paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

POLER

16 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Poler – rakkaudesta retkeilyyn

Kattava valikoima Poler-vaatteita netistä Poler Outdoor Stuff on brändi, joka on luotu pienentämään aktiiviurheilun ja ulkoilun välistä kuilua - moderni ja aktiivinen ulkoilu-lifestyle kun soveltuu vaatteiden puolesta kumpaankin. Poler valmistaa tuotteita niin aktiivisille kulkijoille kuin luonnon tutkijoillekin – varusteita, jotka ovat sekä miellyttäviä että funktionaalisia jokapäiväisessä käytössä, niin kaupungissa kuin villissä luonnossakin.

Polerin perustaja Benji Wagner mietti kavereidensa kanssa järjestetyn telttaretken jälkeen pitkään sitä, kuinka ulkoiluvaruste ja -vaatebisnes oli liian teknistynyt. Hänen reissukaverinsa pitivät luonnosta, mutta eivät kuitenkaan olleet aktiivisia luonnossa liikkujia. Ulkoiluvaatteet olivat viimeisten vuosien aikana muuttuneet kovin teknisiksi, ja niiden piti kestää tuulta ja tuiskua vaikka vuorikiipeilyssä. Kaikki ulkoiluvaatteita tarvitsevat eivät kuitenkaan ole vuorikiipeilijöitä vaan heidän kosketuspintansa luontoon voi olla vaikkapa sunnuntainen rantaretki lasten kanssa, marjojen kerääminen lähimetsästä, tai telttaretki kavereiden kanssa. Wagner perusti yrityksensä tehdäkseen vaatteita juuri näille ihmisille. Toisinsanoen tuotteita jotka sopivat kaikille, eivätkä pelkästään esimerkiksi extreme-urheilijoille. Tuotteita, jotka on helppo ottaa omaksi, brändiltä jota on helppo lähestyä.

Poler tuo retkeilyn lähemmäksi kaikkea kansaa

Poler tai virallisemmin Poler Stuff on nimensäkin puolesta hieman outolintu, sillä Poler on tarkoituksella väärin kirjoitettu Polar ja sana Stuff viittaa kansanomaisuuteen, enemmän kuin gear tai equipment. Wagner halusi luoda brändin joka ei tärkeile, brändin joka välittää ja myöskin brändin, jonka tuotteita kaikilla olisi vara ostaa. Start-upin rahoitus kasattiin omista rahoista ja Wagner kumppaneineen työskentelivät kodeistaan käsin, jotta ensimmäinen mallisto saatiin lanseerattua markkinoille vuonna 2011. Tuo mallisto piti sisällään telttoja, t-paitoja ja kasseja. Esimerkiksi The Man Tent -teltta lupasi tarpeeksi tilaa joogalle ja teltan silmän muotoisen ikkunan tarkoitus oli, että siitä voisi katsella tähtiä öisin. Wundler Bundler puolestaan oli taiteltava eriste, joka piti oluet kylminä tai burritot lämpiminä. Useimmat brändin valmistamista tuotteista maksoivat alle 200 dollaria, joten niihin oli varaa muillakin kuin ammattikiipeilijöillä.
Polerin valmistamat laadukkaat retkeilyvarusteet löydät kätevimmin Addnaturelta. Tilaa meiltä jokaiselle kukkarolle sopivat Poler-varusteet ja pääset jo pian nauttimaan toimivammista ja mukavammista retkistä!

Addnaturelta saat upeiden tuotteiden lisäksi reilut tilausehdot

Addnaturelta löydät Polerin vaatteiden lisäksi myös paljon muita laatubrändejä. Ostaessasi meiltä netistä uudet ulkoiluvarusteesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin ja vertailla niitä toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa sata päivää aikaa palauttaa tuote. Tilaa omasi jo tänään!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.