paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Pinewood

34 Tuotetta
Pinewood
Pinewood

Pinewood – kestävää laatua metästykseen- ja ulkoiluun

Pinewood on valmistanut vaatteita ja varusteita metsästykseen ja ulkoiluun 90-luvulta asti. Tuotemerkki aloitti tuotantonsa perustajan kotikellarissa ja ensimmäinen tuote oli klassinen ruutupaita Kanada-paita Classic-nimellä. Tänä päivänä Pinewoodilla on laaja valikoima toiminnallisia ja kestäviä vaatteita todellista laatua järkeviin hintoihin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Ruotsalainen perheyritys Pinewood tarjoaa kestäviä varusteita ulkoharrastukseen

Pinewood-vaatteet netistä Pinewood rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 1997, mutta toiminnassa tämä ruotsalainen brändi on ehtinyt olla jo vuosia pidempään. Nykyään laajasti tunnettu ja rakastettu perheyritys on ponnistanut pienestä. Pinewoodin alkuaikoina tuotteet valmistettiin yrityksen perustajan äidin kellarissa, ja tuotteena oli vain kanadalaistyylinen ruutupaita muutamassa eri värissä. Pikku hiljaa toiminta laajeni valtaamaan talon muitakin huoneita, ja lopulta tietysti oikeisiin yritystiloihin. Tänä päivänä Pinewood tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ulkoiluvaatteita, joiden avulla varustaudut päästä varpaisiin! Firma on kuitenkin säilynyt pienenä, tehokkaana ja joustavana, minkä ansiosta se pystyy vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja palautteisiin ketterästi.

Pinewoodin varusteissa voit nauttia luonnosta huoletta

Pinewoodin tuotteiden ajatuksena on, että varusteista huolehtimisen sijaan voit keskittyä sataprosenttisesti käsillä olevaan harrastukseesi, olipa se sitten kalastus tai esimerkiksi metsästys. Tuotteiden materiaalit on valittu huolella, minkä ansiosta niissä on erinomainen hengittävyys. Näin olosi pysyy mukavana pitkienkin päivien aikana, jolloin onkin erittäin tärkeää, että vaatteet siirtävät kosteutta tehokkaasti pois iholtasi.
Pinewoodin tuotteet myös suojaavat, ja kestävien materiaalien ansiosta oksien raapaisut tai kivikkoiselle rantapenkereelle kaatumiset eivät hidasta vauhtiasi. Ne tietysti suojaavat myös sääolosuhteilta, niin sateelta kuin tuuleltakin. Tuotteet ovat pohjoismaiseen tapaan tietenkin myös hyvin funktionaalisia, ja esimerkiksi housujen erilaiset taskut on sijoitettu käteviin kohtiin kaikkien tärkeimpien pienvarusteiden säilyttämistä varten.
Pienestä liikkeelle ponnistanut yritys haluaa kannustaa meitä kaikkia nauttimaan pohjoisen puhtaasta luonnosta parhaamme mukaan. Siksi Pinewoodin missiona onkin tarjota korkealaatuisia ja pitkäikäisiä tuotteita ilman suuria hintalappuja. Ensiluokkaisten mutta kohtuuhintaisten varusteiden ansiosta voit todella keskittyä rakkaaseen harrastukseesi!

Addnaturelta kaikki ulkoiluun ja retkeilyyn kätevästi yhdestä osoitteesta

Me Addnaturella olemme intohimoisia ulkona luonnossa liikkumista kohtaan, ja siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaikki ulkoilussa ja retkeilyssä tarvittavat varusteet. Verkkokaupastamme löydät niin erilaiset ulkovaatteet ja lämpökerrastot, juoksuvarusteet kuin kiipeilytarvikkeetkin, sekä laajan valikoiman erilaisia vaellusvarusteita aina erikokoisista teltoista ja monikäyttöisistä makuupusseista retkikeittimiin. Ja kaikki tämä ainoastaan alan suosituimmilta merkeiltä! Monipuolisten tuotekuvausten ansiosta ostopäätöksen tekeminen korkealaatuisesta valikoimastamme on hyvin helppoa.
Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi tarjoammekin kaikille ostoksillesi 100 päivän palautusoikeuden – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi. Tämän lisäksi tarjoamme myös täysin maksuttomat palautukset. Varusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.