavat tuotteet seikkailuun

Petzlin tarinan voidaan katsoa saaneen alkunsa ihmisen tiedonjanosta, sillä Fernand Petzl, joka perusti nimeään kantavan yrityksen, oli todella utelias seikkailija. Omilla seikkailuillaan hän oppi myös kaipaamaan apuvälineitä, joita ei vielä ollut järkevästi saatavilla ja kehitti niitä itse. Esimerkiksi luolissa kiipeillessään oli hyvin hämärää tai pimeää ja silti eteenpäin oli mentävä. Petzl Tactikka -otsalamput ovat yksi innovaatio, joka on saanut alkunsa noissa luolissa, sillä otsalamppujen avulla Petzl pystyi menemään paikkoihin, joihin ilman järkevää valoa ei ollut mitään asiaa.

Petzl Tactikka -otsalampuilla näet pimeissä olosuhteissa

Otsalamput ovat ottaneet paikkansa myös monessa muussa lisävaloa kaipaavassa asiassa kuin luolakiipeilyssä. Petzlin valmistamat otsalamput toimivat loistavana valonlähteenä esimerkiksi koiraa ulkoiluttaessasi, ulkoillessasi, pyöräillessäsi, vaeltaessasi, retkeillessäsi, työmaalla tai ihan vain pihalla puuhaillessa. Petzlin Tactikka -otsalamppusarjassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan valonlähteen tuomaan valoa pimeyteen. Saatat tarvita otsalamppua esimerkiksi työssäsi, sillä teet mahdollisesti työtä olosuhteissa, joissa ei muuten ole riittävää valaistusta. Työsi voi olla myös niin tarkkaa, että sinulla tulee olla parempi valo kuin mitä ympäristöllä on tarjota. Petzlin otsalamput toimivat loistavasti tarkoituksissa, joissa tarvitset käsiäsi ja lisäksi lisää valaistusta. Otsalampun valokeilaa voit säätää niin, että näet kulloinkin lisää valoa kaipaavan kohteen vaivatta. Lampuissa on lisäksi erilaisia valoasetuksia, joten löydät varmasti jokaiseen tilanteeseen optimaalisen valoasetuksen. Voit myös säätää otsalamppusi tehoa, jolloin voit optimoida otsalampun käyttöajan.

Petzl Tactikka Oliivi Otsalamppu

Petzl on kehittänyt otsalamppujaan yli 30 vuoden ajan ja siinä ajassa siitä onkin tullut yksi merkittävimpiä otsalamppujen valmistajia maailmassa. Nykyinen tuotekehitys ja tarjolla oleva, jatkuvasti kehittyvä teknologia mahdollistavat valaisimille lisää valotehoa, keveyttä ja paremmin istuvaa ergonomiaa. Petzl Tactikka -sarja sisältää lukuisia erilaisia otsalamppuja, jotka ovat todella kompaktin kokoisia ja niin kevyitä, että et huomaa niiden läsnäoloa, mutta niiden puuttumisen kyllä. Petzl-otsalampuista löytyy riittävästi erilaisia toimintoja, sillä valmiissa valoasetuksissa löytyy toiminnot lähivalaisuun, liikkuessa valaisuun sekä toiminto valaisemaan pidemmälle etäisyydelle. Lisäksi Tactikka-valaisimissa on sininen sekä vihreä valoasetus, joiden avulla näet paremmin pimeässä etkä häikäise valaisimellasi ympärilläsi olevia ihmisiä. Valon voimakkuutta on kätevä säätää otsalampun painikkeesta, jolloin saat jokaiseen tilanteeseen sopivan valotehon sekä optimaalisen valon värin.

Tactikka-otsalamput saavat virtansa joko paristoista tai voit käyttää niitä myös ladattavalla akulla. Otsalamput ovat lisäksi suoraan yhteensopivia Petzlin kypärien kanssa, joten saat turvallisuuden ja riittävän valaistuksen hoidettua yhdellä kertaa. Otsalamppujen vesitiiviysluokitus on IPX4, joten ne kestävät vettä ja roiskeita. Valoteho näissä pienikokoisissa voimanpesissä on mitattuna yli 350 lumenia.

Otsalamppujen vertailu ja valinta voi tuntua hankalalta ja siksi valintaa tehdessä kannattaakin kiinnittää huomiota muutamaan perusasiaan. Kaikki Petzlin otsalamput on testattu ANSI FL-1 -standardin mukaisesti, jossa mitataan tiettyjä perusasioita, joiden avulla voit helpottaa otsalampun valintaa omaan käyttötarkoitukseesi. Valovirralla mitataan lampun valotehoa lumeneissa, se kertoo lampun kokonaisvalovirran sen korkeimmalla valaistusasetuksella. Tactikka-sarjassa valoteho on huimat 350 lumenia, jolloin valoa riittää pimeissäkin olosuhteissa. Valokeilan pituus määrittää otsalampun kantaman ja se ilmoitetaan metreinä. Se kertoo kuinka pitkälle valaisimen valokeila kantaa sen korkeimmalla valaistusasetuksella. Petzlin otsalampuissa, eritoten Tactikka-sarjassa, valokeilan pituus on korkeimmalla teholla noin 90 metriä. Lisäksi otsalampuista mitataan ANSI FL-1 -standardin mukaisissa testeissä valaisuaikaa eli sitä, kuinka pitkään paristot kestävät otsalampun voimakkaimmalla valaistusasetuksella. Sen yksikkö on tunnit tai minuutit, keston mukaan. Tehokkaimmalla valaistusasetuksella Tactikka-sarjan lamppujen paristot kestävät noin 2 tuntia yhtäjaksoista käyttöä. Petzlin Tactikka-otsalamput ovat siis kevyitä ja todella tehokkaita. Tutustu myös muihin Petzlin otsalamppuihin ja niiden ominaisuuksiin, niin voit vertailla otsalamppuja ja löytää juuri omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan valaisimen.

Ulkoiluvarusteet saat aina kätevästi Addnaturelta

Petzl Tactikka-otsalamppujen lisäksi Addnature on luottovalintasi myös muissa ulkoiluun ja vapaa-aikaan liittyvissä tarpeissa. Eri kategorioistamme löydät moneen eri käyttötarpeeseen sopivat vaatteet ja varusteet aina kuoritakeista ja erilaisista asusteista retkeilytarvikkeisiin ja vaelluskenkiin. Suosittelemmekin tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan kerralla kaiken tarvittavan, sillä jokainen yli 99 euron tilaus toimitetaan tietyin kokorajoituksin veloituksetta. Muistathan myös, että tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, sillä haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et löydä etsimääsi, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Tervetuloa onnistuneille ostoksille retkeilijän ja ulkoilijan hyvin varustavaan verkkokauppaan Addnaturelle!