Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Petzl Tikka

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 3
  • Naiset 3

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Petzl Tikka Otsalamppu, sininen
Petzl Tikka Otsalamppu, sininen sininen
Petzl
Tikka Otsalamppu, sininen
OVH € 34,95 € 30,95
- 11 %
Petzl Tikka Core Otsalamppu, harmaa
Petzl Tikka Core Otsalamppu, harmaa harmaa
Petzl
Tikka Core Otsalamppu, harmaa
OVH € 54,95 € 50,45
Petzl Tikka Core Otsalamppu, keltainen
Petzl Tikka Core Otsalamppu, keltainen keltainen
Petzl
Tikka Core Otsalamppu, keltainen
OVH € 54,95 € 50,45
Petzl Tikka Adapterisetti
Petzl Tikka Adapterisetti
Petzl
Tikka Adapterisetti
€ 7,05

Petzl Tikka – tuotteet seikkailuun

Ihminen on utelias luonne, joka janoaa tietoa. Tietoa ympäristöstään ja tietoa asioista, joita se ei vielä tunne. Tutkimusmatkailija siis. Petzlin perustaja Fernand Petzl oli myös utelias luonne, joka piti seikkailun lisäksi järkevistä apuvälineistä. Palava himo tutkimista kohtaan edesauttoi myös tuotteiden kehittämisessä, minkä seurauksena syntyi Petzl. Fernand Petzl oli intohimoinen luolakiipeilijä. Luolissa oli usein pimeää, liukasta ja vaarallista ja Petzl kehitti tähän tarkoitukseen useita eri apuvälineitä. Petzl Tikka -sarjan otsalamput ovat yksi osa näitä apuvälineitä, joita Petzl kehitti pimeässä liikkumiseen.

Petzl Tikka -otsalampuilla näet liikkuessasi

Otsalamput ovat kätevä lisä myös moneen muuhun tehtävään kuin luolakiipeilyyn. Saatat tarvita lamppua myös muissa lajeissa kuten juoksussa, pyöräilyssä, hiihdossa, tai muussa arjessa kuten ulkoillessa, työmaalla ja ulkoiluttaessa koiraa. Petzlin otsalampuista löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka tuovat kaivattua lisävaloa kevyeen liikkumiseen hämärässä, jossa tarvitset hieman lisää valaistusta tai vaikka hämärille työmaille, joissa tarvitset paljon valotehoa nähdäksesi tehdä työsi. Otsalamppu onkin hyvä apuväline heikkoihin valaistusolosuhteisiin. Sillä voit valaista työkohteesi ja pitää kuitenkin kädet vapaina työnteolle. Otsalampuista löytyy erilaisia valoasetuksia, jolloin voit säätää lamppua mielesi mukaan ja valita kuhunkin tilanteeseen sopivan valoasetuksen. Pystyt myös optimoimaan otsalampun paristonkulutusta valitsemalla aina tilanteeseen parhaiten sopivat toiminnot.

Petzl Tikka Otsalamppu Petzlin otsalamppujen kehitys on jatkunut yli 30 vuotta. Uudet teknologiat ovat sallineet Petzlin kehittää ja suunnitella entistä tehokkaampia, kevyempiä ja erilaisiin olosuhteisiin paremmin sopivia lamppuja. Petzlin Tikka-sarjan otsalamput ovat kevyitä ja kompakteja. Otsalamppu painaa vain noin 82 grammaa. Tikka-valaisimet ovat yksinkertaisia ja käytännöllisiä ja niissä on kaikki tarvittavat toiminnot. Valoasetuksista löytyy kolme perusasetusta: lähivalaistus, liikevalaistus ja etäisyysvalaistus. Punainen valoasetus edesauttaa pimeässä näkemistä ja estää yhdessä liikkuessa toisten häikäisyä. Valon tasoa voit säätää vain yhden napin painalluksella. Tikka-sarjan valaisimissa on mahdollisuus käyttää paristoja tai ladattavaa akkua ja niissä on kiinnikkeet, joiden avulla otsalampun voi kiinnittää pannan lisäksi esimerkiksi suoraan Petzlin kypäriin. Petzlin Tikka-sarjan valoteho on omaa luokkaansa ja mitattunakin yli 300 lumenia. Virtansa se saa kolmesta AAA-paristosta tai CORE-sarjan akusta. Otsalamppu kestää vettä ja roiskeita ja sen kotelon vesitiiviys on IPX4.

Otsalamppujen vertailu ja valinta voi olla haastavaa ja siksi valintaa tehdessä kannattaakin kiinnittää huomiota muutamaan perusasiaan. Kaikki Petzlin otsalamput on testattu ANSI FL-1 -standardin mukaisesti, jossa mitataan tiettyjä perusasioita, joiden avulla voit helpottaa otsalampun valintaa omaan käyttötarkoitukseesi. Valovirralla mitataan lampun valotehoa lumeneissa, se kertoo lampun kokonaisvalovirran sen korkeimmalla valaistusasetuksella. Tikka-sarjassa valoteho on huimat 300 lumenia, jolloin valoa riittää pimeissäkin olosuhteissa. Valokeilan pituus määrittää otsalampun kantaman ja se ilmoitetaan metreinä. Se kertoo kuinka pitkälle valaisimen valokeila kantaa sen korkeimmalla valaistusasetuksella. Petzlin otsalampuissa, eritoten Tikka-sarjassa valokeilan pituus on korkeimmalla teholla noin 65 metriä. Lisäksi otsalampuista mitataan ANSI FL-1 -standardin mukaisissa testeissä valaisuaikaa eli sitä, kuinka pitkään paristot kestävät otsalampun voimakkaimmalla valaistusasetuksella. Sen yksikkö on tunnit tai minuutit, kestosta riippuen. Tehokkaimmalla valaistusasetuksella Tikka-sarjan lamppujen paristot kestävät noin 2 tuntia yhtäjaksoista käyttöä. Petzlin Tikka-otsalamput ovat siis kevyitä ja todella tehokkaita. Tutustu myös muihin Petzlin otsalamppuihin ja niiden ominaisuuksiin, niin voit vertailla otsalamppuja ja löytää juuri omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan valaisimen.

Otsalamput ja muut tuotteet ulkoiluun löydät Addnaturelta

Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät Petzl Tikka -sarjan otsalamput useassa eri värissä. Lisäksi valikoimaan kuuluu kattavasti eri tarvikkeita, kuten CORE-sarjan akkuja ja erilaisia kiinnikkeitä, normaalien otsapantojen lisäksi. Valikoimamme sisältää myös paljon muita Petzlin tuotteita, joihin kannattaa tutustua ostoksia tehdessä. Meiltä saat myös paljon muuta ulkona liikkumisessa tarvittavaa, kuten vaatteet, asusteet, kengät ja tarvikkeet. Tutustu laajaan valikoimaamme ja saat kerralla kaiken tarvittavan. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta: valitset vain tuotteet, täytät maksu- ja toimitustiedot ja teet tilauksen. Tarjoamme ostoksillesi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden, sillä haluamme, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos et löydä etsimääsi tai sinulle tulee muuta kysyttävää verkkokaupastamme tai tuotteistamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Meille on tärkeää, että onnistut ostoksillasi. Muistathan myös, että sinun kannattaa yhdistää tarpeitasi yhteen ostoskertaan, sillä yli 99 euron tilaukset toimitamme tietyin rajoituksin ilmaiseksi. Tervetuloa onnistuneille ostoksille!