paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

0
Ostoskorisi

Polar

(40 Tuotetta)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse

  Asiakaspalaute

Valittu:
Polar

Polar - aina hyvässä sykkeessä

Sykkeenmittaustuotteita valmistava kotimainen Polar on tuonut markkinoille tuotteita harrastajille ja ammattiurheilijoille jo vuodesta 1977. Sykemittarit ja oheislaitteet sekä -ohjelmat on suunniteltu profilomaan syke ja siihen liittyvät arvot, kokonaissuorituksen voi sitten siirtää analysoitavaksi tietokoneelle. Tuotteet auttavat käyttäjää tuntemaan kehonsa ja suorituskykynsä paremmin ja sitä kautta parantamaan suoritustaan.

Lajittele
Sivu 1 /
1
 
Lajittele
Sivu 1 /
1

Polar tarjoaa kotimaista huipputekniikkaa sykkeenmittaukseen

Osta Polar tuotteet nyt edullisesti täältä! Suomalainen Polar on jo vuodesta 1977 saakka tuonut markkinoille erilaisia sykkeenmittauksen ja urheiluharjoitteiden tehon mittaamiseen tarkoitettuja tuotteita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kempeleessä Oulun lähellä, mutta Pohjois-Suomesta Polar on laajentunut vastaamaan urheilijoiden ja kuntoilijoiden tarpeisiin ympäri maailman. Polar toimii kansainvälisesti yli 80:ssa maassa. Maailman ensimmäinen langaton sykemittari lanseerattiin yli kolmekymmentä vuotta sitten, siitä lähtien Polar on toiminut suunnannäyttäjänä langattoman sykkeenmittauksen saralla. Tänä päivänä Polar valmistaa sykemittareita, harjoitustietokoneita sekä ohjelmistoja ja teknologioita liikuntasuorituksen ja harjoittelun seurantaan.

Kehon fysiologian perustuntemus auttaa parantamaan suoritusta ja urheilumotivaatiota

Urheiluharrastuksen tavoitteena voi olla painon pudottaminen, kunnon kohottaminen tai kilpailuihin valmistautuminen. Jollekulle liikunta on osa kuntoutusta ja vaatii suunnittelua, toiselle luonnollinen osa jokapäiväistä elämää. Joka tapauksessa tavoitteellinen harjoittelu ja tulosten saavuttaminen on helpompaa kun tiedät perusasiat kehosi toiminnasta ja fysiologiasta. Sydämen sykkeen mittaaminen auttaa sinua tiedostamaan harjoittelun tehon ja kannustaa liikkumaan riittävän tehokkaasti. Monelle liikuntaharrastusta aloittavalle tulee yllätyksenä se, kuinka pitkään on liikuttava jotta se on riittävän tehokasta. Perusasiat sykkeen vaikutuksesta suorituksen tehoon on hyvä selvittää ennen harjoitusohjelman miettimistä. Perusterve aloittelija selviää tästä itse. Jos olet iäkäs tai jos sinulla on taustasairauksia tai runsaasti ylipainoa, kannattaa liikuntaharrastus aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti. Syketason periaatteena on, että matala syke pitää yllä tai kohottaa peruskuntoa kun taas korkeampi syketaso kehittää lihasten hapenottokykyä. Säännöllinen liikunta alentaa leposykettä, vahvistaa sydäntä, lihaksia ja verenkiertoelimistöä eli yksinkertaistettuna pitää sinut terveempänä. Tavoitteistasi riippuu se, kuinka rankkaa liikuntaa sinun tarvitsee harrastaa ja millaisella sykkeellä haluat harjoituksesi tehdä. Hengästyminen toimii sykkeen ohella hyvänä mittarina: kevyessä liikunnassa et koe hengästymistä mutta sykkeesi ollessa lähellä maksimitasoa hengästyt voimakkaasti, liikut "veren maku suussa". Sykkeen mittaaminen onnistuu manuaalisesti joko ranne- tai kaulavaltimolta mutta lukemat ovat epätarkkoja. Sykemittari onkin usein ensimmäisiä hankintoja urheiluharrastuksen myötä. Sykemittarissa on ranteeseen kiinnitettävä kellonnäköinen harjoitustietokone sekä rintakehän ympäri puettava syke- tai sensorivyö. Vyö tallentaa sydämenlyöntisi harjoituksen aikana ja lähettää tiedon rannetietokoneelle josta voit halutessasi siirtää kertyneen datan omalle tietokoneellesi tai suoraan verkkosovellukseen. Myös pyöräilijä tai triathlonisti saa lisäboostia harjoitteluun Polar-tuotteista. Ajotietokone, siihen kuuluvat tietokoneohjelmat sekä muut oheislaitteet lisäävät sykkeestä ja harjoittelun tehosta saatavaa dataa entisestään. Voit laatia itsellesi harjoitusohjelmia, seurata suorituskykysi kehittymistä ja liikkua tavoitteellisesti sekä kehoa kuunnellen. Voit kirjautua myös Polar personal trainer -verkkopalveluun, jonka avulla voit tarkkailla suorituksiasi entistä tarkemmin. Polar tarjoaa palvelua, kuten paristonvaihtoa myös asiantuntevien tuhansien jälleenmyyjiensä kautta ympäri maailmaa. Polar-sykemittarit, harjoitustietokoneet ja ohjelmistot valmistetaan yrityksen omistamissa tehtaissa. Polar tarjoaa tuotteilleen kattavan takuun ja lisätuen. Yrityksen kotisivuilla on yleisimipiä vastauksia muun muassa yhteensopivuus- ja käyttöönottokysymyksiin.
Bikesterin verkkokaupan valikoimissa on runsaasti erilaisia laadukkaita Polar-tuotteita, kuten esimerkiksi:
  • Sykemittarit ja sensorivyöt
  • Polkimiin kiinnitettävät nopeusmittarit
  • GPS-tunnistimet
  • DataLink -USB-tunnistimet

Polar-sykemittarin lukemat kertovat kehosi kunnosta ja fiiliksistä

Valitse omiin tarkoituksiisi sopivin Polar-sykemittari ja sinulle avautuu kokonaan uusi maailma harjoittelun tehostamisessa. Sykemittari toimii samalla aktiivisuusmittarina: voit tarkkailla, kuinka aktiivinen olet päivän aikana ja kuinka paljon hyötyliikuntaa saat. Varsinaisten liikuntasuoritusten lisäksi kotitöiden tekeminen, imuroiminen tai ruokakaupassa ostoskärrin työntäminenkin on liikuntaa. Aktiivinen elämäntapa yhdesä monipuolisen ruokavalion kanssa täydentää liikuntaharrastuksella saavutetut hyvät terveysvaikutukset. Vaihtelevat ulkoilumaastot ja reitit, raikas ulkoilma ja hyvässä seurassa liikkuminen tekevät urheilusta nautinnon. Uusien lajien kokeiluun, samoin kuin säännölliseen liikuntaan voi tulla positiivinen ja terveellinen riippuvuus. Muistathan kuitenkin levätä riittvästi ja antaa lihaksien palautua. Bikesterin Polar-tuotevalikoimissa on aloittelijalle sopivia helppokäyttöisiä perusmalleja, joilla pääset hyvin alkuun. Jos haluat monipuolisemmat toiminnot ja edistyneemmät mittausominaisuudet, voit hankkia jonkin Polarin huipputuotteen. Tutustu malleihin, lue muiden käyttäjien kokemuksia ja kysele rohkeasti neuvoa. Näin löydät itsellesi parhaan mallin ja saat mittarista sekä sen ohjelmistosta kaikki ominaisuudet käyttöösi. Pahimmassa tapauksessa, jos laiskuus yllättää ja treenimotivaatio väsähtää, toimii Polar myös rannekellona. Mutta älä huolestu, saat varmasti monipuolisesta sykemittaristasi lisätsemppiä harjoitteluun!

Soveltuu pyöräilijöille

Pyöräilijän tuotepaketti voi sisältää sykemittarin lisäksi polkimiin tai pyörän tankoon kiinnitettävän nopeusmittarin. Mittari välittää tiedon nopeuden lisäksi keski- ja maksiminopeudesta sekä ajetusta matkasta ajotietokoneelle häiriöttömästi. Näin voit analysoida yksilöllisiä suoritustietojasi entistä tarkemmin. Mittari on helppo kiinnittää tankoon tai ohjainkannattimeen, se irtoaa helposti kiertolukitusmekanisminsa avulla. Mikäli haluat optimaalisen tiedonsiirron pyöräilyn tehosta, matkasta ja ajasta, voit sijoittaa Polar Kéo Look -polkimiin. Polar on jälleen tuotekehittelyn eturintamassa: polkimet ovat ensimmäiset laatuaan, maailman ensimmäiset pyöräilyn tehoa mittaavat lukkopolkimet.

Addnaturen valikoimissa on poweria

Onnea päätöksestäsi hankkia Polar-sykemittari. Olet tekemässä laadukasta valintaa. Terveyden ja kunnon ylläpitoon satsaaminen kannattaa aina! Helpoimmin hankit korkealaatuiset Polar-tuotteet Addnature.fi -verkkokaupasta, kotisohvalla verkkokaupan kattavaa valikoimaa selatessasi ei sykkeesi kohoa turhaan ennen liikuntasuoritusta. Valitseminen on helppoa tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta, tilaaminen käy käden käänteessä ja voit valita haluamasi maksutavan useista vaihtoehdoista. Maksaminen onnistuu verkkopankin välityksellä sekä luottokorteilla. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat osittaa maksun pidemmälle aikajänteelle, voit hoitaa maksun laskulla tai osamaksulla. Addnature toimittaa tuotteet nopeasti ja yli 99 euron arvoiset pientuotepaketit saat kotiisi ilman toimituskuluja. Lisäturvaa asiakkaalle antaa Bikesterin reilu sadan päivän ilmainen palautusoikeus. Toivomme, että olet tyytyväinen Polar-sykemittariisi, otat selvää sen monipuolisista ominaisuuksista ja saat urheiluharrastukseen lisää tehoa, motivaatiota ja suorituksen iloa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu